Kahve , tarot , katina , su falı ...

kimler hangi falı bakıyor

• Ankete Katılan
    22

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
MERHABA KIZLAR

Burada hem sohbet edelim hem de fal bakmayı bilenlerle birbirrimizin falına bakalım

ne dersiniz olmaz mı

öncelikle kimler hangi falı bakabiliyor onu söylesin yada anketi oylasın kim ne falı bakabiliyor ordan görelim dimi

o zaman neyse halin çıksın falın

canım ben kahve falı bakıyorum, yüklersen bakarım :) bende fal yükleyeceğim bugün ama ne zaman yüklerim bilmiyorum....

Üzerine tıkladıgınzda fotolar büyüyor kızlar

şimdi kim fallarını eklediyse sırayla bakacagım

ne istersen bakarız canım :)

faincanın dikkatlice baktıgımda kocaman bir y harfi görüyorum cnmmm bu y harfi gücü simgeliyor bnm fallarımdaaa sen çok güçlü bir kızsın zorluklar yasamışssın ama çözülmeye baslamış bu sorunlar ve sen her daim dik kalmışsın cnm

ne mutlu sana her insan bu kadar güçlü olamaaz

yol ayrımları var cnm bir ayrılık mi yasadın ??? eger yasadıysan bu sevgilin yada bir baskası ile senin için hayırlısı olmus cnm bu yolaa onun devam etse idin çok fazla uzuntü dolu günler seni bekliomus cnmmm ...

resmen biri set olmus önüne o yol ayrımı olsun dieee sen yanlışa sürüklenme die ben bunu ailenden biri olarak yoruyorummm :26::26:

kocaman bir dilek ağacın var senin bir dileğin var sabret cnm biraz daha vakti var fakat olacak hem de senin hayırlı bir sekilde son bulacak ...

falının genelinde bir karmaşa yok cnmmm ferah ve temiz çıkmıs ama dediğim gibiii olacak şeylerin hayatına renk heyecan katacak şeylerin olması için biraz daha vakit var acele etme sabret ve sakın aklındaaa kurmaaa kötü şeyler cnmmm aklından gecennlerin seni yanıltmasına izin vermeee ...

ve son olarakkkk kocaman bir kalp olmus yüreğin birisi için hızlı hızlı çarpıo sankiii hakkında hayırlısı olsun cnmmm ama dediğim gibi sakın unutmaaa biraz sabır sadece biraz daha zamanı var herşeyin netleşmesi için... güzel günler snein olsun cnmm

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 969473 Eki Görüntüle 969486

Üzerine tıkladıgınzda fotolar büyüyor kızlar

şimdi kim fallarını eklediyse sırayla bakacagım

canım ailende ya da çevrende senin el atman ara bulman gereken bir durum olacak biraz iki arada bir derede kalacaksın ama halledeceksin.

Senin ya da sevgilinin isminin içinde a harfi varsa bu a harfli kişiyle ilgili güzel şeyler olacak.bu olay etrafını biraz kalabalıklaştıracak bir olay bir anda biçok insanla uğraşmak durumunda kalabilirsin ama güzel bişey bu.

seni gözleyen seni izleyen biri var ama iki yüzlü biri, hatta hayatında biri seni ondan uzak tutmaya çalışıyor, bu kötü biri dediğim kişi insanları çok kolay etkisi altına alabilen biri insanlar sorgulamadan tatlı diline kanıyor bu kişinin.ama etrafında biri bu kişinin gerçek yüzünü çözmüş.

senden kısa boylu zayıf biriyle bir yüzleşmen var bu kişide keçi inadı var yanlız acayip inatçı biri onla böyle uğraşacaksın biraz.

canım bereket var evine hayatına bereketle birşey gelecek, mutluluk verecek.sen köklü birşeylerin temelini atmışsın, bunun mutluluğunu uzun süre yaşayacaksın.

eğer dışarıyla ilgili düşünmeyi yani insanlar ne der gibi düşüncelerden kurtulursan şu an olduğundan daha mutlu olacaksın canım, hatta kısmen bu düşüncelerinde kurtulmayı başarmışsın, sen biraz gözleri üstüne topluyorsun bazen farkediyorsun bunu, insanlar gizliden gizliye ya da açık açık izliyor seni.

hayatta bazı şansları tepmiş ya da engellenmişsin yollar kapanmış.

canım tabağındada aynı şekilde bir çift göz var aile yaşamında da seni izleyen birileri var.kötü özle ve kıskançlıkla da olabilir bu dikkat edin.

canım yaa uzun boylu ya da yapılı bir erkek var sana bütün kalbini sevgisini açmış çok güzel çok net çıkmış tabakta.

bunların yanında küçükte olsa bazı aksilik ve sıkıntıların olabilir canım.ama büyük şeyler değil.

o kadar güzel yorumlamıssın ki cnm bi cok seyide bildin ağzına yüreğine sağlık ne zaman istersen falını buraya ekleyebilirsin ben hemen dönüş yapacagım saanaa

ne istersen bakarız canım :)

canım öncelikle karadan küçük bir yolculuk görünüyor sana, istanbul taraflarına beklemediğin bir anda çıkan birşey olabilir.2 li bir zaman dilimi var bu yolculuk için.bir anda çıkan bişey olduğu için planları biraz değiştirecek bişey.

küçük bir rahatsızlık olabilir, ama merak etme uçup gidecek birşey olarak görüyorum.jinekolojiyle ilgili birşey olabilir bu.ama dediğim gibi büyütülecek bişey değil.

A harfi var sende de.bu a harfi sana zor bi zamanında yardım edecek yanında olacak, hatta yukarda bahsettiğim durumla ilgili olabilir, takdirini ve saygını kazanacak bu kişi.hayatında biri yoksa bu kişiyle aranızda bişey geçme olasılığı var.

çok başarılı insanlarla görüşme fırsatı bulacaksın, konumunda güçlü insanlar bu durum sana bir yol açacak, çok farklı karakterde insanlarla tanışacaksın kendini geliştirme fırsatı bulacaksın.

canım kendi emeğin, uğraşların sonucu ortaya birşey çıkmış ya da çıkacak, gözün gibi sakınacağın birşey bu.el üstünde tutacaksın bu şeyi ve hayatında bununla ilgili de bir evre açılacak.hatta yüzü hafifi tombikçe sigara kullanan bir insanla bir görüşme yapabilirsin bu konuda.biraz geçmişinde gündeme gelecek gibi görüyorum.

daha sonrasında bir yolculuğun daha olacak denizi olan bir yere canım.bu yolculuğun kalabalık bir grupla olabilir.

şans senden yana canım bunu bil.dediğim yolculuktan sonra özellikle şans sana çok fazla dönecek.eğer bir dilek tuttuysan fincanı kaparken kabul olacak.

bir konuda hanede büyükçe biriin sözü geçecek çoğu insan ses çıkarmadan ona uyacak.bu büyükçe biri biraz dolmuş ya da yorgun durumda olabilir.akrabaların ya da ailende bir yüzük durumu olabilir canım.

Ben fal bakmayi hic bilmiyorum ama aksam kahve icsem eklesrm bakarmisinizzz acaba

bu da benim falım kızlar bakanın falına bakacağımm :)

Eklentiler

• $20140209_173316.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 95
  • $20140209_173309.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 104
  • $20140209_173430.webp
    25 KB · Görüntüleme: 107
bu da benim falım kızlar bakanın falına bakacağımm :)
Eki Görüntüle 969562 [ATTACHir=CONFIG]969556[/ATTACH]Eki Görüntüle 969558 Eki Görüntüle 969560 Eki Görüntüle 969566

Öncelikle falın tertemiz cnmm ferahh hiç ama hiç kötü enerji alamdım falından soranzacım

rabbim hep böleee olmayı nasip etsin sanaa

şimdiiiii çok fazla yolun var cnmm ama bunlardan bir tanesiiiiiine hemen gideceksin cnmmm ve orada seni çok güzel bir haber beklior yolunun üstündeee sıra sıra güvercinler var cnm habercidir güvercinnn iyi habercidir gittiğin yerden güzel haberler gelecek sana geleğinle alakalı

yüreğin bir hoplamış cnm korkmussun biraz aamaaa simdi sıyrılmıssın o sıkıntından geçmiş geride kalmıs hepsii

kocaman bir nal olmus falındaaa nal şanstır bu araşans senin yanındaaa seninle beraber cnm fırsatlarını iyi değerlendir elinde gelen fırsatları tepme cnm

çaydanlıgın kaynıyor cnm laflar sözler var ama aldırış etme kulaklarını tıka cnmmm ...

kumral uzun saçlı çıkıp popolu bir kadın seni çekemeyen bir kadın cnm hanene kadar girebilio senin bu kadına çok dikkat et iyi gözle bakmıyor sana cnmmm senin iyiliğini istemeyen biri seni kıskanan biri bu ...

sen bu aralar çok mutlusun hayatında hersey yolunda gidiooo ellerini açmış dua ediosun cnmmm ne duası ediosan duaların kabul olacak şimdiii güzelce fincanını yıkaaa

evet tatlım kötü bi dönem yaşamıştım, ama düzeliyor herşey işh bu şekilde devam eder,
exmanitamla aramıza yollar girdi biraz, onun annesi ve benim kuzenimin payları var bizim kavgalarımız ve ayrılıklarımız için, onunla herşey çok güzeldi, beni ayrıldığımız da üzdü aslında birlikteyken iyidik baya
işh dediğin gibi herşey güzel olur bebeğim yüreğine sağlık

geçen deste istemiştin ona bakıyorum bende sana
ilşkinde ufak tefek problemlemler olmuş, bi aksilik diyebiliriz, sonradan toparlanmış bu ilşki,
birde sevdiğin bir insandan zarar görmüşssün buda üzmüş seni esmer bir bayan diyebilirm
evde ufak tefek problemler yaşan sada sen hepsinden kendi çabalarınla emeklerinle başarıyı sağlamışssın bu yaşadığın durumlar sonunda aydınlığa çıkmışssın
senden giden aslında çok şey olduğunu düşünüyosun ama bunlar aslında seni daha da çok olgunlaştırmış ve tecrübe kazanmışssın olarak gözüküyor, aşkla ilgili açık konuşmalarınız olmuş ya da olucak bir aşk itirafı yaşayabilirsiniz sevdiceğinizden, zaten olaylar duyguları ifade edememkten kaynaklanmış biraz sanki, hastalık gibi, sanki grip olmuşssunuzda birden iyileşmişsiniz gibi

bu ilşkiniz biraz yanar dönerli galiba , aslında evlilik düşünüyorsunuz , tam kesin bişeyler yok siz seçim yapmak durumunda kalıcaksınız kararlarınızı siz netleştiriceksiniz , güçsüz düşmüşssünüz son zamanlarda ama kalbiniz herşeyi toparlıycak olarak gözüküyor,

manitanız biraz kurnaz ve hinlik durumları var , bundan dolayı siz güvensizzsiniz kıskançlıklar olmuş ve olucak gözüküyor
kartlar size diyorki eğer tutumunuzu değiştirmeniz gerektiğini , onun üstüne gidip bunaltmamak gerektiğini söylüyor çünki sonuçta o yine kendi bildiğini okuyor sanırsam, aynı hataları yapmazsanız siz ona karşı davranışlarınızı değiştirirseniz herşeyin çok güzel olucağını tutumlu dengeli bir birliktelik olucağını söylüyor hem aşk dolu hem mantıklı ve yolu evliliğe giden birbirliktelik gözüküyor

unutmayın kartlar öngörü verir yapıp yapmamak size kalmıştır :) umarım her şey gönlünüzce olur :)

demek kartlar üstüne gitme diyor hadi birde öyle deneyelim

ağzına sağlık cnmm

teşekkür ederim canımm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…