Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallahhh sırarayla herkes hamile nazar değmesin sırayla allah hepimize nasibetsin

Merhaba kızlar ben de geldim aranıza
hoşgeldin cnm
valla sende bizdensin cnm biz de oyle 3-4 düşünüyoruz inşallah olur en kısa zamanda. Yaş kaç senin bu arada. Batın ne zamandı günün geçti mi hadi bKalım çift çizgi olur umarım
Maşallahhh sırarayla herkes hamile nazar değmesin sırayla allah hepimize nasibetsin
amiinnnn kuzum darısı sana olsun
Cok tesekkur ederim canim. Bugun vermeyi dusunuyorum :) yoksa catliicam zaten
Hadi bir tahminde bulunayım bence seninki 160 - 200 arası çıkar

Hadi bakalim tutacak mi heyecanliyim :)))

Canım bugün test yapamadım eczane kapalıymış alamadı eşim adetime 1 hafta var ama içim içimi yiyor muhtemelen yarına kaldı. 33 yaşındayım bu arada canım sen kaç yaşındasın

Bayılıyorum bayılıyorum böyle düşünen insanların ellerinden öpesim geliyor
Çünkü artık hemen hemen çocuğa karşı
Özelliklede benim etrafımda ki insanlar
Sizlerin bu yazışmaları bana öyle cesaret güven veriyor ki çok mutlu oluyorum

Diyorum ki bende üç beş yapayım
Canım senin günün geçti mi
Test yaparsan bizide bilgilerdir sonuçtan
Kaç yaşındasın

Ahhh çok mutlu oldum kuzum. İnşallah gelişir büyür annesi cuma gününü bekliyorum iki günün kaldı. Hadi bismillah

N Nazlim0634 kuzum inşallah bu defa kızın olur ve sana benzer hemmmm madem güzel bir hatunmuşsun
Süper olur. İyi niyetim herkes için. Bir müslüman kendi için istediğini başkası için istemedikçe kamil manada iman etmiş olmaz diyor peygamberimiz sav. Bende herkes için niyetim güzel halis temiz tutarım. Ve pozitif konuşur yazarım. Aksi insan benden uzak dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…