Ay inşallah vardır.. Yarın kadın doğuma gidiceğim neden böyle oluyor diye bakalım ne diyecek. Dua edinTabii ki yazarım değişiklik oldukça. Bence sizde de olabilir hamilelik. Bazı insanlarda 45 gün sonra çıktığını bile gördüm kan testinde. İdrar testinizde silik çıkmıştı ikinci çizgi. Belki geç döllenmedir. Belirti var mı diye bugünlerde kendinizi izleyin. Şüpheye düşerseniz yine test yapınİnşallah vardır sizde de
Randevu aldım yarın kontrole gidiyorum dua edinKadin doguma gidip vajinal kultur isteyin, enfeksiyona benziyor anlattiklariniz.
ElbetteRandevu aldım yarın kontrole gidiyorum dua edin
Dualarım seninleAy inşallah vardır.. Yarın kadın doğuma gidiceğim neden böyle oluyor diye bakalım ne diyecek. Dua edin
Rahim kalınlığı kaç olmalı bilmiyorum ama demekki umut varKızlar doktor rahim kalınlığı 12mm dedi beta istedi umutlanayım mı ya
Ayyy bende seninle aynı durumdayım bakalım ne dicek beta kac çıktıKızlar doktor rahim kalınlığı 12mm dedi beta istedi umutlanayım mı ya
Henüz kan tahlillerime ulaşamıyorum. Kaç saat oldu e-nabıza da düşmediAyyy bende seninle aynı durumdayım bakalım ne dicek beta kac çıktı
Ayyy çarşamba nedir yaaa hahahhaa bende beyaz ve sulu akıntı oldu ayın 8nden beri kahve lekelenmem oluyor bir kesiliyor bir geliyor iki kere de pembemsi leke geldi koyu hiçbir sancim yok kasiklarim arada bir sancı oluyor hafif yarın test yapicam ovulasyonum da aşırı koyu olmasa da koyuHenüz kan tahlillerime ulaşamıyorum. Kaç saat oldu e-nabıza da düşmediDoktor çarşamba günü sabah sekiz de gel dedi çarşambaya kadar bekleyebilir miyim bilemiyorum ahshshshsh
Ay hadi inşallah bi müjdeli haber de senden almayı nasip etsin mevlamAyyy çarşamba nedir yaaa hahahhaa bende beyaz ve sulu akıntı oldu ayın 8nden beri kahve lekelenmem oluyor bir kesiliyor bir geliyor iki kere de pembemsi leke geldi koyu hiçbir sancim yok kasiklarim arada bir sancı oluyor hafif yarın test yapicam ovulasyonum da aşırı koyu olmasa da koyu
Canım kan sonucun ne çıktı? Güncelle biziAyy aminnn güzelimmm aminnn
Canım sende değişiklik var mı? Son adet tarihinin üstünden 1 ay geçti mi?Ayy aminnn güzelimmm aminnn
Dün hastaneyi aradım tekrar guncellediler e nabızı malesef gebelik yok tiroid hormonuna bakmış bir de tiroidlerimde gayet iyi. Bakalım doktor ne diyecekCanım kan sonucun ne çıktı? Güncelle bizi
Stresten de geciktiği oluyor adetin. Canım tatlım kendini hiç strese sokma. Nasibinde varsa olacak46 gün gecikmem var
Evet doğru söylüyorsun da işte ister istemez belirsizlik stresi doğuruyor. Her şey Rabbimden vardır bi bildiği. Mutlaka haber vericem. Desteğiniz için teşekkür ederimStresten de geciktiği oluyor adetin. Canım tatlım kendini hiç strese sokma. Nasibinde varsa olacakdoktora gidince gelişmeleri yaz mutlaka, ne diyecek merak ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?