cnm o attığım fal sevgilim olan fal ama istersen başka bi tane var sevgilimin olan onu atayım bua senin falın Çevrendeki kadınlardan biri kötü niyetli, fesat ve yalancı. Ona dikkat etmen gerekiyor. karşınızdaki insanı sıkmazsanız ilişkiniz zarar görmez. kendinize zaman ayırmanız sinirleriniz yıpranmaması açısından çok önemli. şuanda kafana taktığın sana yakın olan bir insanla ilgili düşüncelerin var, buda senin içini sıkmış.sıkıntıların sonlanacak rahatlayacaksın. Almak istediğiniz kararlar var ama bir türlü harekete geçmiyorsunuz. sağlığınız konusunda biraz daha dikkatli olmanıza tavsiye ederim Falda yolun başında durmuş bekliyorsunuz.. Asla ama asla geçmişinizi bir anda silmeyin ve geçmişten dersler almayı unutmayın. Özellikle bu dönemde daha fazla tutumlu olmalısınız.Elinizde olanları böyle dağıtırsanız kısa süre sonra sıkıntıya düşebilirsiniz Almak istediğiniz kararlar var ama bir türlü harekete geçmiyorsunuz. Hayatta herşey herzaman kolay olmuyor. Fakat siz zorlukların altından kalkmayı herzaman başarabilirsiniz. falında 6 rakamı çıkmış. bu ayın 6 sı yada 6 hafta sonra,ama bu tarihten sonra hem maddi hem manevi çok rahatlık olacak hayatında. iki dileğiniz var biri maddi diğeri manevi. öncelikle maddi dileğinizin gerçekleşeceğini söyleyeyim. ama bir kaç ay beklemeniz gerekecek. Şuanda da kafanda olmasını istediğin bir şey var temiz bir dilleğin Uzun süredir olan borçlarınızı ödeyeceksiniz, nedeni ise her yerden size gelen kısmetler olmasıdır. Almayı düşündüğünüz eşyayı alabilmeniz için önünüze bir fırsat çıkacak değerlendirebilirsiniz.bebek te var tarotta bu sevgilimin falı yalnız biz dediğim gibi durumu anlatmıştım ayrıyız hayatında biri olduğunu ve beni sitemdiğini syledi bununla görüşmememiz var mı birde beni face englledi ne görüyorsan syle cnm