Kahve Falımı Yorumlayan Arkadaşlara Tarot Bakılır..

ooomarlaaa

Guru
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2012
4.039
930
398
$SAM_0363.webp $SAM_0362.webp $SAM_0361.webp $SAM_0360.webp $SAM_0359.webp $SAM_0358.webp $SAM_0357.webp $SAM_0355.webp $SAM_0351.webp $SAM_0350.webp $SAM_0349.webp $SAM_0343.webp $SAM_0341.webp

merhaba kızlar.ne yazık ki benim ne kahve nede tarot yorumlayabilme gibi bir özelliğim var. o yüzden bu konuda size ben değil çok yakın bir arkadaşım tarot bakarak yardım edecek. benim herşeyimi bildiği için artık bana bakamıyor. o yüzden ben sizden kahve falımı yorumlamanızı rica ediyorum. falı yorumlayan arkadaşlar tarot için gerekli bilgileri bana bildirirlerse sevinirim..

Son düzenleme:
Valla çok dürüst buldum seni açık açık söylemişsin arkadaşım bakıcak diye söylemeyenlerde olabilir :)

Gece gece bakasım geldi benim yorumum şöyle

Açıkcası sıkıntılı bir fal olarak buldum bu fincanı.Hane içinde sıkıntı var yada sıkıntılı bir dönemden geçiliyor.Ve sanırım biri birşeyler çok kızmış patlama noktasına gelmiş olabilir.Biride onu sakinleştirmeye çabalıyor.İçinde a harfi olan birinin seninle ilgili güzel düşünceleri var ve sana bir haber ulaştırabilir.

Bayağı sıkıntıların var ve bunalmışsın diyebilirim.

Sana yardım eden biri var yakın dostun gibi ve kedi gibi sevimli sıcakkanlı :)

İki kişi bir masada buluşuyor konuşuyorlar güzel şeylerden bahsediyorlar ve sıkıntılar unutuluyor sanki.

Yalnız bu konuşmayı takip eden yada izleyen 3 kişi var iyi niyetlide değiller çokta meraklılar.Ayrıca etine dolgun bir bayanda bu görüşmeyi hiç istemiyor gözü kulağı sizde.

Hakkında konuşmalar var.Uzun boylu biri sana yol göstermeye çalışabilir ama çokta olumlu değil.

Adağın var mı bilemiycem ama kocaman bir horozun çıkmış :)

Sana bir iyilik gelecek fakat bir bayan bunu engelliyor sürekli yani istemiyor sevinmeni.Uzun saçlı sinsi biri olarak çıkmış falında.

Evlimisin bekarmıısn bilemiyorum ama 2 kişinin yanyana olması var lakin bu durumu hazmedeyen bayan yine tabaktada çıkmış sizinle ilgili farklı noktalardan haberler almaya çalışıyor yani avucunda gibisiniz.

Bu kadar yorumlayabildim.

Tarot için ne tür bilgiler istediğini belirtirsen yazabilirim.

tşk ederim canım saolasın. adağım var benim ama eğer olursa yapıcam diye vardı bende daha gerçekleşmediği için yapmamıştım bir türlü. yapsam mı ki ne :) neyse bu arada bende öyle fal bakmak igbi bir yetenek yok ne yazık ki. o yüzden burda kimseyi kandırmaya gerek yok diye düşünüyorum. arada bir kendi fallarını yüklemek şartıyla arkadasım kabul etti işte saolsun :) sen bana doğum tarihini gün ay yıl olarak, ismini ve dilek-niyetini belirtirsen en kısa zamanda sana geri dönüş sağlarız canım. eğer ilişki olarak baktırmak istiyorsan onun bilgilerini de aynı şekilde bildirmen gerekli. birde medeni halini yazarsan seviniriz :)

canım bilgilerini aldım. kendisine bildirip en kısa zamanda sana geri dönüş yapıcaz fakat özelden msj gönderemiyorum ne yazık ki. burdan bildirmemizde bir sıkıntı olur mu ?

canım kartların şuanki durumunu, görüşlerini ve fikirlerini degiştirmedigin sürece hayatınla ilgili bir açılım yapmanın mümkün olmadıgını söylüyor, sabırsız ve aceleci davranıyorsun buda senin önemli ayrıntıları gözden kaçırmana sebep oluyor.İsteklerine ulaşabilmek için önüne çıkan fırsatları iyi degerlendirmelisin, moralini yüksek tutmalı kendinize olan güvenini artırmalısın. Hayatından memnun olmadıgın görünüyor, yaşamının tamamını degiştirmek istiyorsun, ancak her şeyi birden yapmaya kalkarsan bunun altında ezilebilirsin, biraz daha gerçekçi olur yapmak istediklerini bir sıraya koyarsan daha başarılı olursun...

Back
X