• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahve meselesi

Merhaba hanımlar.
Şuan annemin yanında memleketteyim ablamda burda. Benim bir oğlum var 17 aylık ablamın bir kızı var 6 yaşında.
Az önce ablam dışarı çıkacak makyaj yaparken ben bi kahve yapta içelim diye takıldım. Biliyorum makyajı bırakıp asla bişey yapmaz.
Yürü git salakmısın işim var dedi. Bende sensin salak mal dedim. Ne küfrediyosun diye 26 yaşında bir çocuk sahibi benim kafama vurdu ve hızlı bi şekilde canım acıdı yani. Aynadan yüzüne baktım tartışmaya başladık sesi iyice yükseldi. Ablam sessiz birisi o yüzden hep herkes onu haklı görür nitekim annemde. Onun çocuğu alınmasın diye benim çocuğunu kucağına bile almaz. Çocukta bunlara alışamıyor ben olmayınca durmuyor.

Hiç tanımadığı ilk defa gördüğü birine bile gidiyor peşinden ama annemle ablama gitmiyor ben wcye bile girsem durduramıyolar.

Sonuçta annemde ablama hak verdi neden kahve yap demişim. Ablammış alttan almam gerekirmiş. Ablamsa takılamayacakmıyım. ? Şimdi ikisi balkonda beni çekiştiriyor ben size yazıyorum. Hatta şimdi annem benimle ilgili onun psikolojisi bozulmuş dedi. Detayına girmedim canım sıkkın :işsiz:
Sen suçlusun. Salak misin ile mal ayni sey demek degil. Sen baslatmissin

cocugunda mutlu değilmiş çok gidip gelme. sözde seninki abla ama hareketleri 0-3 yaş arası abla kardeş arasında tabiki takılmak için laf sölenir altı üstü bi kave yapta içelm demişssn oda sana diyebilirdi ablacım işim var sen yapıver diye küfür filan olmamış ablanızın psikolojisi bozuk bence annenizde o büyük die ona destekçi ayıpp sizde onun ayarına inmeyin

canim bosanmayi dusunuyorum demissin en son aranizi duzelttiniz diye hatirliyorum.
hakkinda hayirlisi olsun ama annenle ablanda pek bir garip kuzum.

Hatanin büyüğü sende :)

Annem ablama benim hakkımda psikolojisi bozuk diye beni cekistirse çıkar evime dönerdim daha da kalmazdim ve mesafe koyardim

Merhaba hanımlar.
Şuan annemin yanında memleketteyim ablamda burda. Benim bir oğlum var 17 aylık ablamın bir kızı var 6 yaşında.
Az önce ablam dışarı çıkacak makyaj yaparken ben bi kahve yapta içelim diye takıldım. Biliyorum makyajı bırakıp asla bişey yapmaz.
Yürü git salakmısın işim var dedi. Bende sensin salak mal dedim. Ne küfrediyosun diye 26 yaşında bir çocuk sahibi benim kafama vurdu ve hızlı bi şekilde canım acıdı yani. Aynadan yüzüne baktım tartışmaya başladık sesi iyice yükseldi. Ablam sessiz birisi o yüzden hep herkes onu haklı görür nitekim annemde. Onun çocuğu alınmasın diye benim çocuğunu kucağına bile almaz. Çocukta bunlara alışamıyor ben olmayınca durmuyor.

Hiç tanımadığı ilk defa gördüğü birine bile gidiyor peşinden ama annemle ablama gitmiyor ben wcye bile girsem durduramıyolar.

Sonuçta annemde ablama hak verdi neden kahve yap demişim. Ablammış alttan almam gerekirmiş. Ablamsa takılamayacakmıyım. ? Şimdi ikisi balkonda beni çekiştiriyor ben size yazıyorum. Hatta şimdi annem benimle ilgili onun psikolojisi bozulmuş dedi. Detayına girmedim canım sıkkın :işsiz:
benzer durumlari yasiyoruz. en acisi da kardesinden annenden gelen...
Ablanla ilişkinizin sorunlu olma sebebi kesin annendir. Anneler kardeşler arası krizleri doğru yönetemeyince veya evlat ayırınca bu durum kaçınılmaz oluyor.
cok haklisin

Canım sen bence evine dön... Karşılık vererek aynı konuma düşmüşsün...

siz haklısınız da huyunu suyunu bildiğiniz insanlar aynı şekilde davranıyolar nedne şaşırıyosunuz? ailecek çocuksunuz.

Siz haklısınız diye gaz verenleri de anlamıyorum. Ablanız dışarı çıkıyormuş kahve istemeniz manasız olmuş siz zaten tepkisini bilerek istemişsiniz biraz kaşınmışsınız. Ablanız da siz de olgun degilsiniz. Ayrıca kendi yeğeninizi kıskanıyorsunuz.

Sen haksizsin ama ablan hareketiyle senden bile haksiz duruma dusmus. Ona bu curreti veren de belli ki annen.

Back
X