Kahve karşısından ev almak

fluuu

Guru
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2011
572
272
323
Arkadaşlar bayadır ev bakıyoruz gönlümüze göre bulamadık bir tanesi içi tam gönlüme göre çok güzel kullanışlı girişin üstü çok dar sokak değil ama evin tam karşısında kahve var balkon gibi kısmı sarmaşıkla sarılı içerisi görünmüyor kahvenin ama tereddütte kaldık pişman olurmuyuz bir iki aydır bakıyoruz en güzel evdi çünkü yeni binalar genelde küçük baktığımız semtte. Kararsız kaldım aynı durumu yaşayıp pişman olan var mı?

Annemlerin apartmanın karşısında ufak bir kahve var. İçeride digara içilmediği için dışarıda sürekli adamlar, geceleri gsrip garip araçlar, şahinli gençler falan... En üst kat olduğu için aşırı bir rahatsızlık olmuuor ama olmasaydı daha rahat edilirdi girip çıkarken.

Hicbir alternatif olmadigi zaman tutulabilecek bir ev.

Annemlerin apartmanın karşısında ufak bir kahve var. İçeride digara içilmediği için dışarıda sürekli adamlar, geceleri gsrip garip araçlar, şahinli gençler falan... En üst kat olduğu için aşırı bir rahatsızlık olmuuor ama olmasaydı daha rahat edilirdi girip çıkarken.

Teşekkürler cvp için. Üst kat olsa sorun olmaz çok aynen ama giriş üstü diye tereddütteyim üst katlarsatılmış

Giris kat olmasaymis cok mesele degildi.
Kahve nasıl bir mekan? Yani it kopuk denen tayfanın takıldığı bir yer mi yoksa emekli tipli insanlar mi geliyor. Biraz gözlem yapıp komşulardan fikir alabilirsiniz.

Benim ailemin evinin karşısında da var ama çok seviyeli emekli ton ton amcalar takılıyor. Hatta yan binada da kons bayanlar kalıyor. Babam bize hiç zararları yok sessizce gelip giderler arada selam verirler diyor. Biraz da sans

Sıkıntı olur gibi özellikle yazlari kahvenin önünü mesken tutarlar. Surekli ses olur. Bekarken oturdugum yerde bizim caddede kahvehane vardi sirf önünden gecmemek için yolumu uzatiyordum. Sacma sapan tipler de oluyor. Ben tercih etmezdim.

Giris kat olmasaymis cok mesele degildi.
Kahve nasıl bir mekan? Yani it kopuk denen tayfanın takıldığı bir yer mi yoksa emekli tipli insanlar mi geliyor. Biraz gözlem yapıp komşulardan fikir alabilirsiniz.
Genelde gördüğüm yaşlı ve 40 civarı adamlar takılıyor. Giriş üstü işte maalesef bir üst olsaydı hiç sorun etmicektim

Sıkıntı olur gibi özellikle yazlari kahvenin önünü mesken tutarlar. Surekli ses olur. Bekarken oturdugum yerde bizim caddede kahvehane vardi sirf önünden gecmemek için yolumu uzatiyordum. Sacma sapan tipler de oluyor. Ben tercih etmezdim.
Teşekkürler fikir için

Önü kalabalık olur maç olduğunda ses olur .Yazın balkon keyfi yapmak isteseniz rahatsız olabilirsiniz,yazın cam acsaniz gürültülü olur diye düşündüğüm için tercih etmezdim hayırlı olsun yinede

Arkadaşlar bayadır ev bakıyoruz gönlümüze göre bulamadık bir tanesi içi tam gönlüme göre çok güzel kullanışlı girişin üstü çok dar sokak değil ama evin tam karşısında kahve var balkon gibi kısmı sarmaşıkla sarılı içerisi görünmüyor kahvenin ama tereddütte kaldık pişman olurmuyuz bir iki aydır bakıyoruz en güzel evdi çünkü yeni binalar genelde küçük baktığımız semtte. Kararsız kaldım aynı durumu yaşayıp pişman olan var mı?
Valla canım benim evimde tam kahve Karşısı ama bizim kahve devlet dairesi gibi çalışıyo akşam 7 den sonra kapatiyo gün içerisinde de sadece emekli amcalar fln var hiç sıkıntı yaşamadım ama geç saatlere kadar açık olan maç fln izlenen kalabalık bi kahve olsa fikrim hiç bu yönde olmazdi eminim

2-3 hafta önce bir tanıdığımın evine gittim ki evi çok güzel site içinde çok güzel bir muhitte uzun zamandır gitmiyordum şehir dışındaydım çünkü hatta evini falan çok beğeniyordum hala beğenirim evinin karşısına kahve açılmış yeni,kalabalık,aşırı gürültü olmuş,havalar ısınıyor zaten masalar dışarıda durur okey,tavla oynarlarken aşırı ses olur tak tuk diye kapı pencere zor açılır bence.Maç da izleniyorsa çok kalabalık olur.

Bekarken annemler öyle bi yerde oturuyordu hatta 4. Kattı apartman altı kahve yolun karşısı kahve tekel bayi vs o kadar gıcık olurdum ki girip çıkarken bile önüme bakarak hızlı hızlı yürürdüm tesadüf denk gelsek bir adamla yol bile vermezlerdi öküzler... Ramazanda sahura kadar okey sesleri kahkahalar bazen sahurdan sonra da devam ederdi. Karşı yoldaki işi büyüttü kahvenin üstündeki daireyi kiralayıp kumar oynattı giren çıkan gırla... Bir kere ülkemizde kahvede takılan insanlar benim nazarımda çoğunlukla eli boş gönlü hoş dedikoducu insanların gittiği boş beleş muhabbetlerin döndüğü her çeşit insanı bünyesinde barındıran bir ortam... İyisi varsa kötüsü de var seçkin insanların mekanı değil sonuçta... Tavsiye etmem ya...

Evimizin karsinda kahve var ve acayip pismaniz tasindigimiza. Biz ucuncu kattayiz ve buna ragmen butun sigara dumani evimizin icinde. Ozellikle yaz aylarinda kavga gurultu hic eksik olmuyor. Neyse ki biz kiraciyiz tasinip kurtulacagiz bir gun. Ozetle kesinliklé tavsiye etmiyorum.

Apartmandan çıkınca direk karşınızda olacaklar ve yani genelleme olmasın da kahve kültürü biraz seviyesiz gelir bana. Yaz akşamları gece yarilarina kadar okey sesleri gelir,maç yayını yaparlar ses gelir, küfürleri vs. Çok rahatsız olursunuz.
Evin niteliğinden çok konumun niteliği daha önemli bence.

benim evimin karşısında değil ama hemen hemen hergün geçtiğim sokağın yanında vardı bir dönem.
son derece rahatsız edici.40 yaş üstü amcalar dediğiniz insanlar günlük orada mesken tutmuş insanlar oluyor zaten.
ve bana göre çok daha rahatsız edici oluyorlar bir çok anlamda.
gürültü açısından da ayrı bir sorun ama ben tutmazdim sanırım.

rahat edemezsınız bence

Rahat edemeezsiniz bence
Eski evimin karsisinda bakkal vardı ama kahvehane gibi erkekler gelirdi kapinin önüne masa sandalye hergun tavla okey hic rahat edemedim sırf o yüzden de taşındım zaten

Back
X