Kahve Severler

• Konu Sahibi Konu Sahibi abet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

abet

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2015
2.245
5.854
158
Moderatörler uyanıp konumu forumun bilinmez, karanlık ve sırlı dünyasına üç Evet le uğurlamadan önce lütfen kahve severler bir öneride bulunsun. Uyanık mod varsa da görmezden geldin az bi kahve falan içsin kahvaltı neyim yapsın birkaç saat

Ben aslen kahve çekirdeğini evde öğütüp chemex ile kahve yapıp içiyorum. İçine tarçın vanilya çikolata falan koyuyorum çünkü aromayı seviyorum. Ama öğüt demle yıka kaldır derken fenalık geldi bu döngüden. Hem baktım aromayı da seviyorum, bir espresso makinesi almaya karar verdim. Nespresso kullanıp memnun olan kapsüllerin lezzeti hakkında bana yol gösterecek birileri olursa gerçekten minnettar olurum

benim bildiğim nes de sadece kendisinin kapsülleri kullanılabiliyor.
kahve sever olarak kendimi nes e bağlamazdım..
Valla haklısınız ama ben titiz biriyim öğütücüyü temizle chemex sararmış onu akla pakla derken harbiden içesim kaçıyor

Bir kahve manyagi olarak kapsul kahve sevmiyorum, french press bile daha kaliteli kahve yapiyor bence kapsullerden.. offf bir sumatra olaydi da iceydik

Espressosu fena değil ama diğer kahvelerini sevmiyorum ben pek.

Sırf espresso için alınır mı bilemedim. Bir de kahvenizi kendiniz öğütüp demlemeye alıştıysanız tatmin etmez nespresso. Bence çekirdek kahve kadar sağlıklı da değil, o kapsüllerin içinde kim bilir kahveden başka neler var. Çok kahve içen biriyseniz ciddi zararları olabilir gibi. Nescafenin içinde kahveden ziyade ne ararsanız var, nespresso kapsülleri de masum değildir bence.

Bir kahve manyagi olarak kapsul kahve sevmiyorum, french press bile daha kaliteli kahve yapiyor bence kapsullerden.. offf bir sumatra olaydi da iceydik
Bakınız benim de canım bir adet yirgacheffe istiyor ama elim gitmiyor chemex e. Siz ne kullanıyorsunuz

Espresso için düşünüyorum sadece. Evet kapak kısmındaki naylon mudur plastik midir beni de endişemdiriyor. Çok kahve tüketmem ama günde bir bardak içeceksem bile güzelini içmek isterim. Nespresso out diyorsunuz

Moderatörler uyanıp konumu forumun bilinmez, karanlık ve sırlı dünyasına üç Evet le uğurlamadan önce lütfen kahve severler bir öneride bulunsun.
Ayy öldüm

Bakınız benim de canım bir adet yirgacheffe istiyor ama elim gitmiyor chemex e. Siz ne kullanıyorsunuz

Ben fakirin ogutuculu kahve makinesini kullaniyorum. Temizlemek biraz sikintili oluyor ogutucu kismini ama bes dakikami almiyor. Kapsul denedim hic kesmedi beni cok hafif kaldi ogutmenin yaninda :/

Bende kahve sevenlerdenim ama TÜRK KAHVESİ mis gibi bakır cezve de yapılmış en duble olanından ohh misss
Türk kahvesi makinelerinden de güzel oluyo aslında dışarda içtiklerimden alayım diyorum fakir in çok güzel gibi görünüyo ama cesaret edemiyorum yine de

Bence demlemeye devam, kapsüller çok mantıklı gelmiyor bana. Ama illa kapsül olsun diyorsanız başka markalara bakın derim.

Ben fakirin ogutuculu kahve makinesini kullaniyorum. Temizlemek biraz sikintili oluyor ogutucu kismini ama bes dakikami almiyor. Kapsul denedim hic kesmedi beni cok hafif kaldi ogutmenin yaninda :/
Deme ben de hiç denemedim bi kısmet olmadı nespresso denemek. Acaba siz sert mi seviyorsunuz benim gibi tarçın çubuğu neyim kullanıyor musunuz kahvede aroma arıyor musunuz

Arzum mirra, sahane :)

Arçelik telve şimdiye kadar kullandığım en iyi Türk kahvesi makinesi. Tavsiye ederim.

Deme ben de hiç denemedim bi kısmet olmadı nespresso denemek. Acaba siz sert mi seviyorsunuz benim gibi tarçın çubuğu neyim kullanıyor musunuz kahvede aroma arıyor musunuz

Yok benim sade, sekersiz, mezardan olu kaldiran cinsten olacak

Yok benim sade, sekersiz, mezardan olu kaldiran cinsten olacak
Benim kalbim var hemşirem çarpıntı yapıyor otuza geldik öyle heyecanları kaldıramıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…