Bazılarınca gelip gitmesi sorun olmayabilir. Ama tabi bunda da ince bir nüans farkı var. Şimdi bu bahsi geçen erkek arkadaşı yeterince iyi tanımıyor olabilirsiniz. İyi tanımadığınız biri ile evde yalnız kalmak istemeyebilirsiniz. Ya da tanısanız bile hoşlanmıyor olabilirsiniz. Bir insanı sevmek için bir yakınınızın sevgilisi olması yetmiyor malum. Ki yaptığı hareketler de gösteriyor ki öyle pek sevilecek bir tip de değil. O yüzden istememekte haklısınız.
Kuzeniniz de evde tek yaşamadığını idrak etmeli. Ev arkadaşının istemediği bir şeyi yapamaz, yapmamalı. Ayrıca evde üçüncü birini isteseniz zaten yeni bir kiracı alırdınız. Demek ki iki kişi yaşamak istiyorsunuz. Bunda anlaşılmayacak bir nokta yok. Madem erkek arkadaşının evinde kalmasını bu kadar çok istiyor, çıksınlar aynı eve. Ondan sonra doya doya yaşasın sevgilisiyle.
Ben olsam kuzenimle evleri ayırırdım. Bütçeniz yetmiyorsa da başka birini bulmaya çalışın derim. Şu durumda diğer herkes kuzeninizden daha iyi bir alternatif olacaktır. El yapsa, el deriz geçeriz. Ama öz kuzeniniz rahatsızlığınızı, tehdit altında hissettiğinizi anlamıyor, anlamak istemiyor. Bu nasıl bir adam sevmekmiş ya hu? Benim sevgilim tutacak, kuzenime hakaretler savuracak, korkutacak. Öyle mi? Ağzına ederim onun valla. Ne münasebet!
Ha ayrıca, bugün size yapan, yarın o kuzenciğinize de yapar. Bazı kadınlar nasıl bunu akıl edemiyor? Herhangi birine sözel şiddet uygulayan, tehdit eden biri, neden size gelince dursun ki?