• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme kahve ikram ederken :)

aysee35.5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2008
797
4
96
İzmir
Merhabalar öncelikle :)

bir şey merak ediyorum buraya sorayım dedim, 1ay sonra sözüm var nasipse :) ben bahsi geçerken bile titremeye başlıyorum, o gün topuklu ayakkabı + heyecan, o kahveleri dökmeden nasıl verebilirim :)))

var mı aranızda kahveyi döken eden, ayıp olur mu nasıl geriliyorum bu konuda anlatamam :)) kalabalıkta olacağız, sırasını bir şekilde öğrenir hallederim de dökersem çok utanırım ya
:18::75::77:

dökmezsin ya niye dökesin ki
bnde giydim topuklu dolaştım bütün gün hiç birşey olmuyor
hem o gün zaten sen anlamadan herşey tıkırında gidiyor
telaş etme rahat ol dicem ama olamıcan:):)

yoook rahat olmam çok zor :))
umarım dökmem, ne bileyim aklıma ilk o geldi hani titrerim çünkü heyecanlanınca...
alıştırma yapayım bari :))

ilk anlarda heyecanlanırsın ama büyükler sohbet ederken sakinleşiyorsun :)
ben de topuklu giymiştim bir aksilik çıkmadı, inşallah senin için de harika geçer :)

güzel dileğin için teşekkür ederim, inşallah :)
umarım sakinleşirim cidden, olmadı az dozda sakinleştirici alıcam :))

Bak ben varya düz yolda düşen sakarlardanım o gün belki 15 cm topuklu vardı elbisem uzun tuvalet giymiştim ev nişanı yapmıştık oda küçkütü o kahveyi herkese tek tek verdim ama çok rahat verdim o kadar heycanıma rağmen

seni tebrik ediyorum :)
darısı başıma artık, hayır törenin bi o aşamasından korkuyorum yani benimki de öyle bir değişiklik :)

güzel dileğin için teşekkür ederim, inşallah :)
umarım sakinleşirim cidden, olmadı az dozda sakinleştirici alıcam :))

sakinleştirici uykunu getirmesin bi de canım :)
o gün geldiğinde herkesten heyecanlı ama herkesten sakin olacaksın endişelenme :)

sakinleştirici uykunu getirmesin bi de canım :)
o gün geldiğinde herkesten heyecanlı ama herkesten sakin olacaksın endişelenme :)

isteme öncesi tanışmaya da geleceklermiş, aşarsam o gün aşarım heralde, bakalım :) o gün karar veririm sakinleştirici ile ilgili :))
inşallah ya :)

aslında doğru söylüyorsun da dökmesem daha iyi sanki :)) yaşayıp göreceğiz artık, beni rahatlattın ama sağol :)

Kahve yapılmasa olmaz mı :) Bizim evin mutfağıyla oturma odası bir yerde. Kahveyi odam da kahve makinesinde mi yapsam :) İzlenmeyi sevmem ben.

dökmezsin canım merak etme ben uzun elbise topuklularla dökmediysem kimse dökmez herhalde daha :9:

üstelik bende düz yolda yürüyemenlerden ve heyecandan eli titreyenlerdenim :9:

ayy kahvesini verirken nasılda gözlerime bakıyordu içinde bişi var mı diye :116:

Hayırlı olsun canım:)ayy darısı benim başıma düşüncesi bile heyecanlandırıyor insanı:))

darısı isteyen herkesin başına :) harikaydı çok şükür Allahıma, hiçbir aksilik çıkmadı dilimi ısırayım, gerçi o günü heyecandan pek hatırlamıyorum ama videolardan izlediğim kadarıyla öyle :)
teşekkür ederimmm çoook düşünüp sordunuz :):)

Back
X