- 24 Şubat 2011
- 4.563
- 1.380
- 333
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.121
Onun hassasiyetini bilemedimİnşallah kuzum,miratech normal gebelik testi. 5 6 gün var reglime. İnşallah vardır bakalım
Kaç gün kala çıktı kuzumOnun hassasiyetini bilemedimama 5 6 gun erkendir buyuk ihtimal. Ben de 1 hafta oncesinden baslamistim test yapmaya
Evet canım ilk denemem ama sağ kasığım çok şiddetli ağrıyor bir de belim. Sabah 9.gün olcak yumurtlamanın üzerinden adetime de 5 gün kalacak. Olmazsa ilçeye gidip kan vereyim diyorumbende 31 yasındayım canım adete bir hafta cıkan da var çıkmayan da aslında yumurtlama tarihi önemli oluyo bu durumda 10-12 gün geçince yumurtlamadan çıkar bence sonuç. Bu ay ilk mi denedin
olur cnm sen bir kendini toparla kızçeni büyüt biz seni hemencik kafalarız kanına gireriz
bir de hamiş oluyormuşsun nokta atısı olur resmen kızinşallah
evet yaa canım benim ki gece ağladı aman benimki cok emiyo yetiremiyoz, fln bayağı bir muhabbet döner hele doğuma giden oldukça birbirimize dualar ederiz inşallah o günler de gelir cnm
olabilir cnm bazen 10-12. Günde çıkıyormuş foruma bayağı bakmıştım bu konuya
Amin amin inşallah yaaa 
Tabi senin birz çalışman lazım bacım bu ay oldu oldu, olmazsa tatile neyin birseye çıkın yalnız kalın takılın yani olmuyor boyleee
4 gun kala canim. O da oyle cok net falan degil silikti :)Kaç gün kala çıktı kuzum
Hayırlı olsun canım çok sevindim.Kizlaarrr kan testini yaptirdim 88,40evet artik hamileyim diyebilirim sagliklihayat canim senin tahmininden dusuk ama dogru 3 haftalik araliginda
Ayy tesekkur ederim canim benim yaa darisi isteyen herkese olsunHayırlı olsun canım çok sevindim.
Hayırlısı olsun kuzum inşallah Rabbim dileyen herkese tattırsın. Benim de yarın kanda çıkar mı acaba yumurtlama üzerinden 9gün geçmiş olacakAyy tesekkur ederim canim benim yaa darisi isteyen herkese olsun
Cikabilir aslinda. kaset test yaptin mi hicHayırlısı olsun kuzum inşallah Rabbim dileyen herkese tattırsın. Benim de yarın kanda çıkar mı acaba yumurtlama üzerinden 9gün geçmiş olacak
Hayır canım yapmadım. Ovulasyon testi yaptım bugün merakımdan o da negatif çıktıCikabilir aslinda. kaset test yaptin mi hic
O zaman beklemek zor biliyorum ama bikac gun daha bekle bence. Benim ilk hamileligimde dayanamayip erken yaptirmistim. Sonuc 0.10 idi. Moralim cok bozulmustu ama 2 gun sonra 15 kusurdu :) az daha sabret bence canim insallah vardirHayır canım yapmadım. Ovulasyon testi yaptım bugün merakımdan o da negatif çıktı
Yarın gideyim diyordum kuzum doktoraO zaman beklemek zor biliyorum ama bikac gun daha bekle bence. Benim ilk hamileligimde dayanamayip erken yaptirmistim. Sonuc 0.10 idi. Moralim cok bozulmustu ama 2 gun sonra 15 kusurdu :) az daha sabret bence canim insallah vardir
O yuzden dedim beklemek zor diye ben de oyleyimmYarın gideyim diyordum kuzum doktora
Aynen canım öyle böyle değil hem de ama hissediyorum sanki var giibi sağ kasığım çok ağrıyor veya enfeksiyon var bilemiyorum. Bebişim varsa inşallah oğlum olur bir de onun tadına bakayım. Dua edin benim içinO yuzden dedim beklemek zor diye ben de oyleyimmo zaman git yaptir bence ne kaybedersin ki hic kafanda da kalmasin insan kendi kendini yiyo biliyorum
Amin canim insallahAynen canım öyle böyle değil hem de ama hissediyorum sanki var giibi sağ kasığım çok ağrıyor veya enfeksiyon var bilemiyorum. Bebişim varsa inşallah oğlum olur bir de onun tadına bakayım. Dua edin benim için
Balımmmm senin kuzucuğun biraz daha büyüsün bak gör senin ismin baş köşeye yazılacakListede adım Yok kendimi bi garip hissettim. Nedense
Bir daha bana nasip olurmu bu heyecanlı bekeleyişler. Allahım hayırlısını nasip et
Hadiii gözün aydın olsunKizlaarrr kan testini yaptirdim 88,40evet artik hamileyim diyebilirim sagliklihayat canim senin tahmininden dusuk ama dogru 3 haftalik araliginda
İnşallah canım Allah gönlüne göre versinAmin canim insallahbenim de kizim olsun cok istiyorum hayirlisiyla
Cok tesekkur ederim canim benim aminn insallahHadiii gözün aydın olsun
Canım benim Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
Çok sevindim
Amiinnn hepimize rabbim gonlumuze gore versin. Saglikli sihhati hayirli ahlakli evlatlar nasip etsinİnşallah canım Allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?