Kaktüs almış:((

"Eski sevgiliye alacağına bana al" demişsiniz o da "Eski sevgilime alsam bunu alırdım" demeye getirmiş işte niye bozuldunuz ki?

Niye alindiniz ki beni gulme tutardi heralde aksam boyuda espri konusu cikardi :KK53::KK53::KK53:

Merhaba arkadaşlar bugun öğretmenler günüydü... Öğretmen olan arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun. Ben öğretmen değilim bu arada. Eşimle aramızda bir diyalog geçmişti. İlk tanıştığımız zamanlar eski sevgilisinin öğretmen olduğunu okula öğretmenler gününde çiçek gönderdiğini ama okulda o isimde bir öğretmen olmadığını söylediklerini kızın kendisini kandırdığını anlatmıştı. Bugun de takıldım bugun bari bana bi hediye al da acın hafiflesin dedim. Ya da çiçek al diye takıldım. Akşam eve bi geldim. Küçük bir kaktüs o kadar ağırıma gitti ki anlatamam. Bu ne demek şimdi... Sordum o da çiçek değil mi vs dedi. Ama kendimi çok kötü hissediyorum
Ya yanlis anlamada esin sana resmen kapak yapmis, hamlene karsi hamle, bence iyide yapmis, neden oyle dedinki adama kuzum, bi alemsin. Ben yapsam ki asla yapmam ama diyelimki üstümü acik uyudugum bi gun o sersemlikle soyledim, bana degil kaktüs, goder en guzelinden kalas alir kurdele baglar getirirdi :D hay ALLAH'IM, gece gece varya bi hoşsun :) esin hakli canim, alinm bence guzel bi hatira iste, ilerde cok guleceksiniz buna. Sen her kaktüs dediginde eski gunleri yad etmis olacaksiniz :))

Eşinize öyle saçma sapan laf sokmaya çalışırsanız böyle cevap alırsınız tabi :işsiz:
Ayrıca eşinizi tebrik ederim cevabından ötürü gerçekten iyi kapak olmuş :KK48:
Alınmanızı gerektirecek bir durum yok. Kısasa kısas olmuş. Ödeşmişsiniz.

Benim kuzenim ilkokula giderken öğretmenler gününde öğretmenine kaktüs almıştı ve yengem çiçekçiye götürmüş illa onu alıcam öğretmenime demiş öğretmene vermişti.:KK45:
Yani kaktüs de bir çiçektir.:KK19:

Öyle lafa böyle çiçek :27: ben severim kaktüsü ama sende diline sahip çık anlamışsındır umarım :KK14: şu eskiyi deşe deşe yiyip bitiriyorsunuz kendinizi

Belki bilgisayar başında fazla vakit geçiriyorsunuz, ona çare diye almıştır.
Bitki mi bitki
Daha ne? 2 liralık kaktüs alıp bütçeyi kıstı diye mi üzüldünüz:(

Eşine değilde ben sana kızdım
Evlisin ve eşine şaka yollu eski sevgilisini hatırlatıyorsun... Hiç için acımadı mı ? :KK43:

bence böyle bi konuda konuşmamalıydın asla bu konuyu açmamalıydın şaka da yapmamalıydın.

ama ben şöyle düşündüm, sen öyle deyince adam o hediyeyi eski sevgilisinin niyetine almış gibi olmuş sanki. belki de o yüzden kaktüs seçmiştir :D

Ayyy çok güldüm üzülme kız erkek sonçta beyni bile bizden 1 buçuk cm küçük takılma:KK53:
Bu bilgi kesinse hemen kocamı uyandırıp bununla ilgili laf sokmayı düşünüyorum :D
Konuya gelince; kötü niyetle aldığını sanmam o değişik gelmiştir gözüne.

Merhaba arkadaşlar bugun öğretmenler günüydü... Öğretmen olan arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun. Ben öğretmen değilim bu arada. Eşimle aramızda bir diyalog geçmişti. İlk tanıştığımız zamanlar eski sevgilisinin öğretmen olduğunu okula öğretmenler gününde çiçek gönderdiğini ama okulda o isimde bir öğretmen olmadığını söylediklerini kızın kendisini kandırdığını anlatmıştı. Bugun de takıldım bugun bari bana bi hediye al da acın hafiflesin dedim. Ya da çiçek al diye takıldım. Akşam eve bi geldim. Küçük bir kaktüs o kadar ağırıma gitti ki anlatamam. Bu ne demek şimdi... Sordum o da çiçek değil mi vs dedi. Ama kendimi çok kötü hissediyorum

sevgili konu sahibi,
kaktus yeryuzunde susuzluga dayanabilen, yani zor kosullar icerisinde de hayata tutunan bir bitki.
esiniz eminim ki bu manayi dusunerek almadi ama bence 12den vuran bir hediye olmus bu donemler icin bir ogretmene bu cicegi almak. keza devrimci ve ilkeli bir egitmen olmak gunumuzde gercekten kaktus kadar dirayetli olmayi gerektiriyor.
sacmalamadan oturun yerinizde, mutlu olun.

Back
X