kahveye gitme sorunu

İnsan eşinin nerelerde takilip takilmayacagini nasil bilmez. Eşim kahveye gitmez burada kahve yok zaten o ayri. Ama evliyken garipsemek garip. 😁

Bence konu sahibi çok haklı, ve evet öğretmen olmasıyla da alakası var eşinin kahvehaneye gitmesini istememesinin. Çocuklara örnek olacak vizyon sunacak birinin hayat alışkanlıkları da önemli ve kişinin vizyonunda hayata bakışında eşinin ve özel alanında ne yaptığının da etkisi var. eşi boş boş kahveye giden birinin kendini iyi hissetmemesi normal. Bi yandan da sosyalleşmek için ülkemizde başka imkanlar yok, eş de biraz haklı olabilir. İşte bunlar hep fakirliğimizden :)

Kahveden ziyade devamli boş boş kafede oturup okey oynasa da rahatsiz olurdum ben.
Eşimin arkadaşlari da oyle zirt pirt kafede toplanan insanlar değiller zaten. Hafta içleri aksam herkes ailesiyle vakit geciriyor. Arkadaslarla toplanmalarimiz butce sarsaracak sıklıkta olmuyor bizim mesela.
Gidip gece yarilarina kadar okey atacagina işiyle de ilgili konularda neyi geliştiririm ogrenirim ona bakar. (Bunu seviyor cunku)

Siz öğretmensiniz diye eşiniz bir kaç saat oyun oynarken bir kahveye 30 TL çaya en aşağı 9-10 TL mi versin :/ Cafe de olsa kahve de olsa amaç belli oyun.
Kahvede bunlar çok düşük fiyatlarda -hala-

He şey deseydiniz küçük bi yerde öğretmenlik yapıyorum eşim çalışmıyor sabahtan akşamın körüne kadar kahvede o zaman siz haklıydınız da 😂

Benim eşimde kahveye gidiyor haftada 1 belki 2 bugüne kadar hiç kahve ne ya diye düşünmemiştim.

Artık biraz da pahalılıktan gidiyorlar sanırım. Cafede olmuş kahve 25 TL. Başında garson.
Valla ben de antipatik bulurdum ama geçen concon ergen kardeşim abla kahveye gittik çay 5 lira, mis ortam dedi. 😂 Covid muhabbetine yaşlı amcalar gelmiyormuş artık, ortam daha gençlere kalmış. Başka illerde ben kahveye gittim, kadının da girdiği cafe gibi yerler olmuş gibiydi.
İyi tarafından bakın, cafeye kadınlı erkekli yerlere gitseler 5 sap, eşiniz her gece 100 lira en az hesap bıraksa daha mı iyi?
Sırf mesele mekansa bakış açım bu olur.
Sizle vakit geçirmesiyle o zaman durum başka. 🌺

Üniversitedeyken biz de giderdik okey oynamaya böyle kafe gibi de değil böyle çay bahçesinden bozma kahvehane gibi bir yerde daha uygun oluyor çayları o yüzden gidiyordur yani bunun statüyle alakalı olduğunu sanmıyorum mesela benim eşim gitmiyor ama kardeşi gidiyor. Demek ki kendin orada daha rahat hissediyor.

Kizlar merhaba uzun suredir aklimi kurcalayan seyi sizle de paylasayim. 10 senelik evliyim eşim eskiden ramazan gunlerinde haftasonu kahveye giderdi ama simdi Covid'den sonra haftada 1-2 kez kuzenlerinden olusan grupla kahvede okey oynuyor,gelecegim dedigi saatte gelmiyor. Kendini begenmislik olarak algilamayin ama ben kahveyi babam yasinda adamlar gider diye dusunuyorum, ben ogretmenim kendime yakistiramiyorum boyle aliskanligi kahve nedir ya diyorum. Şükur neler var deyip bunu yüzüne karsi cok problem yapmiyorum ama bunaldim, sizin eslerinizin de var mi bu aliskanligi normal mi yoksa bana mi tuhaf geliyor..
Ben kahveye giden adamdan haz etmem. Kahveye gidip geç gelenden nefret ederim hatta. O ne öyle ya düzgün hobby bulsun kendine.

Valla inciler dökülmesin diye bütçede delik açmayın sonra, kahvede çay kahve gayet ucuz ama adam cool olsun diye gider Sıtarbaksa 1 bardak kahveye koyar 40tlyi elitlik ne o zaman anlarsınız😁😁😁

Şundan birkaç sene olsa ne münasebet derdim, şuan aman bırak gitsin kafanızı dinleyin diyorum.
Sonuçta zamanını nasıl öldürmek istediği onun tercihi, ister sinemaya gider ister kitap okur ister kursa katılır vs.
O kahveyi istiyorsa coşkuyla uğurlayın, gelecekten bir ses benimki😂

Kahvehane fikri varoş gelebilir düşününce. Ama ha kafe ha kahve ne fark eder? Yaşadığınız yerle alakalı bu durum bir de. Ben küçük şehirde yaşıyorum, kafeler ağırlıklı olarak üniversite öğrencileriyle dolu, bizler 35-40 yaş aralığında insanlarız. Ben arkadaşlarımla giderim ama eşim hiç gitmez mesela çoluk çocuğun takıldığı yerler diye.
Bizim apartmanımızın bahçesinde çardakta otururlar, çay vs var zaten orda. Arada bir toplanıp saatlerce takılırlar. Bence bunun da kahveden hiçbir farkı yok. Siz ‘eşi kahveye gidiyor’ etiketinden utanıyorsunuz belli ki. Yorumlara da bakarsanız herkesinki gidiyormuş😂😂

Kizlar merhaba uzun suredir aklimi kurcalayan seyi sizle de paylasayim. 10 senelik evliyim eşim eskiden ramazan gunlerinde haftasonu kahveye giderdi ama simdi Covid'den sonra haftada 1-2 kez kuzenlerinden olusan grupla kahvede okey oynuyor,gelecegim dedigi saatte gelmiyor. Kendini begenmislik olarak algilamayin ama ben kahveyi babam yasinda adamlar gider diye dusunuyorum, ben ogretmenim kendime yakistiramiyorum boyle aliskanligi kahve nedir ya diyorum. Şükur neler var deyip bunu yüzüne karsi cok problem yapmiyorum ama bunaldim, sizin eslerinizin de var mi bu aliskanligi normal mi yoksa bana mi tuhaf geliyor..
Ergen gibi kafelerde veya diskolarda takılacağına gitsin kahvede takılsın ne var ki bunda
Vizyonsuz gelmiş sanırım.
Ben vizyonsuz olduğunu düşünmüyorum gitsin kafasını dağıtsın içindeki erkek hanzoluğunu orada atsın ruhu dengelensin😅😅
Ama çok geç saatlere kadar sürüyosa, kumara dönüşmüşse, yapıcağımız şeyler aksıyosa o zaman sinirlenirim işte

Kumar oynamıyor masa altından içip evde olay çıkarmıyorsa gitsin bir iki saat bacım. Ucuza sosyal hayat bulmuşsunuz işte ne güzel... öğretmenliğine yakistiramiyorsun ama maaşına yakışan bu zaten maalesef. Bence sen de git arada. Açılırsin.

öyle ortam = erkeklerin kahve içtiği yer ayol pavyon değil
evlerinde içsinler eşleriyle çocuklarıyla.

çok güzel ortamlarsa sadece kadınların gittiği gece yarılarına kadar oturduğu kahve içtiği okey oynadığı yerler niye yok olsa da kaç koca ister eşinin orda oturmasını....

Back
X