Kahve falı gelismeler

bu aralar çok rahatm mevlüt için herkes eylül de snle iletişimi olacak dedi 11i demiş biri benim dğm gnüm o gün ve hiç tarih beklemeim çok rahatım enerjim çok iyi bu ara :)
bu adam bu süreçte çekimser daha kendini arka tarafa alan duygularından kaçan biri gibi olmuş sana ama bunu aşacak gördüm güçlenerek sorumluluk alarak gelecek bu adam ama duygularla değil daha mantıksal akılcıl şeklinde iletişime geçecek seninle şeklinde gördüm

:)) dsmart kanalı satıcam evde çağrı merkezi olcam 90 saatlik yda konşmaya satış olmazsa 1600
ooo iyi iş ya superr yaaa ben bir falda senin hayalin evde çalışmak evinden birşeyler yappmak mı demiştim ya da kendi işinin olması gibi:)) öyle birşey hatırladım şuan bir de ben başak burcu dönemi eylül başı barışma görmüşüm temmuzda sana falda yaa dur tekrar bakalım durumlara müsait misin fallaşalım o zaman

fallaşlım canım

AnyWhere cnm seninle enerjim tuttu rica etsem sana attığım fincan resmine bakabilir misin iki üç cümle söylesen kafi

AnyWhere özelden tekrar mesaj attım cnm bu sefer tabak resmi de çektim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…