Naza çekiyo diyorum ya sen ara yoksa daha çok beklemen gerekir
Uzun zamandır bi işle meşgulken bi anda hevesiniz kaçmış ve vazgeçmişsiniz bu işten fakat devam ederseniz sonunda sizi çok güzel şeyler bekliyo v uzun süre etkili olacak o güzel şeyler. Bebek var anne karnındaki pozisyonda ama bence bu sizsiniz ve bir şeyden kendinizi koruyup soyutlanmak istiyosunuz. Çok yakın olduğunuz 2 insan var ve bunlar birbirine dargın çok uzun zamandı bu konuya üzülüyorsunuz ama yakında barışacaklar. Bi erkek çocuğu var ve önü çok açık isminde a olabilir, çocuğa dikkat edin baya başarılı olacak. Evli iseniz eşinizle maddi konuda bi sorun yaşayacaksınız gibi. Kendinize yeni meşgaleler bulmak istiyorsunuz çünkü kafanızda tonlarca düşünce var bunları düşünmek sizi yıpratıyo bu yüzden uzaklaşmaya çalışıyosunuz. Bir şeyi çok uzun zamandır istiyosunuz ve çok dua ediyosunuz biraz daha sabır 4 vakte kadar ulaşacaksınız . Böyle
teşekkürler bu erkek çocuğu dediğiniz benim erkek arkadaşım olabilir mi acaba ? yoksa küçük biri mi
çok teşekkür ederim sen yeterki iste bakarım ben sana tarot özel mesaj at bana gerekli bilgileri açayım tarotunuBiraz canin sIkIlmis
Uzaklardan gelmis biriyle sohbet ediyorsun..Akabinde sarmas dolas oluyorsunuz bu kisi ile .. sanirsam sarisin veya kumralsin karsindaki erkek esmer cikmis.
Kanatlarini acmis gelen bir kustan cok güzel bir haber alacaksin bu haberi almana engel olmaya calisan eli bicakli bir ada olmasina ragmen bu haber sana ulasacak cok sevineceksin.
Birisiyle barismak istiyorsun..Ama o kisi kesi gibi nankör sana arkasini dönmüs düsünme.. bosver gitsin.Sana daha cok zarari dokunabilir.
Sevdiginle bas basa masada yemek yerken görüyorum .. Zamannla hersey rayina oturacak gibi görünüyor ama beklemen gerekli..
4 tane yolun var hepsine acik kisada olsa gidip gelecegin yerler olucak
Seni cekemeyen insanlarin nazarini aliyorsun dikkat et canim kendine..
Tabaginda ilk gördüklerim 2 tane kocaman deve cok kismetlisin sen gercekten ..Deve muhtesem kismetler gelecegine isaret eder.Hayilirsi..Yine bir erkekle basbasa konumsan olucak biraz üzüleceksin basini egmissin hic üzülmene gerek yok her ne olursa olsun....Karsindaki erkekte cok kismetli ayrica..Ummadigin bir zaman diliminde bulusucaksiniz ..Ne kadar baslatda üzgünde olsan konusman olumlu ilerleyecek.
Bazi canini sIkacak laflar dedikodular duyacaksin aldirma..sadece düsmanlarini iyi tanimis olursun..
Herseyin hayirlisi canim
ELimden geldigince bakmaya calistim Sende bana tarot acarsan sevinirim
Biraz canin sIkIlmis
Uzaklardan gelmis biriyle sohbet ediyorsun..Akabinde sarmas dolas oluyorsunuz bu kisi ile .. sanirsam sarisin veya kumralsin karsindaki erkek esmer cikmis.
Kanatlarini acmis gelen bir kustan cok güzel bir haber alacaksin bu haberi almana engel olmaya calisan eli bicakli bir ada olmasina ragmen bu haber sana ulasacak cok sevineceksin.
Birisiyle barismak istiyorsun..Ama o kisi kesi gibi nankör sana arkasini dönmüs düsünme.. bosver gitsin.Sana daha cok zarari dokunabilir.
Sevdiginle bas basa masada yemek yerken görüyorum .. Zamannla hersey rayina oturacak gibi görünüyor ama beklemen gerekli..
4 tane yolun var hepsine acik kisada olsa gidip gelecegin yerler olucak
Seni cekemeyen insanlarin nazarini aliyorsun dikkat et canim kendine..
Tabaginda ilk gördüklerim 2 tane kocaman deve cok kismetlisin sen gercekten ..Deve muhtesem kismetler gelecegine isaret eder.Hayilirsi..Yine bir erkekle basbasa konumsan olucak biraz üzüleceksin basini egmissin hic üzülmene gerek yok her ne olursa olsun....Karsindaki erkekte cok kismetli ayrica..Ummadigin bir zaman diliminde bulusucaksiniz ..Ne kadar baslatda üzgünde olsan konusman olumlu ilerleyecek.
Bazi canini sIkacak laflar dedikodular duyacaksin aldirma..sadece düsmanlarini iyi tanimis olursun..
Herseyin hayirlisi canim
ELimden geldigince bakmaya calistim Sende bana tarot acarsan sevinirim
thalix canım döktürmüşsünde döktürmüşsün :) benim falıma da bakarmısın istersen bende sana tarot bakarım
Tutup tutmadigini bilmiyorum bakiyorum iste hislerime göre
icip resmini atarsan bakarim tabi canim
canım bende pek anlamıyorum kendimce yorumlamaya çalışıyorum bazen tutuyo bazen tutmuyo :) bakalım seninki tutacak mı
ayrılık acısı çekiyorsun hüzünlüsün bu aralar ailen sana destek oluyor.içinde korku ve vesvese var bunları içinden atmalısın bunlar seni yanlış yola sürükleyebilir. yaşadığın kararsızlık sonucu karşına çıkan fırsatları kaçırabilirsin.ilişkin devam ediyorsa bunu için üzüleceksin duygusal anlamda seni çok etkileyecek belkide depresyona gireceksin
arkadaşlar bu ara çok önemli benim için birşeyler duyup rahatlamak. Yorumlayan arkadaşlara tarot açacağım.Eki Görüntüle 770802 Eki Görüntüle 770801 Eki Görüntüle 770800 Eki Görüntüle 770798 Eki Görüntüle 770797 Eki Görüntüle 770796
Eki Görüntüle 770803
buda fincan tabağı
Eki Görüntüle 770804
bakıyorum canım özelden yazarım sana
bundan sonra bitane daha içtim onada bakar mısın canım ya
yolla cnm bakaym ama bnde tarot istyrm :)bundan sonra bitane daha içtim onada bakar mısın canım ya
bacaksız benim falıma da bakarmısın :)
kahve falına mı?
neye bakabiliyorsan ona bakarsan sevinirim geçen gün bakmıştın sen bana tutmuştu ama neye bakmıştın onu hatırlamıyorum
sayfa 3 te resimleri olması lazım tamam bakarım sana tarotyolla cnm bakaym ama bnde tarot istyrm :)
tarot baktım tamam bakarım yine sen bana yaz aklına takılan konuyu bakayım
aklıma takılan 2 soru var yeni işten ayrıldım yakında iş bulacakmıyım ve sevgilimle ayrıldık barışacakmıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?