- 18 Ekim 2018
- 7.999
- 33.130
- 548
Yorumlara bakınca aynısını düşündümHiç kahve kültürüm yok benim ya.
Alman mağazası var ya, okunuşu şibo hani. Eşim oradan aldı çok da güzel makine ve kapsülleri. Yani kullanımı kolay, kahveleri de enfes. O makine onun benimki de Türk kahvesi Makinesi. Kapsüllerde gerçekten şahane çeşitler var, tavsiye ederim.
Hayır kullanmıyorum kullanan arkadaşların yaptığını çok içtim. Ben de makine alırken çok araştırmıştım karşıma o zaman caffisimo da çıkmıştı ben tercih etmedim gittim metal filtreli kahve makinesi aldım geçtim.
Delonghi'nin bütün kapsüllerini kullandık, bazıları kötü, mesela chai tea latte ve ice tea'si oldukça gereksiz(ama seven arkadaşlarım da var). Ama americanosunu, espressosunu, cappuccinosunu seviyoruz. Bir de kendimiz boş kapsüllerle yapıyoruz karışımlar. Sizin gibi sadece espresso için bir şey almayı düşünsem, açıkçası bir makineye o kadar para vermezdim. Manuel espresso makinemiz Alloet diye bir marka. Aliexpresten denemek için çok düşünmeden aldık, şansımıza süper bir şey çıktı.A evet taşınabilir kahve düzeneklerini gördüm alacaktım ama emin olamadım. Hangi markanınkini kullanıyorsunuz ? Delonghi için epey olumsuz yorum okumuş epey önce elemiştim tekrar mı dönüp bakayım. bakayım.
Delonghi yi atlama. Eğer eve alacaksan ve yerin uygunsa ankastre olanları da gözden geçir.Hah kullanan biri çıktı :) hangi modelini kullanıyorsunuz kapsüller hep aynı tat skalasında mı geziyor yoksa farklı lezzette kapsüller var mı
Hemen manuellere bakayım bi
Bu vintage de ya aslında delonghi nedense pek sevilmiyor görüntüsü dışında. Çok sık rastladım. Bana mı denk geldi acaba. Lisyeye tekrar ekleyeyim de eni konu bakayım buna daDelonghinin vintage serisinden espresso makinesini tavsiye ederim ama kendime makine aldığımda combi modelini alırdım
(Model isimlerini tam bilemiyorum) Vintage dediğimde öğütülmüş çekirdek veya pod kullanabiliyorsunuz, marka seçimi size bağlı. Espresso ve cappucino yapılabiliyor. Süt köpürtme, sıcak su vs.
Combi modeli dediğimde de espresso ve filtre kahve yapılıyor.
Ablama gittiğimde kullanıyorum ben ve 3 senedir sorunsuz çalışıyor. Benim için tek handikapı her fincan için tek tek kahve hazırlamak. O yüzden filtre kahve yapabilen modelini almak istiyorum ben.Bu vintage de ya aslında delonghi nedense pek sevilmiyor görüntüsü dışında. Çok sık rastladım. Bana mı denk geldi acaba. Lisyeye tekrar ekleyeyim de eni konu bakayım buna da
Moderatörler uyanıp konumu forumun bilinmez, karanlık ve sırlı dünyasına üç Evet le uğurlamadan önce lütfen kahve severler bir öneride bulunsun. Uyanık mod varsa da görmezden geldin az bi kahve falan içsin kahvaltı neyim yapsın birkaç saat
Ben aslen kahve çekirdeğini evde öğütüp chemex ile kahve yapıp içiyorum. İçine tarçın vanilya çikolata falan koyuyorum çünkü aromayı seviyorum. Ama öğüt demle yıka kaldır derken fenalık geldi bu döngüden. Hem baktım aromayı da seviyorum, bir espresso makinesi almaya karar verdim. Nespresso kullanıp memnun olan kapsüllerin lezzeti hakkında bana yol gösterecek birileri olursa gerçekten minnettar olurum
La case de papeli bitireli iki hafta oldu. Ne zaman Nairobi’yi görsem aklıma geldin. Şimdi de seni görünce dizi aklıma geliyor. Of ofbenim bildiğim nes de sadece kendisinin kapsülleri kullanılabiliyor.
kahve sever olarak kendimi nes e bağlamazdım..
Evet kocaelindeyim İstanbul’a bir gidişimde gidip yerinde denemek farz olduBazı magazalarda deneme imkani oluyor, kesinlikle tadini denemeden almayin cünķü anlattiginiz döngüye göre sizi kesmeyebilir. kapsüllü makine pratik gözüküyor ama ben yoğun bile olsam kendime kahve yapmak icin ayirdigim zamani ve o döngüyü seviyorum
Benim de aklıma dizi geldi. Dizideki favori karakterim Berlin’den sonra Nairobi ydi. Huysuz kız her ne kadar ön plana çıkarılsa daLa case de papeli bitireli iki hafta oldu. Ne zaman Nairobi’yi görsem aklıma geldin. Şimdi de seni görünce dizi aklıma geliyor. Of of
La case de papeli bitireli iki hafta oldu. Ne zaman Nairobi’yi görsem aklıma geldin. Şimdi de seni görünce dizi aklıma geliyor. Of of
Nespresso'yu en şaşaalı mağazasında denedim, beklentim çok yüksekti, ama bildiğin nescafeymiş bu :) eğer kahvede bir damak tadınız varsa asla memnun kalmazsınız. Yıllardır nescafe içmem, artık içince kahveden çok kimyasal kokusu ve tadı alıyorum.
Benim evde delonghi icona var, espresso makinası. Kullanımı zahmetli ama güzel kahve yapıyor. Ayrıca bir de filtre kahve makinamız var, onu günlük kullanıyoruz.
Türk kahvesine hiç girmiyorum bile, sabah kahvaltısı sonrası rutinimiz :)
evde iki kişiyiz, kişi başına iki kahve makinesi düşüyor o derece bağımlısıyız.
ben french press veya mocha potcuyum, uğraşırım onunla her gün günde birçok kez. sevgilim zift gibi içer kahvesini, o yüzden tchibo ve delonghi kahve makineleri var onun. tchibo olan pek bir garip sadece kendi kapsülleriyle oluyor ama bu zamana kadar delonghide her türlüsünü yaptık içtik. he sorarsanız gerek var mı diye yok derim kahveye inanılmaz düşkün veya huylu değilseniz. ben anlamam mesela ama sevgilim gloria/vakko/starbucks hepsi arasındaki farkları bilir ve huysuzlanır. öyle bir tip değilseniz delonghi almak mantıklı değil bence tchibo hem uygun hem güzel.
ama ben mocha potumla çok mutluyum eski usulcüyüm bana ne
Kesinlikle katılıyorum nescafe kahve değil kimyasal. Bir defa gerçek bir kahvenin tortu bırakmadan homojen çözülebilir olması imkansız.Nespresso'yu en şaşaalı mağazasında denedim, beklentim çok yüksekti, ama bildiğin nescafeymiş bu :) eğer kahvede bir damak tadınız varsa asla memnun kalmazsınız. Yıllardır nescafe içmem, artık içince kahveden çok kimyasal kokusu ve tadı alıyorum.
Benim evde delonghi icona var, espresso makinası. Kullanımı zahmetli ama güzel kahve yapıyor. Ayrıca bir de filtre kahve makinamız var, onu günlük kullanıyoruz.
Türk kahvesine hiç girmiyorum bile, sabah kahvaltısı sonrası rutinimiz :)
Ben kendim hiç kullanmadım makineyi ama arkadaşa ne zaman gitsem kahveye bayağa uğraşıyor yok burahırını al yok şurasını ayarla yok burasını ayarla ama belki el pratikliği de gerektiren bi şeydir belki arkadaşım bilemiyordur onu bilmiyorumValla ? Baya makineye atıyorsun pısss diye akıyor reklamlardatadı güzel diyorsun yani.
Bana hediye gelmisti guzel kalitelide birseydi.. ilk baslarda her gun iciyoduk esimle bi heves: ) sonralari fosss: ) ben cok amaaannn kahve icmeden ayilamam diyen biri degilim, bu yuzden belkide cok sert geliyodu bana... ama sert kahve sever biri icin kesinlikle tavsiye edilirModeratörler uyanıp konumu forumun bilinmez, karanlık ve sırlı dünyasına üç Evet le uğurlamadan önce lütfen kahve severler bir öneride bulunsun. Uyanık mod varsa da görmezden geldin az bi kahve falan içsin kahvaltı neyim yapsın birkaç saat
Ben aslen kahve çekirdeğini evde öğütüp chemex ile kahve yapıp içiyorum. İçine tarçın vanilya çikolata falan koyuyorum çünkü aromayı seviyorum. Ama öğüt demle yıka kaldır derken fenalık geldi bu döngüden. Hem baktım aromayı da seviyorum, bir espresso makinesi almaya karar verdim. Nespresso kullanıp memnun olan kapsüllerin lezzeti hakkında bana yol gösterecek birileri olursa gerçekten minnettar olurum
Nespresso kapsülleri ve sert kahve mi. Ben onları aromatik light kahveler olarak biliyorum. Hatta gerçek kahve severler kahveden değil bitki çayından sayar onlarıBana hediye gelmisti guzel kalitelide birseydi.. ilk baslarda her gun iciyoduk esimle bi heves: ) sonralari fosss: ) ben cok amaaannn kahve icmeden ayilamam diyen biri degilim, bu yuzden belkide cok sert geliyodu bana... ama sert kahve sever biri icin kesinlikle tavsiye edilir
Ben kahve makinasi olarak yazdim ya kusura bakma: )Nespresso kapsülleri ve sert kahve mi. Ben onları aromatik light kahveler olarak biliyorum. Hatta gerçek kahve severler kahveden değil bitki çayından sayar onları
Tamam şimdi olduBen kahve makinasi olarak yazdim ya kusura bakma: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?