Kahve Severler

• Konu Sahibi Konu Sahibi abet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Türk kahvesi dururken neden bunca zahmet bugun sabahtan beri 2.bardağımı içiyorum bende hemdecay bardağı

Sanırım sevmediğim için hiç kahve kültürüm yok. Ayy bayağı fransız kaldım olaya. Gidip biraz araştırayım terimleri kültürleneyim.
Menengiç var işte yerli ve milli :)
Mis gibi fıstık tadı.

Tchibo nasıl acaba
Arkadaşımda var onun da kullanımı pek pratik sayılmaz bayağa uğraşıyor arkadaşım yaparken. Ama kapsülleri çeşit çeşit olduğu için çok güzel kahveler çıkıyor ortaya

Ben de severim Türk kahvesini ama sütsüz içemem Türk kahvesi severler duymasın, bunu Türk kahvesine hakaret kabul ediyorlar

Arkadaşımda var onun da kullanımı pek pratik sayılmaz bayağa uğraşıyor arkadaşım yaparken. Ama kapsülleri çeşit çeşit olduğu için çok güzel kahveler çıkıyor ortaya
Valla ? Baya makineye atıyorsun pısss diye akıyor reklamlarda tadı güzel diyorsun yani.

Ben sütlü de çok severim yeter ki Türk kahvesi olsun
Vanilya çubuklarını şekere veya kullanıyorsanız votkaya basın. Ortaya çıkan güzel vanilya aromasından biraz eklediniz mi o kahveyle yıkanasınız gelir

Bende kahve makinsi araştırmasına giricem useniyorum ...yalniz ben oyle sek icemem
Bunun cappucinosunu lattesini de yapan makina var mi ?

Vanilya çubuklarını şekere veya kullanıyorsanız votkaya basın. Ortaya çıkan güzel vanilya aromasından biraz eklediniz mi o kahveyle yıkanasınız gelir
Vuuu vanilya büyüleyici bir şey zaten kahvaltı yapmadım daha kahvaltıdan sonra guzel bir kahve keyfi yapayım şimdi canım çekti ben çoğu tiryakinin aksine çay ve kahveyi asla aç karnına içemem. Çayı kahvaltıyla kahveyi de çikolatayla çok severim. Tercihen portakallı bitter çikolata

Bende kahve makinsi araştırmasına giricem useniyorum ...yalniz ben oyle sek icemem
Bunun cappucinosunu lattesini de yapan makina var mi ?
Cappuccino ve lattedeki o süt kreması yani köpüğü benim midemi bulandırıyorsun nedende bi sevemedim fake kahve içiyorum hissi veriyor :) bilemicim o türleri

Menengic kafa yapan miydi kizim

mocapot arastirdiniz mi hiç

bi de ona bakin isterseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…