Özele mi gittiniz özel yapar ama devlet yapmıyorKızlar merhaba son adet tarihim 29 nisan.
30 mayısta kahverengi lekelenmem oldu iki gün aralıklarla devam etti silindikce geliyordu. Sonra dolabın üzerinden valiz alırken pembeye döndü iki kere geldi aynı şekilde sonra kesildi kahverengiye döndü iki gün sonra merdiven indim çıktım eve geldim pembeye dönmüştü sonra tekrar keiisldi kahverengiye döndü ve 4 haziran akşamına kadar böylee devam etti sonra beyaz akıntıya dönerek bitti. Bu süreçte asla 1 ped dolmadı. Bugün 6 haziran. Görünürde 7 gün gecikmem var. İdrar testi yaptım 4 defa son ikisinde çok çok silik gölge çizgiyi gördüm. Kan veremiyorum şuan acile gittim yapmadılarBöyle durumda gebelik yaşayan var mı?
Merhaba, ben de sizinle aynı durumdayım. 8-13 mayıs arası regl olmuştum. 6 haziranda tekrar regl olmam gerekirken 31 mayısta lekelenme başladı. Her gün bir damla leke geliyor. Çok yürüyünce ya da kendimi yorunca lekeler birkaç damla oldu. 6 gün sürdü. Pembe sulu ve şeffaftı. Son günler kahverengi oldu. Asla kan pıhtısı ya da kan kırmızısı değil. Bayram bittikten sonra test yapıcam. Forumda okuduklarıma göre bu durumda olup %70 hamile olan var. %30 ise hamile olmayan. Stres yapmadan bekleyin inşallah hamileyizdirKızlar merhaba son adet tarihim 29 nisan.
30 mayısta kahverengi lekelenmem oldu iki gün aralıklarla devam etti silindikce geliyordu. Sonra dolabın üzerinden valiz alırken pembeye döndü iki kere geldi aynı şekilde sonra kesildi kahverengiye döndü iki gün sonra merdiven indim çıktım eve geldim pembeye dönmüştü sonra tekrar keiisldi kahverengiye döndü ve 4 haziran akşamına kadar böylee devam etti sonra beyaz akıntıya dönerek bitti. Bu süreçte asla 1 ped dolmadı. Bugün 6 haziran. Görünürde 7 gün gecikmem var. İdrar testi yaptım 4 defa son ikisinde çok çok silik gölge çizgiyi gördüm. Kan veremiyorum şuan acile gittim yapmadılarBöyle durumda gebelik yaşayan var mı?
Amin amin inşallahAy inşallah güzel haberler alırızBir gelişme olursa benide haberdar edin lütfen
Çok üzüldüm. Allah en kısa zamanda nasip etsin inşallah gönlünüzden geçeniDün kan tahlili verdim malesef gebelik yok
Merhaba, bir gelişme olursa yazın demiştinizAy inşallah güzel haberler alırızBir gelişme olursa benide haberdar edin lütfen
Ayyy amin amin Allah razı olsunYaaaa inanamıyorummmmmÇok mutluu oldummm, Rabbım sağlıkla, kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsinn Doktora gidince yine haber edinn teyzeleri olarak ne kadar olmuş merak ediyoruz
Tabii ki yazarım değişiklik oldukça. Bence sizde de olabilir hamilelik. Bazı insanlarda 45 gün sonra çıktığını bile gördüm kan testinde. İdrar testinizde silik çıkmıştı ikinci çizgi. Belki geç döllenmedir. Belirti var mı diye bugünlerde kendinizi izleyin. Şüpheye düşerseniz yine test yapınAmaaannn doktorlara kalsa bir çok şey olmuyor zaten.. Rabbimin nasip ettiği şeyin önünde kim durabilir. Gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorummm
Bana dua edermisin hastalığım vardaMerhaba, bir gelişme olursa yazın demiştinizAllahıma şükürler olsun bunu görmeyi nasip etti. 6 yıldır bekliyordum Sizin için çok dua edeceğim, bir an önce olsun diye
Kadin doguma gidip vajinal kultur isteyin, enfeksiyona benziyor anlattiklariniz.Amaaannn doktorlara kalsa bir çok şey olmuyor zaten.. Rabbimin nasip ettiği şeyin önünde kim durabilir. Gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyorummm
Merhaba tabii ki dua ederim. Ne hastalığınız var acaba?Bana dua edermisin hastalığım varda
Troid kanseri tehsisi olabilir şimdi doktor kontrolundeyimMerhaba tabii ki dua ederim. Ne hastalığınız var acaba?
Allahım şafi ismiyle şifa versin inşallahTroid kanseri tehsisi olabilir şimdi doktor kontrolundeyim
Amin çok yıpratıcı bi olay benim icinAllahım şafi ismiyle şifa versin inşallahKötüden esirgesin, iyi sonuçlar çıkarsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?