Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba kızlar fincanımı yorumlayana deste katina bakıcam fincanımı yorumladıktan sonra burçlarınız ve sormak istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.
Eki Görüntüle 737695 Eki Görüntüle 737696 Eki Görüntüle 737697 Eki Görüntüle 737698 Eki Görüntüle 737699 Eki Görüntüle 737700 Eki Görüntüle 737701
Yeni biriyle tanışıyorsun bu kişinin maddi durumu çok iyi ama bu kişi çok huysuz birisi ve bu kişinin davranışları senin hoşuna gitmeyebilir, aniden şehir dışında olan bir arkadaşının yanına gidebilirsin, kalabalık ve güzel bir davete katılabilirsin ve bir kısmet var nişan ya da düğün haberi alabilirsin, bir uğursuzluk yaşayabilirsin, sıkıntılı bir zamanında akrabalarından ya da yakın çevrenden bir yardım alabilirsin ama dertlerin sona eriyor, geleceğin mutluluk ve huzur içinde görünüyor zaten de mutluluğun artarak devam ediyor, senin aklında birisi var fakat bu kişi seni çok üzüyor o yüzden biraz sıkıntılısın, ama artık eskileri bir kenara atıp tekrar aşık olacaksın, hayatına biri giriyor ve bu kişi senin değişmeni sağlıyor zaten sende hoşlanmadığın huylarından ve alışkanlıklarından bıkmış gibisin ve bu yüzden onları bırakmaya karar vereceksin, önümüzdeki günlerde sevdiğin-değer verdiğin biriyle bir konuşma yaşayabilirsin, senin huysuz bir kaç insanla başın dertte gibi ve senin arkandan dedikodu yapılıyor arkandan konuşanlar var, ailene karşı yakınlarından bir tehdit alabilirsin düşman görünüyor, hayırlı bir haber ve getirisi güzel olan bir iş kapında bekliyor, birde çok istediğin bir eşyaya sahip olacaksın.
canım yakın zamanda bir yere gideceksin ve bu gidişten onunda haberi olacak burası cok uzak bir yol olmayadabilir onun haberi olacak ama.bu yolla beraber değişiklikler söz konusu olacak sende.Biten ilişkinle alakalı sohbetler edilebilir bu ortamda ve dahada olgun döneceksin o gittiğin yerden.karşındaki erkek kibirli bir insan,barışmanız senin elinde attığın adıma karşılık verebilir.daha önceki tartışmalarınız seni bilinçlendirmiş ilişkide nasıl davranacağını çözmüşsün bu iyi bir durum.Adım atmadığın sürece ilişkiniz düzelmeyecek içinde öfke var galiba ona karşı barışsanızda yine bu tür ayrılıklar yaşayabilirsiniz
çook teşekkür ederim canım, yüreğine sağlık. yani ancak ben uğraşırsam bu ilişki tekrar başlayacak öyle mi? yani o da düşünüyor mu?
kariyerimle ilgili
evlilik hayatımla ilgili
saglıgımla ilgili tesekkürler tienen![]()
canım yakın zamanda bir yere gideceksin ve bu gidişten onunda haberi olacak burası cok uzak bir yol olmayadabilir onun haberi olacak ama.bu yolla beraber değişiklikler söz konusu olacak sende.Biten ilişkinle alakalı sohbetler edilebilir bu ortamda ve dahada olgun döneceksin o gittiğin yerden.karşındaki erkek kibirli bir insan,barışmanız senin elinde attığın adıma karşılık verebilir.daha önceki tartışmalarınız seni bilinçlendirmiş ilişkide nasıl davranacağını çözmüşsün bu iyi bir durum.Adım atmadığın sürece ilişkiniz düzelmeyecek içinde öfke var galiba ona karşı barışsanızda yine bu tür ayrılıklar yaşayabilirsiniz
evet sen adım atarsan zaten oda istediği içn baslayacak ama tekrarlanabilir ayrılık maalesef her ilişki ayrılık sonrası sağlamlasmıyor![]()
aynen canım kesinlikle hayırlısı olsun diye dua et sanıyorsun döndü diye hayırlı içi boş ckıyo böyle üzenlerin insallah hayırlıdır :)Söylediklerin çok doğru canım yakın bir zamanda il dışına gidiyorum ve bundan onunda haberi var ve dediğin gibi daha önceki tartışmalarımız beni bilinçlendirdi ve yine dediğin gibi karşımdaki kibirli bir insan beni korkutan da bu. Gerçekten çok ama çok teşekkür ederim. Rabbim hepimize hayırlı olanı versin, umarım gönlümüzden kalbimizden geçen kişi bizim için hayırlısıdır.
Merhaba kızlar fincanımı yorumlayana deste katina bakıcam fincanımı yorumladıktan sonra burçlarınız ve sormak istediğiniz soruyu sorabilirsiniz.
Eki Görüntüle 737695 Eki Görüntüle 737696 Eki Görüntüle 737697 Eki Görüntüle 737698 Eki Görüntüle 737699 Eki Görüntüle 737700 Eki Görüntüle 737701
Bir balık var canım çok hayırlı bir kısmet uçarak koşarak ona doğru yol alıyorsun. Çok yakın bir zamanda gönül işleri ile ilgili bir haber alacaksın çevrendekiler sana bu konuda bir kısmetin olduğunu kulağına fısıldaacaklar. Çevrende seni aldatan insanlar var onlara karşı dikkatli ol. Sana zararı dokunmayacak ama üzüleceksin. Aslında içine doğuyor bu kandırılma o yüzden çok da şaşırmayacaksın duyunca. Dans kursu gibi bir şeye gitmeyi düşünüyor musun ya da düğündür orada epey hayranlık toplayacaksın. Sahnede parlayacaksın resmen. Güvenin tazelenecek. Yeni birileriyle tanışma olasılığın yğksek. F ya da E harfli biri hayatına devam etmene engel oluyor. O kişiyi ya hayatından çıkar ya da artık sana engel olmasını önle. Hayatına girmek için karşına geçecek birisi var boyu sen boyunda ya da senden biraz kısa keçi sakallı kepçe kulaklı bir kişi tipi çok muhteşem değil ancak çok zengin paralı ve dilbaz birisi bunlara güvenip karşına çıkacak. Bundan başka yaşı daha genç olan açık tenlı ince orta boylu bir erkek daha çevrende dolanacak. Her ne kadar zengin olan kişi kafanı karıştırsa da sen diğer kısmetinin elini tutacaksın. bu kadar canım.
tesekkur ederim canım :) ilk aşk hayatınla alakalı açtım
Günden güne inşa ettiğin bir aşk hayatın olucak hep üstüne bir kat eklenecek bu aşkın sağlamlaşacak daha önceden ağlamış olduğun şeylere bu ilişkinle kahkaha atacaksın mutlu olacakmışsın insallah gelecekteki ilişkinde şehvetli bir ilişki hatta sonucu evlilik bile olabilir evliliğinin ilk yılı dolmadan hamile kalabilirsin.ölcecek tartacak ve ilişkiyi evliliğe taşıyacaksınız. şuanda maalesef bugün için yaşayan bir insan konumundasın hayatına renk katacak bu ilişki zaman cıkmadı ama uzun bir süre değil galiba yakında bir ilişkiye baslayacaksın eğer hali hazırda konustugun birisi varsa onunla yakınlasma olabilir.bu kişinin kendi burcu yada yükselen burcu ateş grubundan olabilir.iş konusuna gelince senin silahın zekan ve becerin calısma hayatında övgüleri duyacağın bir döneme giriş yapıyorsun iyi sözler duyacaksın ve karşılığını alacaksın bir arkadaşından destek görüyorsun bu süreçte iş değiştirme konusunda sana yardımcı olabilir ama dikkat etmen gerekiyor gittiğin yerde başarını kısıtlamak isteyen birisi cıkacak.sanırım hazi hazırdaki iş yerinde bazı güvenlik problemleri olmus bir pişmanlık söz konusu üzerine atılmıs bir sucmu oldu? birisine krılmışsın kıskanç bir kadın var birbirinze güvenmişsiniz fakat bu kisi hile yapıyor sanırım simdiki işini değiştireceksin
tienen merhaba ben fal bakmayı bilmyorum lütfen bana bakabilirmisin evlilik ve işimle ilgi bakarsan beni çok mutlu etmiş olursun şimdiden teşekkür ederim
sanki aklından atamadığın biri var gibi.ama bunu unutturucak bir kısmetin var.tanışıcaksınız yakında başlarda istemicek gibi olucaksın aklının ucundan geçmicek gibi ama çok seveceğin mutlu olucağın biri bu.sana koşarak geliyo gibi ayrıca bu kısmet.Bide bu geçmişteki yada aklında ki dediğim kişiyle bi konuşmadan sonra bitiriceksin.seni mutlu edicek bir haberin var.Bide seni üzücek ama çokta etkilemicek bir haberin daha var.Arkadaş aile çevreni çok karışık gördüm.Yani herkes sana başka başka şeyler söylüyo bi istikrar yok gibi hiçbir konuda.İçini sıkıcak bu akdar çok konuşmalar ama sen bildiğini yapıp karar vericeksin zaten.Bu kadar görebildim canım.![]()
faat buradan yazıyorum mesaj kutun doluydu :)
ailesinden birisi bir bayan ablası kız kardesi yada annesi bilemiyorum fitne fesat yapıda maalesef.sözleri dolandıra dolandıra aktarıyor sen bu kisiyi tanıyorsun farkındasın yada olacaksın ve takiptte edeceksin.ama sana sıkıntı versede gerçekten zarar veremeyecek korkacak.evliliğinde gösterişli ve şehvetli olacağın bir evin olacak.zaman kartı cıkmadı ama içimden bir his yakın zamanda diyor ramazandan sonra olabilir.hesap kitap yapacaksınız.eşine güzel sözlerle yaklasman gerekiyor bu sürecte sana ihanet edecek bir insan değil sen ona anlayış gösterdiğin sürece tabiki erkek cünkü bu :) ilerde ne kadar sorun yaşarsanızda onun samimiyetine inan sevgisini takdir et evliliğiniz güzel ilerleyecek aynı çatı altına girince :)