Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 26 koyuydu, 27 pikti. 27 gecesi silik gibi geldi ama 28 sabahı daha silikti ondan hangi gün pek emin değilim. 26 ve 28 değerlendirmiştim. Kısmet artık

Evet canım ilk denemem ama sağ kasığım çok şiddetli ağrıyor bir de belim. Sabah 9.gün olcak yumurtlamanın üzerinden adetime de 5 gün kalacak. Olmazsa ilçeye gidip kan vereyim diyorum

Hayır canım yapmadım. Ovulasyon testi yaptım bugün merakımdan o da negatif çıktı
O zaman beklemek zor biliyorum ama bikac gun daha bekle bence. Benim ilk hamileligimde dayanamayip erken yaptirmistim. Sonuc 0.10 idi. Moralim cok bozulmustu ama 2 gun sonra 15 kusurdu :) az daha sabret bence canim insallah vardir

O yuzden dedim beklemek zor diye ben de oyleyimm o zaman git yaptir bence ne kaybedersin ki hic kafanda da kalmasin insan kendi kendini yiyo biliyorum
Aynen canım öyle böyle değil hem de ama hissediyorum sanki var giibi sağ kasığım çok ağrıyor veya enfeksiyon var bilemiyorum. Bebişim varsa inşallah oğlum olur bir de onun tadına bakayım. Dua edin benim için

Amin canim insallah benim de kizim olsun cok istiyorum hayirlisiyla

Listede adım Yok kendimi bi garip hissettim. Nedense
Bir daha bana nasip olurmu bu heyecanlı bekeleyişler. Allahım hayırlısını nasip et
Balımmmm senin kuzucuğun biraz daha büyüsün bak gör senin ismin baş köşeye yazılacak
Evet çok doğru dedin
Çokkk heyecanlı bekleyişler
Bazen yorucu olabiliyor bazen sabırsızlanabiliyoruz
Ama çok güzel duygular
Rabbim gönlümüzdekini hakkımızda hayırlı eylesin
İsteyenlere sağlıkla evlat versin
Aminnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…