Ne yapacagımı bilmiyorum

Alisamadim. Anneme anlatiyorum hep napalim zamanla duzelir diyo. 60 yasinda mi gezicem ben. Gunden gune birikti. Bi de eskiden ask sevgi vardi bence onun icin tahammul ediyodum artik icimdekiler de gitti diye dayanamiyorum. Hala.aptal gibi bosanirsam cok uzulur diye aciyorum ona. Napicagimi bilmiyorum

bu konuyu aşmak için ne yaptınız 8 senede? en çözümsüz meseleyi çözmek için bile yeterli bi süre. ne bileyim çıktınız gittiniz napıyor eve gelince dövüyor mu? yani sizi engelleyen neydi, neden aşamadınız?

Ailene bir zahmet göndersin harçlığını bir zahmet verdin bunlar olması gereken şeyler zaten, adamı tatile göndermek ne demek böyle aile mi olur 12de eve gelip içkiden leş kokmuş şekilde dürtüp sevişmek istemesi iğrenç, siz çok havalandırmışsınız adamı böyle evlilik olmaz söyliyim, otel gibi kullanıyor evi yakınlaşma, tatilede gönderme

Merak ettim hangi ara çocuğunuzla ilgileniyor acaba?
Gece 12 den sonra geliyor demişsiniz de, rüyalarında falan mı?

Merhaba. Cok uzun meseleyi anlasılır olması için net bir sekilde dolandırmadan anlatıcam. 8 senelik evliyim 33 yasindayim bir oglum var atanmayu bekleyen bir ogretmenim. Esimle severek 2 sene flort 2 sene nisanlilik doneminden sonra evlendik. Birkac senedir esim eve 12den once gelmez oldu. Istedigin zaman ara diyor eskiden ariyordum ama artik aramiyorum. Ya kahvede oyun oynuyor ya da arkadaslariyla iciyor. Ben de alkol kullanirim icmesi vs sorun degil ama bana karsi cok ilgisiz. Defalarca konustum. Ben kadinim gece gelip durtup uyandirarak sevisilmez ilgi bekliyorum guzel soz bekliyorum vs vs tamam dedi ama zorla bir gun yanimda oturup diger gun aynen devam etti. Aslinda ben de yalnizliga o kadar alistim ki o evde durunca sıkılıyorum ciksin istiyorum.

Esimin genel ozellikleri kotu olsaydi bir saniye dusunmezdim ama oglumuzla ilgilenir ben nereye istersem goturur ne istersem yedirir icirir giydirir harcligimi eksik etmez ailesine ben teklif etmesem gondermez onun ailesi evime gelmez. Ikimizinde ailesi bulundugumuz sehirde ama oyle gel git beklentimiz yok ben sıkılınca anneme gecerim hic karismaz bunlara ama disariya cikinca hep problem cikarir goruntulu arar vs vs. Ben onun yalniz tatile gitmesine bile karismam. Bizi goturur tatile sonra arkadaslariyla gider bunlar benim icin sorun degil ama ona dedim ki " ben senin mutlulugun icin hicbir seyini kisitlamiyorum gozunde kalmasin vs diyerek ama sen benim bi kafeye cikmama bile karisiyorsun suratini asiyorsun vs" sen nereye istersen gotureyim ama yalniz gitmeni ya da arkadaslarinla cok uzaklasmani istemiyorum diyor. Cok bunaldim. Birkac gun yalniz tatil yapicam ben diyorum aslaaa olmaz deyip duruyor.

Artik cinsel olarak onu istemiyorum bile o kadar bunaldim ve uzaklastim ki. Konusmak ise yaramiyor. Biraz mekanik bi adam duygysal degil. Ne yapayim ben siz soyleyin

Bayagi uzun olmus ama inanin ceyregini bile anlatmadim
Şu anlattıklarını yıl olacak birinden dinliyorum ve verecek aklım kalmadı hiç bir şey gelmedi elimden 30unda evinden çıkıp boşanmaya doğru gidecek aynen dediğin gibi kocasını cinsel manada istemiyor sürekli arkadaşlarıyla vs buraya yazılanları takip edeyim sizinle belki yeni bir yol bulurum kiza

Kisi kendinden bilir isi der ve susarim.
Canim keske yapsa ciddiyim bak. Adam surekli sen beni hic kiskanmiyorsun sevmiyor musun artik diyor. Kahvedeki adamin nesini kiskanayim? Bir tane normal kiz arkadasi bile yok. Is arkadasin arkadaslarinin karisi sevgilisi yok mu tanistir kaynasayim diyorum siz kizlar tek gorusun diyor adam erkeklerin beni gormwsini istemiyor

Şu anlattıklarını yıl olacak birinden dinliyorum ve verecek aklım kalmadı hiç bir şey gelmedi elimden 30unda evinden çıkıp boşanmaya doğru gidecek aynen dediğin gibi kocasını cinsel manada istemiyor sürekli arkadaşlarıyla vs buraya yazılanları takip edeyim sizinle belki yeni bir yol bulurum kiza
Ve o da siz gibi atanmayı bekliyor öğretmen umarım bu yıl atanırsiniz

Mesela napiyim cikip gidiyim mi istedigim tatile? Ya da disariya cikinca surekli aradiginda acmiyim mi? Siz ne onerirsiniz adam bence benim beynimle.oynamis eziklemis sindirmis beni resmen
Niye aradığında açmayasınız? Açın, şuradayım, şu saatte eve döneceğim deyin kapayın. Biraz ondan bağımsız plan yapın, çünkü o öyle yapıyor. Çocuğu uyutup sürekli dışarı çıkıyorsa, bu akşam sen evde kalıyorsun, ben arkadaşlarımla buluşmaya gidiyorum deyin. Öyle izin filan istemeyin, o sizden istiyor mu? Sadece durumu haber verin ve yapın. Buluşacak arkadaşınız yoksa, gidin bir kafede oturun, bir çay için, kitap okuyun.

O yalnız tatile gidebiliyor da siz niye gidemiyorsunuz? Onun özgürlük alanı bu kadar genişken, neden sizinki kısıtlamalarla dolu? Kendinize verdiğiniz mantıklı cevaplar nedir, gerçekten merak ediyorum. Kadınım, erkek her istediğini yapar, kadın erkeğe uymak zorundadır, evlilikte erkeğin borusu öter, kadın alttan alır mı diyorsunuz? 8 sene bu şekilde neden yaşadınız ve şimdi bu sizi neden rahatsız etmeye başladı?

Eminim canim. Keske aldatsa da icim rahat ayrilsam. Telefonu ortada evde. Ne zaman arasam acar zaten gittigi kahveyi de icmek icin gittikleri mekani da biliyorum. Arkadaslariyla bile tanistirmaktan cekiniyodu birkac gun oncesine kadar. Gecen gun karsilastik arkadasiyla" evde hep yalnizim esin de gelsin biraz kadinlar da tanissin dedim" adama. Esim de mirin kirin etti tamam olur dedi sonra.
Valla bilemedim ama siz mutsuzsaniz illa bi sebep olmasi gerekmiyor ama calismiyormussunuz en azindan kiskanmasa sizde hayatinizi daha guzel degerlendirseniz

bu konuyu aşmak için ne yaptınız 8 senede? en çözümsüz meseleyi çözmek için bile yeterli bi süre. ne bileyim çıktınız gittiniz napıyor eve gelince dövüyor mu? yani sizi engelleyen neydi, neden aşamadınız?
Cok defa tartistim. Birkac ay once anlasmali bosanma protolu hazirladik mahkemeye verdik aileler duymadan gun aldik ama sonra duzelicem deyip kandirdi beni. Haklisiniz cok sindirmis beni niye boyle pasif kaldim bilmiyorum bi yandan kpssye calisiyodum duzenim bozulmasin atandiktan sonra ayrilirim diye de dusundum isin acikcasi. Bunj kendisine de soyledim atanirsam seninle devam etmicem va diye adam ciddiye bile almiyor bence

Cok defa tartistim. Birkac ay once anlasmali bosanma protolu hazirladik mahkemeye verdik aileler duymadan gun aldik ama sonra duzelicem deyip kandirdi beni. Haklisiniz cok sindirmis beni niye boyle pasif kaldim bilmiyorum bi yandan kpssye calisiyodum duzenim bozulmasin atandiktan sonra ayrilirim diye de dusundum isin acikcasi. Bunj kendisine de soyledim atanirsam seninle devam etmicem va diye adam ciddiye bile almiyor bence

o zaman boşanmayı göze almışsınız. düzelicem demiş. düzelmemiş. söyleyin düzelmedin benden bu kadar diye.

Alisamadim. Anneme anlatiyorum hep napalim zamanla duzelir diyo. 60 yasinda mi gezicem ben. Gunden gune birikti. Bi de eskiden ask sevgi vardi bence onun icin tahammul ediyodum artik icimdekiler de gitti diye dayanamiyorum. Hala.aptal gibi bosanirsam cok uzulur diye aciyorum ona. Napicagimi bilmiyorum

Tabi boşanırsınız sadece o üzülmez sizin de üstünüze bir sürü yük biner. Henüz atanamamış olmanız maddi olarak.sizi zorlar. Esinizin hayat tarzina bakılırsa maddi durumu iyi. Muhtemelen bunlar da sizi tutan şeyler

Niye aradığında açmayasınız? Arayın, şuradayım, şu saatte eve döneceğim deyin kapayın. Biraz ondan bağımsız plan yapın, çünkü o öyle yapıyor. Çocuğu uyutup sürekli dışarı çıkıyorsa, bu akşam sen evde kalıyorsun, ben arkadaşlarımla buluşmaya gidiyorum deyin. Öyle izin filan istemeyin, o sizden istiyor mu? Sadece durumu haber verin ve yapın. Buluşacak arkadaşınız yoksa, gidin bir kafede oturun, bir çay için, kitap okuyun.

O yalnız tatile gidebiliyor da siz niye gidemiyorsunuz? Onun özgürlük alanı bu kadar genişken, neden sizinki kısıtlamalarla dolu? Kendinize verdiğiniz mantıklı cevaplar nedir, gerçekten merak ediyorum. Kadınım, erkek her istediğini yapar, kadın erkeğe uymak zorundadır, evlilikte erkeğin borusu öter, kadın alttan alır mı diyorsunuz? 8 sene bu şekilde neden yaşadınız ve şimdi bu sizi neden rahatsız etmeye başladı?
Hep rahatsiz etti. Universiteyi maddi imkansizliklardan dolayi birakmistim esimden önce. Evlenince okudum bitirdim 2 senedir atanmayi bekliyorum aslinda hep erteleme sebebim bence icten ice bosanirsam ogluma bi imkanlari saglayabilir miyim oldu. Bi yandan da hala ona uzuluyorum bence ben iyi degilim. Birkac defa cocugun yaninda biraktim ciktim burnumdan geldi her dk ariyor

kaçtane eş, karısını yalnız tatile gönderir...

Karısının karakterine, kişiliğine güvenen, saygı duyan özgüvenli her erkek gönderir. Benim eşim de ilk evlilk yıllarımızda sizin cümlenize uyan tepkiler verirdi. Ama zamanla değişti çünkü ben kabul etmedim. Yaşayacağı özgürlük bana koyduğu sınır kadardır. Hoş her dışarı çıkmamda yada kız arkadaşlarımla bir iki günlük kaçamak yaptığımda karşı cinsin üzerine atlayacak kadar gözü dönmüş biri değilim. Kişi kendinden bilir işi derler.
Aklında olanı evde de tutsan yapar, istemeyeni bir tabur askerin arasına göndersen dönüp bakmaz. Ben bunu bilir bunu söylerim.

Kişi kendisi gibi bilirmiş herkesi.Kendi gittiği yerlerde ne dönüyorsa artık. Elbette birbirinizi kısıtlamayacaksınız ama bu karşılıklı olmalı. Eşler istediği sürece kendi bireysel sosyal yaşamları devam etmeli. Rahatsız edici bir durum.
Net bir şekilde konuşun. Bence 8 yılda iyice bunalmışsınızdır.
Ayrıca sevginizin bittiğini söylemişsiniz. O da bir problem. İşte yanlış davranışlar inatlaşarak devam ettirmemeli. İnsanın bir sabrı var. Bir süre sonra tükeniyor. Sevgi gidiyor yerine boşluk kalıyor.

Back
X