- 10 Kasım 2016
- 73
- 52
- 3
- 35
Hiç canını sıkma moralini yüksek tut Rabbim korusun senide evladını da inşallah saglicakla alırsın kucağına, ama olurda bi aksilik olursa da üzülme sağlıklı olan bebek zaten tutunurmus, bende iki yıl önce kaybetmisim 8haftalikken biliyorum ne zor olduğunu. Ama doktorum demişti sağlıksız olan bebegi kaybederiz diye. İnşallah sağlıklıdır bebisin Allahım herşeyin hayirlisini versin canimmAynen zaten içime sinmedi yarın bakıcaz yeni doktor. Bende eşimde çok yıprandık bugün
Benim 1.5 ay boyunca geldi ara ara kahve lekelenmem Allah'a şükür birşey olmadı doktor korkma kahverengi lekeden kanama olursa sorun dedi Rabbim bebişlerimizi sağlıklı bır sekılde kucagımıza almayı Nasıp etsınKızlar bugün lavaboya gittiğimde çamaşırımda akıntı şeklinde kahve leke gördüm. Peçeteyle silip baktım ama bişey yoktu tertemizdi. Hemen acile gittim. Şuan Bi kanama gözükmüyor düşerse elimizden bişey gelmez bu bebeğin tutunmasıyla alakalı kese normal gözüküyor ama 4 saat sonra ne olur bilemem falan dedi acildeki kasap . Çok üzgünüm . Bunu yaşayan var öı
Benim 4. Gun hala devam ediyor gun icinde 1 defa yogunlu artiyor kahverengilerin Bazen cok az kan geliyor sanki 3 e cikti progestanÇok teşekkür ederim kızlar desteğiniz için. Bebeğimin sağlıklı olması için dua edebiliyorum sadece
sağlıkla kucağına al inşallah canımKızlar bugün lavaboya gittiğimde çamaşırımda akıntı şeklinde kahve leke gördüm. Peçeteyle silip baktım ama bişey yoktu tertemizdi. Hemen acile gittim. Şuan Bi kanama gözükmüyor düşerse elimizden bişey gelmez bu bebeğin tutunmasıyla alakalı kese normal gözüküyor ama 4 saat sonra ne olur bilemem falan dedi acildeki kasap . Çok üzgünüm . Bunu yaşayan var öı
Nasıl geliyor Can'ım. Çamaşırına iniyo mu yoğun ve devamlı mı
Senin nasil kacinci günKizlar bide s
Benim devamli degil arada 1 yada iki defa hergun leke oluyor bazen findik kadar lekeler bazrn daha az Bugun cok azcik kirmizi leke gordum. Iyilesemiyorum nedense 4. Gunum
benim bugün 2. Gün. Aynı anlattığın gibi az ama gitmiyo işte :-(Senin nasil kacinci gün
Bana ilaç vermediler işte. Bakıyorum herkese ilaç vermişlerBenim arkadaşımın kanaması oluyordu bildiğiniz normal kan sonra doktor ona bunda korkacak bir şey yok kanallar açılıyo ordan geliyo demiş şimdi çocuğu doğdu. İnşallah bir sıkıntı yoktur kahverengi leke her hamilelikte oluyor nerdeyse progestan veriyorlar.
Bana da vermişlerdi canım progestan ilk zamanlar oldu ama şükür geçti şimdi demek ki senin ilaçlık bir durum yok içini ferah tut bunu yaşamayan hamile yok gibi herkeste oluyor anlıyorum zor her tuvalete gittiğinde korkarak gidiyo insan inşallah geçer hemenBana ilaç vermediler işte. Bakıyorum herkese ilaç vermişler
her lavaboya gidişimde peçeye geliyo. İnşlh bian önce geçerBana da vermişlerdi canım progestan ilk zamanlar oldu ama şükür geçti şimdi demek ki senin ilaçlık bir durum yok içini ferah tut bunu yaşamayan hamile yok gibi herkeste oluyor anlıyorum zor her tuvalete gittiğinde korkarak gidiyo insan inşallah geçer hemen
her lavaboya gidişimde peçeye geliyo. İnşlh bian önce geçer
İnşlh canımBenim 5.haftadan 12.haftaya kadar her wc gidişimde kahverengi akıntım oldu günlük ped kullandım devamlı ve progestanı fitil gibi kullandım.seninde bikaç gün devam ederse tekrar git progestan verirler ve dinlenmen gerek ben annemde kalmıştım ayakta kalmamaya dikkat etmiştim.hayırlısı olsun inş sağlıkla doğar yavrun
Benimde 7. Haftaya kadar öyleydi kahverengi den korkma önemli olan çok olan kanama ilk 3 ayda yerleşme kanaması oluyormuş kehverengide kanamanın olup bittiğini gösteriyor muş dinlen agir kaldırma uyu bol bol ilişki de yasakti bende ilaç kullandım ama araştırdığımda ilaç sende ki o hormonu yükseliyor sadece yani dinlen bol bol dua et fetih Yasin Meryem oku bisey olmaz Rabbim in izniyle oluyor çoğu kisede normalmis buher lavaboya gidişimde peçeye geliyo. İnşlh bian önce geçer
Öyle yapıyorum Can'ım çok şükür geçti ama ben yinede korkuyorum kalkmaya . Doktor üç ay bitene kadar dikkat et dediBenimde 7. Haftaya kadar öyleydi kahverengi den korkma önemli olan çok olan kanama ilk 3 ayda yerleşme kanaması oluyormuş kehverengide kanamanın olup bittiğini gösteriyor muş dinlen agir kaldırma uyu bol bol ilişki de yasakti bende ilaç kullandım ama araştırdığımda ilaç sende ki o hormonu yükseliyor sadece yani dinlen bol bol dua et fetih Yasin Meryem oku bisey olmaz Rabbim in izniyle oluyor çoğu kisede normalmis bu
Geçtiyse sıkıntı etme canım Rabbim yardımcın olsun çok stresli bisurec maalesef ama iyi olsunlar bizimle olsunlar da çok sukurÖyle yapıyorum Can'ım çok şükür geçti ama ben yinede korkuyorum kalkmaya . Doktor üç ay bitene kadar dikkat et dedi
Selam canım bencede doktorunu değiştirmen lazım araştırmaya mı devlete mi gittinCan'ım ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Bana ilaç vermediler :-( benim devam eden değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?