- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.081
Maşallahhh sırarayla herkes hamile nazar değmesin sırayla allah hepimize nasibetsinMerhabalar hanımlar benim gibi cocuğuna kardeş düşünenler gelin konuşalım dertleşelim sohbet edip birbirimize hayır duası edelim batlarımızı beraber bekleyelim.
Rabbim sağlıkla hayırla isteyen herkese nasip etsin çifter çifter 
Listemizi oluşturalım
Bismillahirrahmanirrahim
@hayathey
kahvecibaby
@stoprak
@Eliifm
@Princess91
sagliklihayat
@miraleyn 5 Agustos
Burberry3
yubucukp 7 Agustos
@BensizBen 8 Agustos
@nisann_tr 10 Agustos
@Camelwhite 12 agustos
N Nazlim0634 14 Agustos
@Zeynepmina1982 17 Agustos
@neyb 21 Agustos
@MNbeyaz 24 agustos
@Bileran 31 Agustos
@nursewhite
Cok tesekkur ederim canim. Bugun vermeyi dusunuyorum :) yoksa catliicam zatenHayırlı olsun aman kan vermeyi ihmal etmeyin
hoşgeldin cnmMerhaba kızlar ben de geldim aranıza
valla sende bizdensin cnm biz de oyle 3-4 düşünüyoruz inşallah olur en kısa zamanda. Yaş kaç senin bu arada. Batın ne zamandı günün geçti mi hadi bKalım çift çizgi olur umarımBenim 3 prensesim var 4.yü düşünüyoruz. Eşim tek çocuk benim 1 tane kardeşim var sadece. Onun için evlenmeden önce eşimle 3veya 4çocuk diye kararlaştırmıştık bakalım hayırlısı olsun birazdan gebelik testi yapacağım bu arada
amiinnnn kuzum darısı sana olsunMaşallahhh sırarayla herkes hamile nazar değmesin sırayla allah hepimize nasibetsin
Hadi bir tahminde bulunayım bence seninki 160 - 200 arası çıkarCok tesekkur ederim canim. Bugun vermeyi dusunuyorum :) yoksa catliicam zaten
Hadi bakalim tutacak mi heyecanliyim :)))hoşgeldin cnm
valla sende bizdensin cnm biz de oyle 3-4 düşünüyoruz inşallah olur en kısa zamanda. Yaş kaç senin bu arada. Batın ne zamandı günün geçti mi hadi bKalım çift çizgi olur umarım
amiinnnn kuzum darısı sana olsun
Hadi bir tahminde bulunayım bence seninki 160 - 200 arası çıkar
Verdin mi canım kan genelde 1 saate çıkıyoHadi bakalim tutacak mi heyecanliyim :)))
Yok henuz degil esimi bekliyorum cocukla hastaneye girmek istemedim. Gec giderim mecburVerdin mi canım kan genelde 1 saate çıkıyo
AA evet yaa cocukla hiç olmaz bu ortamda cnm haklısın e bari haber ver bekliyoruz heyecanlaYok henuz degil esimi bekliyorum cocukla hastaneye girmek istemedim. Gec giderim mecbur
Mutlaka hemen yazicamAA evet yaa cocukla hiç olmaz bu ortamda cnm haklısın e bari haber ver bekliyoruz heyecanla
Allah daha da iyi etsin cnm pıt pıt tekmeler göndersin inşallah annesine
Bekliyoruz canım güzel haberler ver hadiiiiMutlaka hemen yazicam
Canım bugün test yapamadım eczane kapalıymış alamadı eşim adetime 1 hafta var ama içim içimi yiyor muhtemelen yarına kaldı. 33 yaşındayım bu arada canım sen kaç yaşındasınhoşgeldin cnm
valla sende bizdensin cnm biz de oyle 3-4 düşünüyoruz inşallah olur en kısa zamanda. Yaş kaç senin bu arada. Batın ne zamandı günün geçti mi hadi bKalım çift çizgi olur umarım
amiinnnn kuzum darısı sana olsun
Hadi bir tahminde bulunayım bence seninki 160 - 200 arası çıkar
Canım adetin geçti mi seninMutlaka hemen yazicam
Bayılıyorum bayılıyorum böyle düşünen insanların ellerinden öpesim geliyorBenim 3 prensesim var 4.yü düşünüyoruz. Eşim tek çocuk benim 1 tane kardeşim var sadece. Onun için evlenmeden önce eşimle 3veya 4çocuk diye kararlaştırmıştık bakalım hayırlısı olsun birazdan gebelik testi yapacağım bu arada
Yok canim henuz 2 gun var bata.X
Canım adetin geçti mi senin
Hoş geldinnnnnnnnMerhaba kızlar ben de geldim aranıza
Yaş aralıkları kaç en küçük kızın kaç yaşında maşallah Rabbim Size bağışlasın.Merhaba kızlar ben de geldim aranıza
Ahhh çok mutlu oldum kuzum. İnşallah gelişir büyür annesi cuma gününü bekliyorum iki günün kaldı. Hadi bismillahkarapisso canım benim cuma günü gidiyorum doktora doktorum öyle dedi bakalım.. kanama gelmeyince kendimi hamile gibi hissediyorum şuan mutluyum yani Hayırlı ve sağlıklı olsun inşAllah cümlemizin bebekleri
benim oğlum beni çok yormadı inşAllah kardeşleri de abisi gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?