- Konu Sahibi yavuZeynep
Herkesten çok özür diliyorum,yarın paylaşacağım demişim ama unuttum eklemeyi..Bugün yazdığım cevaplara bakarken "amanın unuttum eklemeyi" diye tutuştum
Karşınızda fotojenik bay/an karafatma (cinsiyetini bilemiyorum ya erkek ya dişi)
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Fotoğrafları çekerken çok sakindi,hiçbir yere kaçmadı.Bir ara kardeşimi gördüğünde topuklayıp kaçıyordu fakat ona sakin olmasını,kimsenin ona zarar vermeyeceğini söyledim
Kendisi 5 gün önce salonda aniden ortaya çıktı ve kız kardeşim çığlık çığlığa bağırınca babam beni çağırdı ve ayağımdaki terliği göstererek ver terliğini dedi
Terliğimi vermediğim gibi siper ettim kendimi tatlı böcüğümün önüne,o da kaçabildi canım benim..
Ama o günden sonra küstü,daha görünmez oldu
Alışmıştım varlığına,arada bir "ben geldiiiim" deyişine,duygusal bir bağ kurmuştum
Belki de başka bir eve gitti ve cani insanlar tarafından acımasızca öldürüldü![]()
sizin burcunuz akrepmi?
çok eskiden burcu akrep olan bi arkadaşım bana; hamam böceklerinden korkmadığını, onları öldürmediğini, hatta o böceğin gelip ayağında durduğunu söylemişti, bi an bende sizi ona benzettiğim için sordum bu soruyu merakımdan???
yalnız bu böcekler mikrop taşırlar bildiğim kadarıyla.....
ayyy öyle etkilenmişimki tüm fotolardan; sanki arkamdan bi böcek beni dürtüyo gibi oldu bi an

Son düzenleme: