Ne yapacagımı bilmiyorum

Merhaba. Cok uzun meseleyi anlasılır olması için net bir sekilde dolandırmadan anlatıcam. 8 senelik evliyim 33 yasindayim bir oglum var atanmayu bekleyen bir ogretmenim. Esimle severek 2 sene flort 2 sene nisanlilik doneminden sonra evlendik. Birkac senedir esim eve 12den once gelmez oldu. Istedigin zaman ara diyor eskiden ariyordum ama artik aramiyorum. Ya kahvede oyun oynuyor ya da arkadaslariyla iciyor. Ben de alkol kullanirim icmesi vs sorun degil ama bana karsi cok ilgisiz. Defalarca konustum. Ben kadinim gece gelip durtup uyandirarak sevisilmez ilgi bekliyorum guzel soz bekliyorum vs vs tamam dedi ama zorla bir gun yanimda oturup diger gun aynen devam etti. Aslinda ben de yalnizliga o kadar alistim ki o evde durunca sıkılıyorum ciksin istiyorum.

Esimin genel ozellikleri kotu olsaydi bir saniye dusunmezdim ama oglumuzla ilgilenir ben nereye istersem goturur ne istersem yedirir icirir giydirir harcligimi eksik etmez ailesine ben teklif etmesem gondermez onun ailesi evime gelmez. Ikimizinde ailesi bulundugumuz sehirde ama oyle gel git beklentimiz yok ben sıkılınca anneme gecerim hic karismaz bunlara ama disariya cikinca hep problem cikarir goruntulu arar vs vs. Ben onun yalniz tatile gitmesine bile karismam. Bizi goturur tatile sonra arkadaslariyla gider bunlar benim icin sorun degil ama ona dedim ki " ben senin mutlulugun icin hicbir seyini kisitlamiyorum gozunde kalmasin vs diyerek ama sen benim bi kafeye cikmama bile karisiyorsun suratini asiyorsun vs" sen nereye istersen gotureyim ama yalniz gitmeni ya da arkadaslarinla cok uzaklasmani istemiyorum diyor. Cok bunaldim. Birkac gun yalniz tatil yapicam ben diyorum aslaaa olmaz deyip duruyor.

Artik cinsel olarak onu istemiyorum bile o kadar bunaldim ve uzaklastim ki. Konusmak ise yaramiyor. Biraz mekanik bi adam duygysal degil. Ne yapayim ben siz soyleyin

Bayagi uzun olmus ama inanin ceyregini bile anlatmadim
Artık kendi arkadaslariyla takılırken ya da yalnız tatil yaparken ne haltlar yiyorsa, sizin de bunları yapmanizdan korkuyor.

Tabi boşanırsınız sadece o üzülmez sizin de üstünüze bir sürü yük biner. Henüz atanamamış olmanız maddi olarak.sizi zorlar. Esinizin hayat tarzina bakılırsa maddi durumu iyi. Muhtemelen bunlar da sizi tutan şeyler
Kendim icin degil. Oglum icin maddiyati dusuyorum. 1.500 nafaka veririm dedi ama o oglumun aylik okul parasini bile karsilamiyor. Kurslari var ayrica. 3 bin neredeyse sadece ogluma gidiyor aylik yeme icme haric. Anlasma protokolune yazmadi lise bitene kadar egitimini kurslarini karsila dedim ama yazdirmadi. Karsilarim ama yazdirmam dedi guvenemedim

Kendim icin degil. Oglum icin maddiyati dusuyorum. 1.500 nafaka veririm dedi ama o oglumun aylik okul parasini bile karsilamiyor. Kurslari var ayrica. 3 bin neredeyse sadece ogluma gidiyor aylik yeme icme haric. Anlasma protokolune yazmadi lise bitene kadar egitimini kurslarini karsila dedim ama yazdirmadi. Karsilarim ama yazdirmam dedi guvenemedim

Yazılı olmayan hiçbir şeye güvenmeyin zaten. Duruma.bakılırsa zaten boşanmak gündeminizde. Ne yapıp edip atanmaya çalışın ya da özel bir.okulda çalışmaya başlayın ki tecrübeniz olsun. Geleceğinizi garanti altına almaya bakın. Sonrasını düşünürsünüz

Canim keske yapsa ciddiyim bak. Adam surekli sen beni hic kiskanmiyorsun sevmiyor musun artik diyor. Kahvedeki adamin nesini kiskanayim? Bir tane normal kiz arkadasi bile yok. Is arkadasin arkadaslarinin karisi sevgilisi yok mu tanistir kaynasayim diyorum siz kizlar tek gorusun diyor adam erkeklerin beni gormwsini istemiyor
Canim o yapmiyorsa da etrafinda takildigi erkekler yapiyor belli ki. Onlara maruz kaldikca daha kiskanc hale geliyor, herkes sana da o sekilde yaklasacak diye dusunuyor.

Yazılı olmayan hiçbir şeye güvenmeyin zaten. Duruma.bakılırsa zaten boşanmak gündeminizde. Ne yapıp edip atanmaya çalışın ya da özel bir.okulda çalışmaya başlayın ki tecrübeniz olsun. Geleceğinizi garanti altına almaya bakın. Sonrasını düşünürsünüz
Onun icin elimden geleni yapiyorum. Zaten bu sene atanamazsam ozelde baslicam tesekkurler

Canim o yapmiyorsa da etrafinda takildigi erkekler yapiyor belli ki. Onlara maruz kaldikca daha kiskanc hale geliyor, herkes sana da o sekilde yaklasacak diye dusunuyor.
Adam cevreden cok bana guvenmiyor acikcasi. E yapan her an yapar internetten de yapar diyorum anlamiyor.

disariya ciktiginizda goruntulu aramasi asiri itici.
onun disinda idare edilir konusun diyecektim ama, malesef esinizin tutumunu sevmedim.
tek izin vermiyorsa ki kendisi gidebiliyosa karisamaz. annenizi oglunuzu alin, ucunuz gidin..annenize de degisiklik olur. hem cocugunuzla ilgilenir.
sizde deniz kum gunes keyfinize bakarsiniz.

disariya ciktiginizda goruntulu aramasi asiri itici.
onun disinda idare edilir konusun diyecektim ama, malesef esinizin tutumunu sevmedim.
tek izin vermiyorsa ki kendisi gidebiliyosa karisamaz. annenizi oglunuzu alin, ucunuz gidin..annenize de degisiklik olur. hem cocugunuzla ilgilenir.
sizde deniz kum gunes keyfinize bakarsiniz.
Annem gelmez asla. Cocukla da kafa dinleyemem hareketli bi oglum var. Tek derdim tatil degil aslinda onum bu davranislari beni yalnizliga itti hep beraber tatil yaptik zaten ama ben nefes almak istiyorum o kadar sıkıldım ki tek derdim ozgurluk

Size hiç anlam veremedim. Çocuk var buna rağmen adamı evden gönderiyorsunuz. Ee hani ilgili babaydı? Sizi seks için uyandırdığı gibi çocuğu da babalık yapmak için mi uyandırıyor gece yarısı?

Size hiç anlam veremedim. Çocuk var buna rağmen adamı evden gönderiyorsunuz. Ee hani ilgili babaydı? Sizi seks için uyandırdığı gibi çocuğu da babalık yapmak için mi uyandırıyor gece yarısı?
Yukarida cevap verdim. Esimin isi yogun degil zaten cocuk okulda oluyor okul cikisi ilgilenir cocuk uyuyana kadar sonra cikip geç saatte gelir. Hafta sonlari da ilgilenir

Annem gelmez asla. Cocukla da kafa dinleyemem hareketli bi oglum var. Tek derdim tatil degil aslinda onum bu davranislari beni yalnizliga itti hep beraber tatil yaptik zaten ama ben nefes almak istiyorum o kadar sıkıldım ki tek derdim ozgurluk
ben sizi cok iyi anladim. ama izin verecegini de sanmiyorum goruntulu arayan adamin. secenek olsun diye yazdim :) insallah gidersiniz tatile.

Back
X