Kahve falı

OykuLock

Masalın Yokmuşu~
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
34
89
88
32
Aşırı derecede iyi olduğum söylenemez ama anneden geçen bir kabiliyet var bende de.. Bu gün içinde isteyenlere (sayı olarak elimden geldiğince çok) kahve falına bakabilirim.

Özel mesaj ile 3 fotoğraf (2 fincan + 1 tabak) ve doğum yeri ve tarihi (biliyorsanız saati), eğer net bir dilek veya merak varsa onu yazmanız yeterli(:

Tamameen ücretsiz :))

Aşırı derecede iyi olduğum söylenemez ama anneden geçen bir kabiliyet var bende de.. Bu gün içinde isteyenlere (sayı olarak elimden geldiğince çok) kahve falına bakabilirim.

Özel mesaj ile 3 fotoğraf (2 fincan + 1 tabak) ve doğum yeri ve tarihi (biliyorsanız saati), eğer net bir dilek veya merak varsa onu yazmanız yeterli:-)

Tamameen ücretsiz :))
Çook teşekkür ederim :) Özelden atmıştım çok güzel bakmışsınız :) ücretsiz hiçbi karşılık beklemeden yapmanız da çok güzel, bu kadarını beklemiyordum çok teşekkür ederim gerçekten yetenekliymişsiniz :)

Arkadaşlar biraz rahatsızdım fakat artık iyiyim(: bugün attığınız ve atacağınız fallara seve seve bakıyorum(: varsa bilmek istediğiniz şeyi ve doğum tarihinizi yazmayı unutmayın. Eğer biri hakkında bilgi almak istiyorsanız onun da doğum tarihi veya burcunu söylerseniz, daha net yorum yapabilirim..

Arkadaşlar biraz rahatsızdım fakat artık iyiyim:-) bugün attığınız ve atacağınız fallara seve seve bakıyorum:-) varsa bilmek istediğiniz şeyi ve doğum tarihinizi yazmayı unutmayın. Eğer biri hakkında bilgi almak istiyorsanız onun da doğum tarihi veya burcunu söylerseniz, daha net yorum yapabilirim..

ayy cok tesekkurler :)) atıyorum mesajla

Cok gecmis olsun oncelikle;)
Bende kacgundur keske soyle iyi falan bakan birileri olsada baktirsam diyordum ya:-)
Bende gun icin de cekip yolliyacam lakin ne gibi bilgiler lazim acaba?
Simdiden tskler;)

Arkadaşlar biraz rahatsızdım fakat artık iyiyim:-) bugün attığınız ve atacağınız fallara seve seve bakıyorum:-) varsa bilmek istediğiniz şeyi ve doğum tarihinizi yazmayı unutmayın. Eğer biri hakkında bilgi almak istiyorsanız onun da doğum tarihi veya burcunu söylerseniz, daha net yorum yapabilirim..

Çok geçmiş olsun.
Ben de isterim :)
Simdiden teşekkür ederim.

Mesela genel olarak baktirmak istiyorum ben esimle evliligimle ilgili ozelikle sormak.istedigim.bisey yok esimin dogum.tarihinide vermem lazim mi?

Özel mesajla evliliğinle alakalı ne bilmek istiyorsan direk olarak onu gönder, bir de senin ve eşinin doğum tarihi ayrıca evlilik tarihiniz.. bunlara ihtiyacım olacak(:

Özel mesajla evliliğinle alakalı ne bilmek istiyorsan direk olarak onu gönder, bir de senin ve eşinin doğum tarihi ayrıca evlilik tarihiniz.. bunlara ihtiyacım olacak:-)

Ben size yaklasik bi milyom mesaj atarak bogdum :KK22: Beni unutmazsiniz diy mi :oops:

Özel mesaj ile 3 fotoğraf (2 fincan + 1 tabak) ve doğum yeri ve tarihi (biliyorsanız saati), eğer net bir dilek veya merak varsa onu yazmanız yeterli:-)

Tamameen ücretsiz :))[/QUOTE

Back
X