kahve rengı lekesi olanlar

canım doktoru yine aradım ama iğne verdi yaptırıp geldim.inşallah dediğiniz gibi bir şey vardır.hayırlısı ise tabiki.evet karamel bende kan gelmesinden korktum zaten bakalım bu iğne koruyacakmı beni.ya haklısın yatmakla olmuyor ama insan napıcanıda bilemiyor sanırım yatmayı hepimiz vicdanlarımızı susturmak için yapıyoruz.çünkü ileride yatsaydım bu olmazdı dememek için.yani en azından ben böyle yapıyorum galiba.tekrardan tebrik ederim canım allah kucağınada vermeyi nasip etsin tatlım.

Bu başlığı yazdığınızdan beri cevap yazıp yazmama konusundakararsızdım.Yazdıklarım umudunuzu kırmasın..Daha yeni 9 haftalık bebeğimi kaybettim..Kahve rengi lekelenmeler 6. haftada başladı..Doktor iğne vermek istemedi ben ısrar ettim. İğne olursam bebeğime bişey olmaz sandım. Haftalarca yan bile dönmeden sırt üstü yattım..İçimdeki korku ile 15 günde bir kontrole gittimm..Ve son gittiğimde bebeğimin kalbinin bi hafta önce durduğunu öğrendim... Yani kendi çabamla sağlıksız bebeği içimde tutmuşum.. Sizler rahat olun..Olacağa çare yok...İğne yatak fark etmio inanın Allah hepinize kolaylık versin benim yaşadıklarımı kimseye vermesinn...

Bu başlığı yazdığınızdan beri cevap yazıp yazmama konusundakararsızdım.Yazdıklarım umudunuzu kırmasın..Daha yeni 9 haftalık bebeğimi kaybettim..Kahve rengi lekelenmeler 6. haftada başladı..Doktor iğne vermek istemedi ben ısrar ettim. İğne olursam bebeğime bişey olmaz sandım. Haftalarca yan bile dönmeden sırt üstü yattım..İçimdeki korku ile 15 günde bir kontrole gittimm..Ve son gittiğimde bebeğimin kalbinin bi hafta önce durduğunu öğrendim... Yani kendi çabamla sağlıksız bebeği içimde tutmuşum.. Sizler rahat olun..Olacağa çare yok...İğne yatak fark etmio inanın Allah hepinize kolaylık versin benim yaşadıklarımı kimseye vermesinn...
canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda inşallah Allah yüzünü güldürür yeniden.ben henüz hamile değilim ki! olsun diye uğraşıp duruyoruz işte!ayrıca buraya yazdığın için teşekkür ederim çünkü burada herkes deneyimlerini yazarak birbirine bence çok yardım ediyor.kaderde ne varsa aslında onu yaşıyoruz hepimiz.Belkide bir dahaki denemen adına daha hayırlıdır bilemeyizki!Allah senin ve hepimizin yardımcısı olsun canım.

Back
X