Kahve karşısından ev almak

Cocukken evimizin arka sokaginda kahvehane vardi.Bi gun silahli kavga cikmisti camlarini indirmislerdi.Ben olsam tercih etmem.

Benm evimin çaprazında kahve var aşırı rahatsız oluyorum yemek yaparken pencereyi açıyorum bir sürü küfür sesi gelıyo iğrenç bişey

Genelde gördüğüm yaşlı ve 40 civarı adamlar takılıyor. Giriş üstü işte maalesef bir üst olsaydı hiç sorun etmicektim

Kaç yaş grubu olursa olsun kahvehaneye takılan erkekler konusunda fikrim sabit.
İşe yaramaz it kopuk..
Özellikle o ton ton diye tabir edilen dedeler dikiyorlar gözlerini. Bir de çok meraklılar zaten.
Benim evimin karşısında değil ama sokağın başında var. Orada bile vasıta beklerken sinir oluyorum.
Sigara içmek için kaldırımlarda muhabbet ediyolar grup halinde. Onlar yüzünden yola inmek zorunda kalıyoruz.
Üst kat olsa neyse de alçakta olmaz bence..

Ben olsam tercih etmem.
Hiç sevmiyorum hepsinin kapatılması taraftarıyım.
İşsiz güçsüz iti kopuğu sapığı eksik olmuyor.
Önünden geçerken taciz derecesinde gözünü diken mahluklar oluyor.
Yüksek kat olsa neyse de balkon camlar falan sıkıntı yani.

Arkadaşlar bayadır ev bakıyoruz gönlümüze göre bulamadık bir tanesi içi tam gönlüme göre çok güzel kullanışlı girişin üstü çok dar sokak değil ama evin tam karşısında kahve var balkon gibi kısmı sarmaşıkla sarılı içerisi görünmüyor kahvenin ama tereddütte kaldık pişman olurmuyuz bir iki aydır bakıyoruz en güzel evdi çünkü yeni binalar genelde küçük baktığımız semtte. Kararsız kaldım aynı durumu yaşayıp pişman olan var mı?
Karşı değilde kayınvalidemin evi hemen yan binasında o bile çok sıkıntılı oluyor. Sizin orayı bilemem ama kavga çıkıyor falan kapı önünde adamlar duruyor gelene geçene bakıyor baya itici bişey. Hatta eşim düşünüp duruyor annemleri ordan alıp başka yere taşısak diye

Back
X