• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahveyi tutabilecek miyim? benim için bu da dert

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde bir ara ellerim titriyordu sebebini cozemediler kimi sigaraya bağladı kimi sinirsel dedi, komşuya kahveye gitsem bile utanirdim icemezdim. Ya da komşum mutfağa gittiğinde içerdim. Niye dalga geçer gibi cevaplar verilmiş anlamadım. Gerçekten insani etkileyen bir durum. Bence doktora danışın uygun görürse sakinleştirici alın belki faydası olur. ( Tabi sormadan almayın )

Bnm soz nisan bi arada olmstu. Esimin ailesi de baska ilden gelince epey de kalabalik gelmslerdi.. bn de gerilirim ama işi girgira vurmstm. Allahm ben miyim bu napyom bn emin miyim faln diye diye gulerek gotrmstm. Cok kalabalk oldugu icn de anneler babalar ve eşime servisi yapip gerisini masaya koymstm buyrun alın demstm basım dönüp dusecegime..🤭herkes gulmstu..amaan formaliteler işte.bi yere taklmdgnz surece dusmzsnz..titrersenz de gayet insani bsey

Damada değilde ailesine verirken insan heyecanlanabilir. Neyse ki biz de kahve adeti yok. Gerçi benimde evleneceğim yok.😅

Ben ikramları dökmüştüm😂😂😂 hem eşime hem kv. Hala da güleriz 😅 bir şey olmaz diyip yemeye devam ettiler.:halay:

Herkes o an endiselenir. Ilk kahveleri siz tutarsiniz sozlunuze aile buyuklerine kalani baskasi dagitir dilerseniz. Ben oyle yaptim cok rahat oldu

bence ilac falan almayin,
olabilir eliniz titreyebilir, gayet normal bir durum, dudak payini biraz fazla biraktiririrsiniz hic sorun olmaz.
Ileride de ilenizin titredigini normalce soylersiniz, ne olacak ki.

Bence saçma adetlerin %70ini saçma buluyorum. Sizce saçma değildir. Bu size benim görüşümü elestirme hakkı vermez.

elestirmedim ayol ne munasebet :d yorumlarin dikkatimi cekti onu soyledim :)

ama bu adet degil gorgu kurali, kiz istemeyi sacma buluyorsan o okey. ;)

Aklıma gelmişken söylemeden edemedim, bi de kahveye bolca tuzdur biberdir odur budur doldurmayın gaza gelip. Yazık oğlana, öyle alerjiden kalpten bilmem neden giden insanlar var; çok abartmayın yani illa tuzlayacağım diyorsanız da, hık mık gidiverir çocuk yazık olur.
Yalnızca eski sevgilinize gel beni iste yetti bu bekarlık diyerek olta atıp, geldiğinde bu karışımı yapmanızın sakıncası yoktur :KK53:

Küçükken geçirdiğim menenjitten dolayı malesef benim de ellerimde titreme kaldı. Zaten normalde de çok heyecanlı panik biriyimdir. Üzerine bir de bu durum eklenince hayat bazen çekilmez oluyor. Umarım sadece psikotik kaynaklı bir durumdur sizdeki. Psikoloğa gitme imkânınız varsa size yararı olur diye düşünüyorum. Yoksa gerçekten hayat kalitesini düşüren bir durum. Hatta ben sırf bu nedenden dolayı evlenmeyi bile düşünmüyorum. Normal günlük hayatınızda titremeniz yoksa sadece heyecanlaninca ortaya çıkan bir durumsa psikoloğa gidemeseniz bile kendi kendinize yaptığınız telkinler işe yarayabilir. Burada birinin de yazdığı gibi en kötü ne olabilir ucunda ölüm yok ya kendinizi sıkmayın. Mutluluklar dilerim Allah tamamına erdirsin inşallah :KK200:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X