Kaktüs almış:((

Valla şimdi sevgilime bana neden hiç kaktüs almıyorsun diyesim geldi. Ben bayılırdım hemen bilgisayarımın yanına koyardım kaktüsümü. Bence gülüp geçin sizde kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.

kaktüsü kimse sevmez pek, ama ben bazılarını severim. böle sarı, kırmızı çeşitli renklerde çiçekleri bile oluyo bazılarının. eski sevgili mevzusu gereksiz olmuş biraz. zaten yok öğretmenmiş yok çiçek yollamış yok kız kandırmış falan bu kadar ayrıntıyı bilmenize de, konuşulmasına da gerek yokmuş.

Adamın zekasını takdir eden bir ben değilimdir herhalde.
Çok akıllıca, siz laf sokarsanız o da böyle yapar. Zoraki hediye olmaz içten gelmeli.
Ya birde kaktüsü ben çok severim, nesini beğenmediniz ki?
İğneli oluşunu mu?

Adamın zekasını takdir eden bir ben değilimdir herhalde.
Çok akıllıca, siz laf sokarsanız o da böyle yapar. Zoraki hediye olmaz içten gelmeli.
Ya birde kaktüsü ben çok severim, nesini beğenmediniz ki?
İğneli oluşunu mu?
Bence altında ki imayı beğenmedi :halay:

belki sizin eşinizde interentten araştırmıştır. Kaktusun anlamını.

anlamı:
Kişilere sorunsuz bir ilişki yaşamak adına gönüllerin bir olmasının ve düşüncelerin sağlamlılığının olması yüreğe serpilen sevginin bardaktan boşalırcasına değilde kendini doyura doyura azar azar sindirerek sevgiyi kopmayacak bağlarla birbirine bağlanmasını sembolize etmektedir.
ilk önce sevgi adına hisleri yaşamaya sağlam karar vererek sağlam adımlarla ilişkiyi azdan çoğa doğru arttırarak vazgeçilmez kılmak ve kökleri sağlamlaştırdıktan sonra sevginin üzerine düşen hiçbir lekenin sevgiyi kirletmeyeceğinden emin olmaktır, kaktüs çiçeği.
Vr gülün de dikeni vardır. :D

Hepsini yazamadım.. Kısacası özet geçtim okuduğumun..
Eğer eşin bu anlamda düşünerek aldıysa çok iyi..
ama erkekler tembel olduğu için.. Belkide espri olsun diye almıştır :D

valla sunu okuyunca acaba bende mi kocama kizsam dedim. dogumgunumde icinde 5 tane kaktus olan teraryum mu ne ondan getirmisti bak simdi huylandim :KK45: ahaha.
amannn takma saka bir yana sen de ona okuz biblosu ya da ne bileyim okuz pelusu al olsun bitsin. evliliginize eglence :KK55:katarsiniz.

bir de arkadasim acmayin eski sevgili konularini evlenmis barklanmissin. vallahi anlamiyorum ne diye comak sokuyorsunuz mutlulugunuza.

ya da bak al sana baska fikir odun seklinde yastik :) bu da olur. yani ben olsam boyle yapardim. :)

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-25-11-49-50-207_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2016-11-25-11-49-50-207_com.android.chrome.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 34
Altinda hicbir sey aramazdim. Kaktus cok severim. Kendime de alirim. Hediye de ederim cok. Cok sevimliler.

Bu konu dışında yazıyorum , yorumumu yaptım zaten , kaktüs çok güzel bir hediye nesi var diyenler ; evlilik yildonumunde bir kase :) kaktüs alsalar ne hissederler merak ettim. :)

Ay çok güldüm ya :KK70: ..eşimde niye gülüyon diye sordu ona anlatıyorum şimdi

Bu duruma bence her kadın kırılır . Eski sevgilisine çiçekler gönderecek bana almayacak üstüne kaktüs alacak .
Sen haklisin bu konuda .

bence hak etmişsiniz

eski sevgiliyle ilgili konuları neden deşeliyorsunuz da öğretmen olmadığınız halde öğretmenler gününde çiçek isteme kuralı koyuyorsunuz?

bir insana zorla bir şey yaptırmaya çalışırsanız böyle tepki koyar işte.

valla güldüm :KK53:

Eski sevgilisinin konusunu neden açtınız ki bence espri yapmış eşiniz kötü bir şey yok

Bu konu dışında yazıyorum , yorumumu yaptım zaten , kaktüs çok güzel bir hediye nesi var diyenler ; evlilik yildonumunde bir kase :) kaktüs alsalar ne hissederler merak ettim. :)
Evlilik yildonumu kutlamak da tuhaf geliyor bana. Hic kutlamadim. Kutlanmasini ya da hediye getirilmesini de beklemem. Bu tarz meselelere bakis acim biraz erkek dusunce yapisina benziyor sanirim. Icinden gelip bir kaktus getirse esim pozitif bakarim.

Baya baya haketmişsiniz yani siz de . Durduk yere adama eski sevgilisini hatırlatmşsınız.
Eşinizin tepkisi trip atmak bağırmak yerine yine daha zarif olmuş.Bir de siz düşünün eşiniz size eski sevgilinizle ilgili espri yapsaydı ?

valla bizim bir arkadaş kız arkadaşın akaktüs göndermişti bizde ona demiştim başka çiçek yok mu diye ama oda dedi ki, farklı olması lazım onun için kaktüs gönderdim demişti. Fraklı bir bakış açısı olabiliyor yani

Back
X