- 27 Şubat 2022
- 173
- 224
- 23
- Konu Sahibi uzgun_kisi
Evet başlıkta tam olarak okuduğunuz gibi. Ben mi abartıyorum lütfen biri söylesin deliymişim gibi davranıyorlar. Ben kuzenimle birlikte yaşıyorum, 25 yaşındayız ikimiz de. Kuzenimin sevgilisi sürekli habersiz bizim eve geliyor ve kalıyor, beni banyoda da yakalamışlığı var, uykumun ortasında gece üçte zili deli gibi çalıp uykumdan etmişliği de. Ama son birkaç aydır iş iyice çığrından çıktı. Ben evden çalışıyorum, yani tüm gün evdeyim. Kuzenim işe gidiyor hastaneye. Bu çocuk gece geliyor kalıyor kuzenimle, sonra sabah kuzenim işe gidiyor bu uyumaya devam ediyor, yada bizim evde çalışıyor. İkimiz kalıyoruz sadece evde. Kuzenime beş defa falan çok rahatsız olduğumu söyledim arkadaşlar, bana olan tavrı aile içinde sıkıntı çıkarma, üzülürsün şeklinde oldu hep. Bugün iş çığrından çıktı ama. Sabah uyandım tuvalete giricem baktım banyodan sesler, çocuk banyodaymış. Neyse dedim sakinim, sonra çocuğa da dedim ki ben bunu kuzenime 5 kere falan dedim ama hadi sana da diyeyim, o evden çıkarken onla çık rahatsız oluyorum. Sonra ne oldu dersiniz? Benim sana zararım ne falan diyerek beni suçlamaya başladı. Hastasın dedi, ruh hastasısın. Sonra burada yazmayacağım hakaretler etti. Çık git evimden dedim sadece, 10 defa falan. En son polisi arayacağım çıkmazsan dedim, hakaretler savura savura gitti. Çok korktum, çok ama çok korktum. Evde yalnız başınıza bu durumda olduğunuzu bir hayal edin, elim ayağım titriyordu. Üstüne kuzenim bir de onu savunarak sen de yapmışsındır bişey dedi bana, ve ciddi düşündüklerini, çocukla buluşup barışmamı istedi. Durum bana çok absürt geliyor ama cidden artık kendimi de sorgulamaya başladım. Her şeyi bir tarafa bıraktım, ben evde benim için yabancı olan bir erkekle yalnız kalmak niye zorundayım? Bugün haklı olduğumu da görmüş oldum ama, yaşadığım en korkunç şeylerden biriydi.