- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
bide tatlım o resimdeki senmisin sensenn vuuu diyorum başka bişi demiyorumm..goz yanıması ısteoo ıns benım ıs arkadaslarımda becerıklı olurr
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bide tatlım o resimdeki senmisin sensenn vuuu diyorum başka bişi demiyorumm..goz yanıması ısteoo ıns benım ıs arkadaslarımda becerıklı olurr
![]()
hahagözlüklerime inanamıyorum çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım
gözlüklerine inan canım onlardan bende takıyorum.. sağol canımm güzel sözlerin içinn..gözlüklerime inanamıyorum çok güzel görünüyor ellerine sağlık canım
duydunmuhahacok tatlısınn canım .. yesınler gozluklerını.. senden de tarıf beklıyorumm
sende çok tatlısın canımcığım .gözlüklerim hayatımın anlamı dünyam aydınlanıyor onları takıncahahacok tatlısınn canım .. yesınler gozluklerını.. senden de tarıf beklıyorumm
hafta sonu yaparım ancak canım çalışıyorum.cumartesi yaptım çok önemli kısmın resmini çekmeyi unutmuşum kaldı öylece ama o madalyon benim olacak vurucam kırbacıduydunmu
msg38 canım ne zaman o tarif ..gelecek burayaa..
sende çok tatlısın canımcığım .gözlüklerim hayatımın anlamı dünyam aydınlanıyor onları takınca![]()
eşim de çizdirelim diyor ama yok takmadığım zaman değişik hissediyorum kendimi çok seviyorum.zaten okulda arkadaşımınkini takmaktan bozulmuştutsk eerım msg 'mm ..kardesım yenı cızdırdı gozlerını
o da takıyordu.
hımmm bekliyoruzzz öyleyseeee... bende çalışıyorumm akşam yaptım .yoksa cumartesiye kalıcaktıı ..hafta sonu yaparım ancak canım çalışıyorum.cumartesi yaptım çok önemli kısmın resmini çekmeyi unutmuşum kaldı öylece ama o madalyon benim olacak vurucam kırbacı![]()
gözlük seven birinide ilk kez gördümm.. ben lens kullanmaya başladım canımm alışamadım o gözlüklere .. oğlum pat atlıyor kucağıma geçen gözlükler gözüme girecekti neredeysee..tamamen gidecekti bizim gözlerr..eşim de çizdirelim diyor ama yok takmadığım zaman değişik hissediyorum kendimi çok seviyorum.zaten okulda arkadaşımınkini takmaktan bozulmuştu![]()
nasıl mennunmu banada diyor arkadaşlarımda bende cesaret yokk.. azıcık tırsıyorum kızlarr..tsk eerım msg 'mm ..kardesım yenı cızdırdı gozlerını
o da takıyordu.
ortaokuldan beri kullanıyorum canım çocukluk işte ne sandıysam artık her model gözlük yakışıyor bana o zamanlar yakışıyor dedilerse artık bozmuşum gözleri.çocuğum yapsa kızarım amagözlük seven birinide ilk kez gördümm.. ben lens kullanmaya başladım canımm alışamadım o gözlüklere .. oğlum pat atlıyor kucağıma geçen gözlükler gözüme girecekti neredeysee..tamamen gidecekti bizim gözlerr..![]()
hihihihihi şaka şaka konseptlerimiz benzer ama ben farklı bir giriş düşünüyorum eğer ağırlık hissetmezsem üzerimdene ne ne zaman çaldımm..kekimi yoksam oğluşumun piyano ile sunumunumu.. gece ve piyano çalan sana şarkılar besteleyen bir koca,yada sevgili,, kahve ve çikolata soslu kekk.. ve beyaz güll.. yetmedi gül desenli keklerr.. eee daha ne olsun cicimm..
![]()
işte onu diyorum yaa sende var bir terslik çocuk yaşta doktorlar gözlük verdiklerinde okuldakiler dört göz diye dalga geçtiklerinde takmıyor bazı çocuklar ve iyileşecek olan gözler hop bozuluyor... sense takmaktan bozmuşsun .. gözleri.. ama neyseki seviyorsunn .. eminim yakışıyordurdaa..ortaokuldan beri kullanıyorum canım çocukluk işte ne sandıysam artık her model gözlük yakışıyor bana o zamanlar yakışıyor dedilerse artık bozmuşum gözleri.çocuğum yapsa kızarım ama![]()
hımmm hadii bakalımm bekliyorummm ay heyecanlandım kızz ne zaman yapıcan , ne zaman yüklücen , kaç gün beklemem lazımm,, ağırlığı mağırlığı boş ver kalk hemen şöyle salınıver mutfakta koca göbeğinleee.. ohh misss..hihihihihi şaka şaka konseptlerimiz benzer ama ben farklı bir giriş düşünüyorum eğer ağırlık hissetmezsem üzerimde![]()
buyur gel kuzumm bende sen yerken piyano çalarım sana.. yada oğlum hem çalar hem söyler sanaa ..
Ooo çok severimbuyur gel kuzumm bende sen yerken piyano çalarım sana.. yada oğlum hem çalar hem söyler sanaa ..![]()