- 31 Ağustos 2012
- 3.705
- 5.105
- 248
Merhaba millet! Yeniden derdinize ortak olmak icin buralardayim:)
Ben de özel mesaj attım size, bakabilirseniz çok sevinirim. :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba millet! Yeniden derdinize ortak olmak icin buralardayim:)
Bende attim ama cvp yoközel mesaj attım size :)
Merhabalar ben de size özelden atsam rica etsem bakar mısınız?Merhaba arkadaslar! Talep inanilmaz cok oldugu icin malesef hepsine bakamiyorum bir defada ama ara ara gelip olabildigince cok kisiye yardimci olmaya calisiyorum.
Bu günlerde yine buralardayim, daha önce bakamadigim fallar da dahil hepsine bakicam, söz veriyorum. Gönderebilirsiniz, yaklasik 4 saat sonra bakmaya baslayacagim.
Derdinizi, tasanizi, bilmek istediklerinizi, dileklerinizi paylasabilirsiniz. Dogum tarihi ve fal fotograflarinizla direk iletisime gecebilirsiniz:)
(Not: Eger falda biri ile ilgili sormak istedikleriniz olursa, biliyorsaniz eger o kisilerin de dogum tarihini atin.)
Merhabalar özelden attım umarım yorumlarsınız.:)Iyi aksamlar! An itibari ile buradayim, gelen 15 fali yorumlayabilirim. Fakat LÜTFEN fal atar iken dogum tarihinizi söylemeyi unutmayin. Sonradan tekrar sormak zorunda kaliyorum, cevap gelene kadar cikmis olabiliyorum veya gelen mesajlar arasinda mesaj kaynayabiliyor..
(Not: Eger falda biri ile ilgili sormak istedikleriniz olursa, biliyorsaniz eger o kisilerin de dogum tarihini atin.)
Merhabalar özelden attım umarım yorumlarsınız.:)
Evet daha önce de yorum istediğimi yazmıştım. Hatta son mesaj yine benimmiş:)Açıkçası yazıp bakmama nedenini pek anlayamadımBu arkadas kac aydir fsl bakicam diyor bakmiyor ortadan kayboluyor
Evet daha önce de yorum istediğimi yazmıştım. Hatta son mesaj yine benimmiş:)Açıkçası yazıp bakmama nedenini pek anlayamadım
Bilmiyorum ki bende atmıştım dün ve geçen ay.Ama 2017 yazın da baktırıp yorum yazanlar da mevcut bende bilemedimBende özelden resim cekip attim. Dogum tarihimi herseyimi yazdim bakmadi. Bilgi mi topluyor acaba
Bakmiyor ve her ay bakicam yollayin yaziyor.Aynen, nedense bakmıyorben de şubattan beri bekliyorum :)