Ay sen onu mu sordun ben rizeliyim fakat gurbetteyiz Ankara'da yaşıyoruz. Çayeli liyim Ankara'da Zekai tahir Burak var büyük bir doğum hastanesi ona gidiyorum aynı Zaman'da iyi illgilenen Bi devlet hastanesine. Aklımda soru kalmasın diye iki hafta arayla ikisine kontrole gidiyorum. Rize'deki araştırma hastanesine Allah kimseyi düşürmesin kabus gibi Bi yer. Bu sene çayda ordaydık 3 ay. Kızım hastalandı devlete gittik ben hastalandım yine devlete gittik . Araştırma rezillik malesef
devlet en iyisi canım. ilk çocukta ben de özele gittim. ikinci ve üçüncü de devletten devam ettik . en son doğuma az kala özele gittim. doğumumu da özelde yaptım. araştırma olsun devlet olsun yeni hastane ise temizliğinden eminsen sorun olmadan doğmunu yaparsın
devlet en iyisi canım. ilk çocukta ben de özele gittim. ikinci ve üçüncü de devletten devam ettik . en son doğuma az kala özele gittim. doğumumu da özelde yaptım. araştırma olsun devlet olsun yeni hastane ise temizliğinden eminsen sorun olmadan doğmunu yaparsın
İlk çocuğumda yaşadığımız problemler sonucu özel hastaneler küvezi yok diye bizi kabul etmedi 30. Haftamdan sonra. Ben yine devlette doğum yaptım. Çok memnun kaldım perinatolojide bebeğimle ilgilendiler hergün iki üç kere ultrasona aldılar sürekli nst den kabini dinledim. Evet benle çok ilgilenen olmadı bütün ilgi bebeğimindi ama zaten ihtiyacım olan da o. Uzman bindolı doktor ilgilendi . Sonuçta sağlıklı Bi doğum yaptım. Eşim son haftalarda korku sitres üzüntü çok yaşadı. Şimdi kesinlikle özel falan olmaz çocuğumu emanet edemem ben onlara diyor...
15+2 deyiz progestanda kullanıyorum ama yinede oluyor.. bende baştan beri var , çokta takılacak birşey değil.. önceleri her gördüğümde doktora koşuyordum. kırmızı değilse korkma dediler hep... rahim genişledikçe damarlarda çatlamalar oldukça , başta küçük lekeler gibiyidi şimdi yapışkan çok koyu kahve telvesi hatta siyaha yakın akıntı şeklinde oluyor. Çok sallamıyorum açıkcası . Bu lekeler en küçük sorunlardan biri..
15+2 deyiz progestanda kullanıyorum ama yinede oluyor.. bende baştan beri var , çokta takılacak birşey değil.. önceleri her gördüğümde doktora koşuyordum. kırmızı değilse korkma dediler hep... rahim genişledikçe damarlarda çatlamalar oldukça , başta küçük lekeler gibiyidi şimdi yapışkan çok koyu kahve telvesi hatta siyaha yakın akıntı şeklinde oluyor. Çok sallamıyorum açıkcası . Bu lekeler en küçük sorunlardan biri..
Benımde 1.5 ay boyunca geldi dedıgın gıbı rahım genıslecıkce kılcal damarlarda çatlama yırtılma oluyormus o yüzden gelıyormus Hıc stres yapmaya kendımızı uzmeye gerek yok
benim de 11. haftada oldu, doktor hiçbir sıkıntı yok dedi. şuan 17. haftadayım herşey yolunda çok şükür. panik yapma. kaldı ki doktora da görünmüşsün,için rahat olsun:)
Benim geçti şükür . Bi ara bitti sanıp süpürge çalıştırdım o dk tekrar geldi. İki hafta yattım full şimdi iyiyim şükğt . Ama hala içimde korku var. Wc ye dua ederek gidiyorum . Allah kimseyi evlafının canıyla imtihan etmesin. Kızım yada oğlum . Doğduğu zaman poposuna bi ısırık bu yaşadığım korku için
Benımde 1.5 ay boyunca geldi dedıgın gıbı rahım genıslecıkce kılcal damarlarda çatlama yırtılma oluyormus o yüzden gelıyormus Hıc stres yapmaya kendımızı uzmeye gerek yok
Ohoo şimdi birde yeni modamız var yoğun kırmızı kanamalar.. tabii yine koşa koşa acil.. bu kez de bebekde birşey yok plesenta uzuna doğru kanma var cocuk hareket ettikce kanama artar dedıler...iğne yapmadı hastaneye yatırmadı zaten progestan kullanıyorsun, cok yorma kendını dedi..
ne işe gitmeyi yasakladı ne başka birşey ... hala kanamam devam ediyor.. dua edip yoluma bakıyorum. çunku ne yaparsam yapayım elimden birşey gelmeyecegını artık çoookk iyi biliyorum.. gebe kaldığımdan beri başıma gelmeyen şey kalmadı..
Bunlar imtihan doktorlar olacak ve öleceğie bizde çare olamayız diyor düşünün biz koşarak doktora gidiyoruz doktor sadece dinlen diyor veya en iyi ihtimalle bir serum bir iğne veriyor.. ancak sonucu garanti edemem diyor...
Yani bu kul işi değil Rabbim ne isterse öyle olacak bu bir sınav. ben buna kesinlikle inanıyorum artık.
Kizlar mrb bende 2 kimyasal yasadim ama kimyasallarda hicbir gebelik belirtim yoktu sadece 1 haftalik gecikmelerden sonra kaybettik. Simdi gene gecikmenin 3. Gunundeyim dun erken gebelik testi yaptim silik cizgi cikti. Amahalsizlik uyku hali yorgunluk ve kasik agrisi belirtilerim vardi. Bugun biraz yurudum eve geldim kahve leke gelmis ic camasirima. Progestan ictim. Belirtiler hala devam ediyor acaba gene mi kimyasal bilemedim yaringidecegim doktora