Kahve , tarot , katina , su falı ...

kimler hangi falı bakıyor

• Ankete Katılan
    22
tmm cnmmm istedğin zaman ekle görünce bakcam ben sanaa

ekledimm şekerimmm...başkalarıda yorum yaparsa sevinirim şahsennn julimm yaa böle tak tarafa toplanmış telvesini azmı koymuşum neee fala bakmayı bilmiorumda içmesinide bilmiyorum galibaa

şimidennn tşk lerrr

Eklentiler

• $IMG_20140209_181859.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 73

aslında 2 hafta sonra afyona kaplıcalara gitme gibi bi durumumuz var 2günlüğüne :)
kutsal bölgede sivilce tarzı bişey çıkmış bugün farkettim dokununca acıyo, umarım bir an önce geçer
a harfini yeni bi manita olarak yorumluyorum umarım biran önce gelir, yalnızlıktan sıkıldım artık :) diğer bahsettiğiniz tombik yanaklıda kankitom uzun zamandır görüşmüyoruz bu hafta ayarlarsak kavuşcaz, umarım güzel şeyler olur dediğiniz gibi
çok memnun kaldım yüreğinize sağlık , fallaşalım arada :)

size de katina destesi bakıyorum öyle istemişssiniz
engeller ve şansızlıklarla dolu bir durumunuz olmuş, hüzün çökmüş, itibar görmüşssünüz ama ya tam istediğiniz gibi olmamış ya da geç gelmiş,
kayıplarınız telefi edilmiycek kadar çok değil, sizin konuşmalarınız aslında size zarar vermiş, esmer bir bayandan da zarar görmüşssünüz güvendiğiniz birinden
bu falına baktığımız kişi politik bi insan heralde siz ona nasıl davranırsanız oda size öyle geliyor çünki, onunla görüşmeniz konuşmalarınız olucakgözüküyor
bir sır açığa çıkmış ya da çıkıcak onun bişeyleri bitirdiğini öğreniceksniz, tam olarak anlamadım ama birşeylere son vermiş hayatında onu öğreniceksniz
bunlardan dolayı bi üzgünlük kavgalar olabilir melenkolik bi durum yaşıycaksınız
kartlar size gelecek de söyledikleri şey eğer cinsellikle ön planda olursa bu ilşkide acı çekiceğinizi söylüyor , bir aşk itirafı olsada ikilemde kalma gözüküyor, evinizde huzurunuzu yakaladığınız da bu ilşki sonlanıcak gibi devamı olmayabilir
adlarınızı bilmediğimden kesin sorular soramıyorum kartlara sizi de tanımadığımdan netlik kazanmıyor bazı şeyler

adlarınızı yazın bana yemek yedikten sonra tekrar bakayım

cnm biraz fazla baktım bu akşam biraz dinleneyim bakcam tmm mı

canım yinede doğruluk payı yüksek bakmışsınn sevdim ben bu falı:) daha net bir şekilde sana özelden yazıyorum durr :)

Vuu culican antonyo parlıyor falında ilk resimde görüyormusun onu.
Sen ve o ikiniz belirgin bir şekildesiniz sen antonyonun omzuna yaslanmışsın güzel günler sizinle fakat şöyle bir şey var sen antonyonun arkasındasın.Biraz kendini onun hayatında öne alman lazım hayat sıralamasında seni arkalarda bırakmış.Önemini kavradığında bu yerin değişecek.

5 gün ve ya 5 ay bu süre içinde değişiklik var hayatında.Olumlu bir değişiklik.

Bir gelin görüyorum ama bu sen değilsin yine yakın bir çevrenizde.

Falındaki eski yorgunluk ve karanlık yavaş yavaş yerini daha ferah bir ortama bırakmış.Güzel günlerin ve hayatının kontrolü sende.Sen istediğin taraf bükeceksin.

Dip Not:Senin bana anlattığın bazı şeylerden dolayı her gördüğümü yazmıyorum culican bunları bana anlattı diye.Şimdi senin cümlelerini sana karşı demiş gibi olurum

özelden yazrmısın bana o cümleyi merak ettmmmm deemem öle bişi

buda yeni falım kızlar falıma bakana bende bakarım

buda yeni falım kızlar falıma bakana bende bakarım

pek bi foto koymamışsın tatlım pek anlaşılmıyor, tepeden çektiğinden görebildiğim kadarıyla böle elini yüreğine koymuş bişeyler bekliyosun, rahat değilsin her an bişi olucak gibi bi tedirginlik var sanki
birdeetrafındaki işler kişiler falan herşey karışmış gibi düzenlemeler yapıcaksın
kalabalık içindesin genel olarakseni pek mutlu etmeyen kalabalıklar var
benden bu kadar

kızlar ben fal bakmayı bilmiyorum falımı yüklesem bakabilir misiniz:26:

sıkıntılarınızı atmışssınız ama kurtuntularınız bitmemiş, düşüncelerinizleboğulmuş gibisiniz 4 bir yandan, her konuda var ama iş, aşk, aile
geçmişinizle yüzleşme yaşıyor gibisniz, hem iyi hem kötü, eskilerden sırtınızı döndüğünüz insanlarıda düşünüyorsunuz, şu an konuştuğunuz, konuşmak isteiyp de konuşamadığınız insanlar var çok karışık çıkmış, kalabalıklarda 2 li 3 lü görüşmeleriniz var ama mutlu değilsiniz, sizi içten içe kedere sokan olaylar yaşamışssınız geçmişte, önünüze bakamıyosunuz aslında önünüz ne kadar aydınlık ve ferahlık olayları kabullenseniz
o kadar çok emek vermişssiniz ki hayatınızda bi şeyler yapabilmek bi yerlere gelebilmek için, hala devam edicek istediğiniz yere tam anlamıyla ulaşmışssınız diyemem resmen tırnağınızla kazıyarak ilerliyosunuz
size göre daha açık tenli , hafif tonbulca bir bey size aşkla gelicek kocaman bir kalp çıkmış,
siz de boynu bükük çıkmışssınız gözlerine bakamıyorsunuz , yüzleşmeniz olucak açık konuşmalar var gibi yüz yüze aslında sizi sıkıntıldan bu kurtarıcak soru işaretleriniz var, yine olucak ama bu kişiyi önceden tanıdığınız biri sevgi var emek var barışma olucak sanki, aşk kuşları gibi çıkmışssınız resmen
umarım herşey gönlünüzce olur :)
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=690776&page=4&p=33966970&posted=1#post33966970
bu da benim ki tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…