kahverengi akıntım geldi yardım edin lütfen....

omre_bedel

Guru
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2010
175
24
298
Denizli
Merhaba 6 haftalık hamileyim iki gündür kendimi biraz yordum dün çarşıda biraz fazla dolaştım galiba ağrım oldu bugünde temizlik yaptım yarın müsafirim gelecek ara ara uzandım ama kalkarken sert kalktım galiba kasığıma bişey battı gibi oldu kahverengi gibi bulanık 2-3 damla akıntım oldu ağrım oldu kızlar birşey olur mu hafta sonu diye doktorada gitmedim haftaya cumartesi kontrolüm var sizce ne yapayım...

bence doktora git çoğu kişiden duydum akıntısı olduğunu ama herkesin nedeni farklıdır herhalde.benimde oldu zaman kaybetmeden aynı gün içinde doktora gittim ilaç verdi bana bide korkma korkarsan daha çok strese girersin.dinlen kendini yorma.bırak işler kalsın daha önemli şeyler var hayatta..

benimde gece 1 de gelmişti.. hemen acile gittik.. bişey cıkmaz ama için rahat etsin, hem progestan verir belki dktor..

bende de gelmişti 8.haftamda başladı..yaklaşık 1 aya yakın sürdü...kötü günlerdi doktor progestan vermişti...bu ilaç da zaten başlı başına bir dert..yan etkileir fallan :(((

sonra artık dikkat etmekten bıktım yoruldum..bir hafta işe gitmemiştim...dedim ne olursa olsun artık..işime başşladım çok aşırı yormadan kendimi okuluma giittim(öğretmenimde) ilacı bıraktım stresi bıraktım sonra geçti...doktorda herşey yolunda dedi...inan stres yapınca daha çok oluyor...sakın takma o kadar...doktorum demişti..çok yorma kendini ama yatmana falan gerek yok ağır kaldırma uuzun süre ayakta kalma yeter demişti. sakınılan göze çöp batıyor...;))

Merhaba 6 haftalık hamileyim iki gündür kendimi biraz yordum dün çarşıda biraz fazla dolaştım galiba ağrım oldu bugünde temizlik yaptım yarın müsafirim gelecek ara ara uzandım ama kalkarken sert kalktım galiba kasığıma bişey battı gibi oldu kahverengi gibi bulanık 2-3 damla akıntım oldu ağrım oldu kızlar birşey olur mu hafta sonu diye doktorada gitmedim haftaya cumartesi kontrolüm var sizce ne yapayım...

Geçmiş olsun canım bence de doktora mutlaka gitmen lazım.ayrıca bu sana ders olsun.sen artık hamilesin,daha dikkatli ve özenli olman lazım.kendini bir daha boyle yorma.istirahat etmen lazım.hamileligin boyunca misafir falan çagırma.kimseye hizmet etme.bu dönemde bırak ta başkaları sana hizmet etsin.hamileliginin tadını çıkar.

yedinci haftamda başlamıştı 14.haftaya kadar sürdü progestan kullandım ama sersem yaptı beni :( ama çok şükür iyiyim şimdi..

benimde 7. haftalarda falan olmuştu kahverengi akıntım. 10 gün falan sürmüştü. progestan kullandım. 20. haftada bu seferde kanamam oldu iğne vuruldum 2 adet 1 hafta arayla. yine progestana başladım. şimdi yine ara ara kanamalarım oluyo sabahları az miktarda. strese sokma kendini. ben kanamadan çok korkmuştum. doktorum gayet ii durumda bebek dedi. benimde böyle geçecek hamilelik sanırım artık.

Back
X