teşekkür ederim canımm :))
canım öncelikle karadan küçük bir yolculuk görünüyor sana, istanbul taraflarına beklemediğin bir anda çıkan birşey olabilir.2 li bir zaman dilimi var bu yolculuk için.bir anda çıkan bişey olduğu için planları biraz değiştirecek bişey.
küçük bir rahatsızlık olabilir, ama merak etme uçup gidecek birşey olarak görüyorum.jinekolojiyle ilgili birşey olabilir bu.ama dediğim gibi büyütülecek bişey değil.
A harfi var sende de.bu a harfi sana zor bi zamanında yardım edecek yanında olacak, hatta yukarda bahsettiğim durumla ilgili olabilir, takdirini ve saygını kazanacak bu kişi.hayatında biri yoksa bu kişiyle aranızda bişey geçme olasılığı var.
çok başarılı insanlarla görüşme fırsatı bulacaksın, konumunda güçlü insanlar bu durum sana bir yol açacak, çok farklı karakterde insanlarla tanışacaksın kendini geliştirme fırsatı bulacaksın.
canım kendi emeğin, uğraşların sonucu ortaya birşey çıkmış ya da çıkacak, gözün gibi sakınacağın birşey bu.el üstünde tutacaksın bu şeyi ve hayatında bununla ilgili de bir evre açılacak.hatta yüzü hafifi tombikçe sigara kullanan bir insanla bir görüşme yapabilirsin bu konuda.biraz geçmişinde gündeme gelecek gibi görüyorum.
daha sonrasında bir yolculuğun daha olacak denizi olan bir yere canım.bu yolculuğun kalabalık bir grupla olabilir.
şans senden yana canım bunu bil.dediğim yolculuktan sonra özellikle şans sana çok fazla dönecek.eğer bir dilek tuttuysan fincanı kaparken kabul olacak.
bir konuda hanede büyükçe biriin sözü geçecek çoğu insan ses çıkarmadan ona uyacak.bu büyükçe biri biraz dolmuş ya da yorgun durumda olabilir.akrabaların ya da ailende bir yüzük durumu olabilir canım.
ekledimm şekerimmm...başkalarıda yorum yaparsa sevinirim şahsennnjulimm yaa böle tak tarafa toplanmış telvesini azmı koymuşum neee fala bakmayı bilmiorumda içmesinide bilmiyorum galibaa
Eki Görüntüle 969615 Eki Görüntüle 969616 Eki Görüntüle 969617 Eki Görüntüle 969618 Eki Görüntüle 969619 Eki Görüntüle 969620 Eki Görüntüle 969621 Eki Görüntüle 969622
şimidennn tşk lerrr
aslında 2 hafta sonra afyona kaplıcalara gitme gibi bi durumumuz var 2günlüğüne :)
kutsal bölgede sivilce tarzı bişey çıkmış bugün farkettim dokununca acıyo, umarım bir an önce geçer
a harfini yeni bi manita olarak yorumluyorum umarım biran önce gelir, yalnızlıktan sıkıldım artık :) diğer bahsettiğiniz tombik yanaklıda kankitom uzun zamandır görüşmüyoruz bu hafta ayarlarsak kavuşcaz, umarım güzel şeyler olur dediğiniz gibi
çok memnun kaldım yüreğinize sağlık , fallaşalım arada :)
size de katina destesi bakıyorum öyle istemişssiniz
engeller ve şansızlıklarla dolu bir durumunuz olmuş, hüzün çökmüş, itibar görmüşssünüz ama ya tam istediğiniz gibi olmamış ya da geç gelmiş,
kayıplarınız telefi edilmiycek kadar çok değil, sizin konuşmalarınız aslında size zarar vermiş, esmer bir bayandan da zarar görmüşssünüz güvendiğiniz birinden
bu falına baktığımız kişi politik bi insan heralde siz ona nasıl davranırsanız oda size öyle geliyor çünki, onunla görüşmeniz konuşmalarınız olucakgözüküyor
bir sır açığa çıkmış ya da çıkıcak onun bişeyleri bitirdiğini öğreniceksniz, tam olarak anlamadım ama birşeylere son vermiş hayatında onu öğreniceksniz
bunlardan dolayı bi üzgünlük kavgalar olabilir melenkolik bi durum yaşıycaksınız
kartlar size gelecek de söyledikleri şey eğer cinsellikle ön planda olursa bu ilşkide acı çekiceğinizi söylüyor , bir aşk itirafı olsada ikilemde kalma gözüküyor, evinizde huzurunuzu yakaladığınız da bu ilşki sonlanıcak gibi devamı olmayabilir
adlarınızı bilmediğimden kesin sorular soramıyorum kartlara sizi de tanımadığımdan netlik kazanmıyor bazı şeyler
adlarınızı yazın bana yemek yedikten sonra tekrar bakayım
canım yinede doğruluk payı yüksek bakmışsınn sevdim ben bu falı:) daha net bir şekilde sana özelden yazıyorum durr :)
Vuu culican antonyo parlıyor falında ilk resimde görüyormusun onu.
Sen ve o ikiniz belirgin bir şekildesiniz sen antonyonun omzuna yaslanmışsın güzel günler sizinle fakat şöyle bir şey var sen antonyonun arkasındasın.Biraz kendini onun hayatında öne alman lazım hayat sıralamasında seni arkalarda bırakmış.Önemini kavradığında bu yerin değişecek.
5 gün ve ya 5 ay bu süre içinde değişiklik var hayatında.Olumlu bir değişiklik.
Bir gelin görüyorum ama bu sen değilsin yine yakın bir çevrenizde.
Falındaki eski yorgunluk ve karanlık yavaş yavaş yerini daha ferah bir ortama bırakmış.Güzel günlerin ve hayatının kontrolü sende.Sen istediğin taraf bükeceksin.
Dip Not:Senin bana anlattığın bazı şeylerden dolayı her gördüğümü yazmıyorum culican bunları bana anlattı diye.Şimdi senin cümlelerini sana karşı demiş gibi olurum
cnm biraz fazla baktım bu akşam biraz dinleneyim bakcam tmm mı
CNMtelvesi çok az olmus ve resimler net çıkmamış hiç bişi anlayamadım bi tane daha içip koyarmısın tatlım
canım ben kahve falı bakıyorum, yüklersen bakarım :) bende fal yükleyeceğim bugün ama ne zaman yüklerim bilmiyorum....
selamm kızçelerr yeni falımı yüklüyorumm bakana bakacağımm haydi fallaşmaya :))Eki Görüntüle 971437 Eki Görüntüle 971438 Eki Görüntüle 971439 Eki Görüntüle 971440 Eki Görüntüle 971441 Eki Görüntüle 971442 Eki Görüntüle 971443 Eki Görüntüle 971444 Eki Görüntüle 971445 Eki Görüntüle 971446
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?