Kakao yağı kıyafetlerinize bulaşmıyor mu

greenliis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2014
227
89
48
Slm kızlar 3.5 aylık hamileyim şimdiden önlem alıyım diyorum. aktardan çatlaklar için bugün bi kaç yağ aldım karışım yaptım yağlardan biri de kakao yağıydı. Kokusu çok ağır geldi bana eşimde rahatsız oldu Bide asıl soru o kadar araştırdım yorum okudum kimse kıyafete bulaşır renk verir dememiş ama ben ilk kullanmamda bi atletimden oldum bile Ben mi bi yanlış yaptım yoksa başka çare yok mecbur lekeler olucak mı ??

En güzeli bebe yağı. Çatlayacaksan eğer ne yaparsan yap çatlarsın. Bebe yağıyla nemlendir yeterli bence. Kakao falan hikaye demişti doktorum.

Lierac diye bir krem kullandim 4aydan itibaren.cok faydali oldu.teyzem badem yagi alip sürdü oda cok iyi diyor.kakao yu kisin dudaklari catlamasin diye arkadasim kisin dudaklarina sürerdi.sizde badem yagini deneyin isterseniz

Yağlarla uğraşmak yerine mustela nın çatlak kremi çok iyi ben kullandım hiç çatlağım olmadı üstelik 30 kilo aldım.Göbeğim kocamandı.Bu arada evet kakao yağı iz yapabilir onların katı olanları var krem gibi onlarda iz olmuyor ama onuda diğer yağlarla karıştıramazsınıx

Bende bir sürü şey kullanıyorum. Dönüşümlü sürüyorum. Biri de sizin gibi yag karışımı. Kakao yağı da var içinde. Atletim leke oluyor ama yıkanınca geçiyor lekesi. Çok bekletmemek lazım tabi ben gün aşırı duş alıyorum. Değiştiriyorum. Uzun süre aynı atleti giymeyin ( kimisi yaglanınca tek atlet kullanıyor yağlı oluyor diye çekmesin diye o yüzden diyorum yanlış anlaşılmasın)

Badem yağı hindistan cevizi yağı hatta bebe yağı. Daha temiz is :)

Bende kullandım kakao yağı fakat katı kakao yağı olacak margarin gibi oluyor o ve leke falan bırakmıyor. Evet kokusu var ama öyle aşırı ağır değildi bendeki

Hiç kakao yağı kullanmadım ama portakal yağı falan kullanmışlığım var. Sürdükten sonra streç filmle sarıyordum o bölgeyi :) Bulaşmıyordu böylece bunda da işe yarar diye düşündüm.

Kakao yağınin krem renginde ve katı bir yağ olmasi gerekiyor. Aynen öyle iz bırakır o yüzden kirlenen atletleri atmayın kullanın. Ben bir de önce bez mendil koyup sonra atlet giderdim

Sıvı formda olanı değil de kalıp olanlardan alırsan daha çok faydasını görürsün ve bilakis güzel kokuyo

Krem kullanmıyorum. Sadece bol su içip hergün göbeğime masaj yapıyorum cildim elastikiyet kazansın diye. Şimdiye kadar tek çatlağım olmadı, doğurana kadar da inşallah olmaz. Krem olayına inanmıyorum.

Krem kullanmıyorum. Sadece bol su içip hergün göbeğime masaj yapıyorum cildim elastikiyet kazansın diye. Şimdiye kadar tek çatlağım olmadı, doğurana kadar da inşallah olmaz. Krem olayına inanmıyorum.

Genetik diyolar annem kardeşime hamileyken 20 kg almış 4.5 kilo doğurmuş kardeşimi ama çatlağı yok, bana hamileyken de olmamış

Genetik diyolar annem kardeşime hamileyken 20 kg almış 4.5 kilo doğurmuş kardeşimi ama çatlağı yok, bana hamileyken de olmamış

Benimki deli cesareti aslında, çünkü daha önce kilo alıp verdiğim için az bişey çatlağım olmuştu ama aslında sorunun yeterince su içmemekten kaynaklandığını anladığımdan beridir krem falan kullanmıyorum. Olay su içmekte bence. Tabiki genetik de etkiliyor. Umarım anneniz gibi çatlaksız atlatırım ben de.

Her gün 3 lt su evet, cilt için elzem
İnşallah diyim, sağlıkla gelsin

yok kıyafetler bulaşmıyor ama etkisi tartışılır..bence çatlayacağımız varsa her koşulda oluşuyor çatlak..kendimi bulamıştım kakao yapına ama nafile..36. haftada tanıştım çatlaklarla..ama olsun baktıkça kızımı hatırlatıyor seviyorum onları ben..

İki gündür karışımı kullanıyorum nemlendirmesi iyi gibi sanki ama lekeler konusunda maalesef yapacak bişey yok gibi öncesinde bi dönem kilo aldığımda benimde çatlaklarım olmuştu ve genetiğimde de maalesef çatlak var o yüzden kaçarım yok galiba bol su içip bol krem sürmem lazım lazım

Mustelayı doktorum da önerdi ama ben şimdilik karışım yapayım dedim. Siz neye göre mustela kullandınız tavsiye üzerine mi ? Bi yandan bende direk ona başlayım diyorum ama kararsızım işte

Sıvı formda aldığın kakao yağı doğal değil boşuna kullanma. Doğal kakao yağı katı olur,vücuduna sürdükçe vücut ısısıyla erir. Yada kaloriferin üzerine koy bi kap içinde eriyince sür. Duştan sonra bebe yağı,arada kakao yağı ve mustela kremle hiç çatlağım olmadı..

canım arkadaşım en pahalı kreminden sürdü çatladı heryeri ben hiç bişey sürmedim hiç çatlağım yok ilk zamanlar bebe yağı sürüdm banyodan sonra ama am aöyle hep sürmedim bence bu genetik seniin fiziki yapından kaynaklnyo phalı şeylere para verme boşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…