tammAoo ben biseye bakamiyorum
Bakan olur mu.. Sıkıntılıyım biraz...
Fal bilmiyorum bu arada.
Eki Görüntüle 1508973 Eki Görüntüle 1508974 Eki Görüntüle 1508975 Eki Görüntüle 1508976 Eki Görüntüle 1508977 Eki Görüntüle 1508978
canım sen sevgilinden mi ayrıldın ya da hoslandgn biri ile yolların mı ayrıldı??sana tarotta dedigm gibi is hayatında herkese güvenme ayagını kaydırmak istiyen birileri var.tanıdıgn hamile biri var.bu kisi saclarını toplamıs orta boy sacları ama toplamıs kısa gibi duruyo.is yerindede saclarını sürekli toplayan bi kız senin ayagını kaydırmaya calısıyo seni herkese kötülüyo ama senin yüzüne gülüyo kendide kötülemiyo yani senin iyiligni istermis gibi davranarak kötülüyo seni insanlara tam bi sinsi kız.bu kadar valla canımBakan olur mu.. Sıkıntılıyım biraz...
Fal bilmiyorum bu arada.
Eki Görüntüle 1508973 Eki Görüntüle 1508974 Eki Görüntüle 1508975 Eki Görüntüle 1508976 Eki Görüntüle 1508977 Eki Görüntüle 1508978
Bakmayı bilmiyorum ama bu foto enteresan geldi bana. Bakabilen için birçok şey var burda.
Evet çok şekil var :)
Kimse bana bakmadiMerhaba. Size zahmet benimkine de biraz bakar misiniz
canım sen sevgilinden mi ayrıldın ya da hoslandgn biri ile yolların mı ayrıldı??sana tarotta dedigm gibi is hayatında herkese güvenme ayagını kaydırmak istiyen birileri var.tanıdıgn hamile biri var.bu kisi saclarını toplamıs orta boy sacları ama toplamıs kısa gibi duruyo.is yerindede saclarını sürekli toplayan bi kız senin ayagını kaydırmaya calısıyo seni herkese kötülüyo ama senin yüzüne gülüyo kendide kötülemiyo yani senin iyiligni istermis gibi davranarak kötülüyo seni insanlara tam bi sinsi kız.bu kadar valla canım
Çok şekilden ziyade böyle enteresan şekiller var. :)
Hayır olsun.
dedigm gbi o kızdan uzak durHoşlanma vardı ama bir uzaklaşma oldu evet.. Sanırım pek hayırlı değil.
Evet maalesef var o kimseler. Hissediyorum anlıyorum ama kafam çok karışık, canım sıkkın. Ne yapabilirim bilmiyorum iş hayatında yeniyim.. Galiba yine haksızlık ön yargı yapmamak adına bastırdığım iç sesimi dinlemediğim için üzüleceğim. Bir zarar verebilme durumu var mı?
Fok görüyorum ben orada ama bilemedim.
Amin...
ben tek karsılıksz Vind e bakıyorum fal bakıyorum.oda 1-2 senedir tanıyorm ve cok sevdigm bi arkadsm o yüzdenFok, bir yüz, minik bir kalp, karınca ve kelebek var. :)
dedigm gbi o kızdan uzak dur
sacları toplu bi kız aynı o hamile kadın gibi orta boy saclı gibi biraz uunda olabilir ya hergün topluyo sacını ya da topuz yapıyoAslında çok belirgin tahmin ettiğim kişiyse..
Ama ben kötü anlamamak için çok uğraşıyorum sanırım..
Of..
Teşekkür ederim...
sacları toplu bi kız aynı o hamile kadın gibi orta boy saclı gibi biraz uunda olabilir ya hergün topluyo sacını ya da topuz yapıyo
aynen tatlımAnladım.. Sağol canım...
Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Güzel duadır.
beeen:)Eğer birileri varsa fallasalim :)
sna fal atmıstm canım bakar mısın??beeen:)
fallaşalım mı bebek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?