- Konu Sahibi ladyindream
-
Canım falın cok karışık cok dedi kodu var of yani cok laf soz dolanmış sen cok sabırsızlık ve cok üzülüyorsun bu yüzden kendini cok kahrediyorsun biraz zamana bırak bak hersey istediğin gibi olucak karşındaki insan seni cok yaralamış ve icini cok rahatla tut bu insan cok pişman olucak sen hep kendini suçlayıp alttan almayida bırak ve sen arkanı don hayatında biri var diyo ama emin ol bu onu senden uzaklaştırmak isteyen seni iyi tanıyan biri ama ne yaparsa yapsın sonunda o üzülecek sen bu kişiye fazla deger vermiştin bence yapma bu kişi seni sadece uzuyor o bitirmesin sen bitir ve gor bak hersey tam senin istediğin gibi olucak odana dönmek icin arkandan gelicek
Canım falın cok karışık cok dedi kodu var of yani cok laf soz dolanmış sen cok sabırsızlık ve cok üzülüyorsun bu yüzden kendini cok kahrediyorsun biraz zamana bırak bak hersey istediğin gibi olucak karşındaki insan seni cok yaralamış ve icini cok rahatla tut bu insan cok pişman olucak sen hep kendini suçlayıp alttan almayida bırak ve sen arkanı don hayatında biri var diyo ama emin ol bu onu senden uzaklaştırmak isteyen seni iyi tanıyan biri ama ne yaparsa yapsın sonunda o üzülecek sen bu kişiye fazla deger vermiştin bence yapma bu kişi seni sadece uzuyor o bitirmesin sen bitir ve gor bak hersey tam senin istediğin gibi olucak odana dönmek icin arkandan gelicek
Ya sen biraz sabret canım birazcık bak bu seninle ilgili dediklerim sen hemen olsun diyip bunalıyorsun onu oda senden bu yüzden uzaklaşıyor yani sen üstüne düştükce hem onu ulaşılmaz yapmissssin hemde o kendini cok önemli sanmış yapma sen cok masmuştun cok heyecanlı biraz bekle derim ben biri var evet hayatında ama tam sevgili yada bi iliski degil bu egosunu tatmin ediyo bu biraz yakışıklı böyle beğenilen bi tip galiba ve yanındaki kiz onu elde etmek icin pesinden koşmuş ve onunla deniyo senden vazgeçmemiş ama o kiz o kadar etrafındaki galiba senden vazgeçmesini istiyo uğraşıyor böyle diyimcnm bunun falında geri dönüş var mı bana hayatımda biri var artık seni istemiyorum dedi geri gelcek mi yani bu bana
cnm sna özelden birşey atıcam ama atamıyorum msj kutun doluymuş
kızlar resımlerı nasıl eklıyorsunuz denedım denedım yapamadım ben.
olmus hemen tabagıda eklıyorum :)Eki Görüntüle 831109 Eki Görüntüle 831110 Eki Görüntüle 831111 Eki Görüntüle 831112 Eki Görüntüle 831113
ak dileğin bu çocukla ilgili.biri var dileğinde yani.
dileğin olucak ama biraz üzülüceksin başında sonradan istediğin gibi olucak herşey o yüzden kötü bişey duysanda inanma sonunuz bir.
ailede kısa boylu genelde etek giyen bi bayan var.bunun kötü haberini alıcaksınız.kötü derken sıkıntılı haberini.maddi manevi olarak.
sen ailene de ters dönmüşsün kendini çok düşünüyosun bencillik yapıyosun bence ilgilenmelisin onlarla.
bir bayan çıkmış yine bu hep seni gözlüyo uzaktan bakıyo sana ama yaklaşamıyo sen uzaklaştırıyosun kendinden çünkü.
ailende birbirinin kuyusunu kazanlar var sizin aileye yakın değiller şu an ama sizde de bunların dedikodusu çok dönüyo dikkatli ol
canım cok saol ne yazıyosan bırebır aynısını yasıyorum suan dıyebılırım evet ayrıldık ve evet ondan sonra bırısı benımle görücü usul evlenmek ıstedı ve ben ıstemedım umursamadım.dun sevgılımle msjlastık barısma gıbı bı adım atmadı uzuldm ve aglamısım.tartısmıstık yıne ve bu son konusma olsun dedı bana bende cvb yazmadım bı daha.sonunuz bır demıssın ya hanı falda nişan gibi bişeymi yada evlilik gibi bişeymi olucak onunla aramda bu anlamdamı.bunu cok ıstıyorum.
bence barışcaksınız öyle geldi bana ama evlilik olur mu bilmiyorum canım inşallah olur ama
cnm sna özelden birşey atıcam ama atamıyorum msj kutun doluymuş
canım fallaşalım mı:26:
canım topiğin hayırlı olsun yeniden iskambil bakmaya başladığına sevindim benim içinde bakarmısın sağ,üst. bende birazdan tarot yorumunu yazıcam aslında kahve de içtim ona da bakarmısın
canım iskambili yarın açayım söz ona müsait değilim şu an açmnak için, bu akşam kahve falına bakayım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?