Kadın doğuma git canım ilaç verir detaylı bakar.Kızlar bugün lavaboya gittiğimde çamaşırımda akıntı şeklinde kahve leke gördüm. Peçeteyle silip baktım ama bişey yoktu tertemizdi. Hemen acile gittim. Şuan Bi kanama gözükmüyor düşerse elimizden bişey gelmez bu bebeğin tutunmasıyla alakalı kese normal gözüküyor ama 4 saat sonra ne olur bilemem falan dedi acildeki kasap . Çok üzgünüm . Bunu yaşayan var öı
Kadın doğuma gittim zaten. Ne ilaç verdi ne bişey. Bu haftada yapabileceğimiz hiç bişey yok düşerse engel olamayız dediKadın doğuma git canım ilaç verir detaylı bakar.
Kadın doğuma gittim zaten. Ne ilaç verdi ne bişey. Bu haftada yapabileceğimiz hiç bişey yok düşerse engel olamayız dedi[/QUOTE O nasıl bi doktormuş ki ilk 3 ay önemlidir ilaç var bunun için isim vermem yasakmı bilmiyorm ama muhakkak ilaç kullanmalısın
Can'ım ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Bana ilaç vermediler :-( benim devam eden değilKahverengi leke gibi kirlenme benim 3 gundur var. Doktor progestan verdi ama yine devam ediyor. Allaha emanet dedim artik. Cok istedigim icin sinaniyorum galiba
Cnm ne kadarlık hamilesin eğer çok yeniyse yani 4 haftalık 5 haftalık fln ewt bu yerleşme kanaması olabilir.Ama yinede doktorunun kesinlikle önlem amaçlı ilacı vermesi gerekiyordu.En yakın zmana başka bir doktora randevu al ve doktora gidene kadar ağır işler yapma hatta ayakların biraz yüksekde sürekli istirahat et cnmBilmiyorum şuan evde uzanıyorum yeni Geldim ne yapsam bu saatte nereye gitsem of
5+6 haftalık Can'ım. Randevum var ama Bi hafta sonra. Öne çekiyim bari .Cnm ne kadarlık hamilesin eğer çok yeniyse yani 4 haftalık 5 haftalık fln ewt bu yerleşme kanaması olabilir.Ama yinede doktorunun kesinlikle önlem amaçlı ilacı vermesi gerekiyordu.En yakın zmana başka bir doktora randevu al ve doktora gidene kadar ağır işler yapma hatta ayakların biraz yüksekde sürekli istirahat et cnm
Canım öncelikle geçmiş olsun pazar gecesi benim de başıma geldi doktorumuz geldi acile yerleşme kanaması gibi görünüyor bebekte bi sorun yok dedi progestan iğne vurdular ve progestan fitil verdi şu an şükür iyiyiz doktoruna danış bence bi progestan kullan bebeğin daha iyi tutunmasını sağlıyor.bi de bi kaç gün yerinden kalkma ayaklarının altına yastık koyup yat benim doktorum bunları önermişti.Allah korusun bebeklerimizi sağlıkla gelsinler inşallah sen de panik yapma annesi sen korkunca bebişin de korkarKızlar başka hastaneye gittik. Bebişimi kalp atımını gördük bin şükür . Doktor durum iyi dedi bol bol dinlen yat sesi. Dua edin bize
Canim progestan vermesi gerekirdi ben ayni sikayetle gittim 6. Haftamdi progestan verdi yat dinlen dedi. Bu hafta baska bi doktora gittigimde 5. Hafta civari yerlesme kanamasi gorulebiliyor buyuk ihtimal yerlesmedir o dedi. 2 gune falan gecmisti zaten. Yat dinlen bence yarinda baska doktora git.
Canim sen yeni bi doktora git progesteron hormonu vermeleri lazım tutunmasi icin.Kadın doğuma gittim zaten. Ne ilaç verdi ne bişey. Bu haftada yapabileceğimiz hiç bişey yok düşerse engel olamayız dedi
Aynen zaten içime sinmedi yarın bakıcaz yeni doktor. Bende eşimde çok yıprandık bugünCanim sen yeni bi doktora git progesteron hormonu vermeleri lazım tutunmasi icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?