Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gondermistim unutmayin beni;-)Çook teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinYarım saat içinde mesajlara cevap vericem
![]()
Beni de unutmayın :)Çook teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinYarım saat içinde mesajlara cevap vericem
![]()
Çook teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinYarım saat içinde mesajlara cevap vericem
![]()
talep fazla oldugundan kafasi karismista olabilir kiyamamBende varim bendee :))))
Aşırı derecede iyi olduğum söylenemez ama anneden geçen bir kabiliyet var bende de.. Bu gün içinde isteyenlere (sayı olarak elimden geldiğince çok) kahve falına bakabilirim.
Özel mesaj ile 3 fotoğraf (2 fincan + 1 tabak) ve doğum yeri ve tarihi (biliyorsanız saati), eğer net bir dilek veya merak varsa onu yazmanız yeterli
Tamameen ücretsiz :))
Merhaba acaba halen fal bakıyormusunuzÇook teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinYarım saat içinde mesajlara cevap vericem
![]()
Merhaba rica etsem acaba bakar mısınız banada:)Merhaba millet! Yeniden derdinize ortak olmak icin buralardayim:)
Merhaba rica etsem acaba bakar mısınız banada:)
Banada bakar misin?Merhaba millet! Yeniden derdinize ortak olmak icin buralardayim:)
özel mesaj attım size :)Merhaba millet! Yeniden derdinize ortak olmak icin buralardayim:)