kahve falımı yorumlayana tarot bakacağım

cosmobird

tomorrow will be another day
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
788
41
118
arkadaşlar falıma bakanlara teşekkürler daha fazla baktırmak istemiyorum tarotta açmıyorum bu konudan gelenlere şu andan itibaren

arkadaşlar bu ara çok önemli benim için birşeyler duyup rahatlamak. Yorumlayan arkadaşlara tarot açacağım.

buda fincan tabağı

Son düzenleme:

canım biri senin kalbine hançeri saplamış gibi.çok üzülmüşsün.bunu destekleyen biri var yalnız.hamile falan değilsin dimi? öyle bişeyler gördüm de ben o kadar iyi bakamam sallarım hani zaten:)bu bi erkekse eğer duyacağın haberleri var küçük küçük 3 parça halinde gelicek biri çok yakında en büyük haberi bu ama senin çok etkilenmemen gerkeen bir haber.ben bi kavuşma görüyorum.bir yolun var kafanı dinlemek için gidiceksin muhtemelen uzun süreli bi yer değil huzur bulucaksın birazcık.etrafına dikkat et çok konuşuluyosun bu aralar.kafan çok karışık napıcağını bilemiyosun.biraz zamana bırakmalısın.kafanda bi konuyla ilgili bir ton şey dolanıyo canım.sıkma canını bu kadar

canım bildin baya. Hamilelik mii olmasın o ya İnşallah olmazda canım..
Bu ara birtakım olaylar yaşadım beni çok etkiledi ama olumlu haberler bekliyorum İnşallahta öyle olur..
Benim çok etkilenmemem gereken bi haber demek...
İnşallah huzur bulurum.
Canım ismini soyadını yaşını mesaj atar mısın bana tarot açayım sana birde ne hakkında istediğini yaz aşk, iş vs. ve aklına takılan bir soru varsa onuda yaz. Birazdan, en geç yarına cevap yazarım.

attim mesaj canım.bugün bakabilirsen birazdan yani çok mutlu olurum.

canım bana gelecek olan haber bi erkektense 3 parç halindemi gelecek yanlış anlamadım dimi

hamilemisn senmisiin bilmiyorum hamile bir bayan var uzun boylu bir bayan.canım falın çok ağır bakarken kötü hissettim. kadın sanki taş gibiolmuş kötü birşey yaşıyor olmalı bir adam var o galiba bu çocuğu istemiyor çok kötü ya kadının da karnı ağzına gelmiş kocaman adamda çok kötü oldum bakamıycam

ay içim karardı rapisa naptın

devamı:yerin altında yatan bir adam var şişmanca ölmüş biri olsa gerek birisi dışardan ona bakıyor.içinde bir sıkıntı var ama bir yola çıkıp biraz rahatlayacaksın. başka birşey göremedim sende benim falıma bakarmısın

canım falına ilk baktığımda dikkatimi çeken. bir kadın var göbekli gibi hamilede olabilir. bu kadına bir adam saldırıyor. bacaklarından tutmuş çekiştiriyor gibi. sanki kavga ediyorlar. içini çok karartmışsın. senin bir düşmanın var sanki. birisinden mi ayrıldın. sanki bu kişi peşini bırakmamış ya da bir yakının olabilir bu kişi. sabah aydınlığında güzel bir haberin var. bundan sonra çok rahatlayacaksın. horozun çıkmış. içinde sanki bazı şeyler bitmiş. koparılmış gibi. tabakta da kocaman balık var. parasal kısmet demek.

bana da tarot açar mısın.

ismini soyismini yaşını baktırmak istediğin konuyu aşk iş vs. ve bu konu hakkında aklına takılan soruyu özel mesaj olarak gönder :)

bakarım tabi isim soyisim yaş, kafanı kurcalayan, yanıt aradığın aklına takılmış bi konu hakkında sorunu ve baktırmak istediğin konuyu(aşk, iş, eğitim vs.) bana mesaj at canım.

bakarım tabi isim soyisim yaş, kafanı kurcalayan, yanıt aradığın aklına takılmış bi konu hakkında sorunu ve baktırmak istediğin konuyu(aşk, iş, eğitim vs.) bana mesaj at canım.

canım baktığım fal doğru mu ? bana mesaj atabilir misin. bilmiş miyim merak ettim.

canım baktığım fal doğru mu ? bana mesaj atabilir misin. bilmiş miyim merak ettim.

kızlar yarın bakıp yazıcam fallarınızı

canım merhaba :)

insanlara çabuk inanan, güvenen bir yapın var senin ama bana sorarsan bunu yapmamaya gayret göster çünkü etrafında senin kötülüğünü isteyen seni çekemeyen insanlar var. en azından bir müddet sırlarını en yakınlarına bile açmasan senin için iyi olucak. çünkü sonucunda üzülebilirsin. gerek fikirleriyle gerekse kendini ifade tarzıyla seni etkileyecek birisi ile tanışcaksın canım yalnz bu ilişki ile ilgili birisi değil. arkds olabilir yada senden yaşça büyük biri. sevgilin var sanırım senin yada ben ona benzettm bilmiyorum ama eğer varsa bu aralar onunla da bazı sıkıtnılar yaşayabilirsin. hatta bazen sevginin azaldgını bile düşünebilirsin. haneye misafir geliyor canım. bu çok sevdiğin bir dostun olabilir. içinde korku ve şüpheler var. bunlardan tamamen arın bence. çünkü onlar tamamen senin kuruntun. sen sadece ne istiyorsan ona inan ve çabala.

sende bebek gördün mü? bu arada çok çok teşekkür ederim gerekli bilgileri mesaj atarsan tarotunu açarım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…