• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Kahve kokulu,Çikolata soslu Gül Kek;Nestle sponsorluğunda

eşim de çizdirelim diyor ama yok takmadığım zaman değişik hissediyorum kendimi çok seviyorum.zaten okulda arkadaşımınkini takmaktan bozulmuştu:KK47:
gözlük seven birinide ilk kez gördümm.. ben lens kullanmaya başladım canımm alışamadım o gözlüklere .. oğlum pat atlıyor kucağıma geçen gözlükler gözüme girecekti neredeysee..tamamen gidecekti bizim gözlerr..:KK70::KK70:

gözlük seven birinide ilk kez gördümm.. ben lens kullanmaya başladım canımm alışamadım o gözlüklere .. oğlum pat atlıyor kucağıma geçen gözlükler gözüme girecekti neredeysee..tamamen gidecekti bizim gözlerr..:KK70::KK70:
ortaokuldan beri kullanıyorum canım çocukluk işte ne sandıysam artık her model gözlük yakışıyor bana o zamanlar yakışıyor dedilerse artık bozmuşum gözleri.çocuğum yapsa kızarım ama:KK70:

ne ne ne zaman çaldımm.. :KK70::KK70:kekimi yoksam oğluşumun piyano ile sunumunumu.. gece ve piyano çalan sana şarkılar besteleyen bir koca,yada sevgili,, kahve ve çikolata soslu kekk.. ve beyaz güll.. yetmedi gül desenli keklerr.. eee daha ne olsun cicimm.. :KK49::KK49:
hihihihihi şaka şaka konseptlerimiz benzer ama ben farklı bir giriş düşünüyorum eğer ağırlık hissetmezsem üzerimde :D

ortaokuldan beri kullanıyorum canım çocukluk işte ne sandıysam artık her model gözlük yakışıyor bana o zamanlar yakışıyor dedilerse artık bozmuşum gözleri.çocuğum yapsa kızarım ama:KK70:
işte onu diyorum yaa sende var bir terslik çocuk yaşta doktorlar gözlük verdiklerinde okuldakiler dört göz diye dalga geçtiklerinde takmıyor bazı çocuklar ve iyileşecek olan gözler hop bozuluyor... sense takmaktan bozmuşsun .. gözleri.. ama neyseki seviyorsunn .. eminim yakışıyordurdaa..:KK76::KK76:

hihihihihi şaka şaka konseptlerimiz benzer ama ben farklı bir giriş düşünüyorum eğer ağırlık hissetmezsem üzerimde :KK70:
hımmm hadii bakalımm bekliyorummm ay heyecanlandım kızz ne zaman yapıcan , ne zaman yüklücen , kaç gün beklemem lazımm,, ağırlığı mağırlığı boş ver kalk hemen şöyle salınıver mutfakta koca göbeğinleee.. ohh misss..

Back
X