Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende 2.düşünüyorum daha ilk deneme. Normalde 29 mayıs bat tarihi. Heyecanla bekliyorum günüm gelsin diye
Listede adım Yok kendimi bi garip hissettim. Nedense
Bir daha bana nasip olurmu bu heyecanlı bekeleyişler. Allahım hayırlısını nasip et

Canım çok UOTE="Nazlim0634, post: 64739302, member: 990904"]
Bayılıyorum bayılıyorum böyle düşünen insanların ellerinden öpesim geliyor
Çünkü artık hemen hemen çocuğa karşı
Özelliklede benim etrafımda ki insanlar
Sizlerin bu yazışmaları bana öyle cesaret güven veriyor ki çok mutlu oluyorum

Diyorum ki bende üç beş yapayım
Canım senin günün geçti mi
Test yaparsan bizide bilgilerdir sonuçtan
Kaç yaşındasın
[/QUOTE]
Canım çok teşekkürler ben öğretmenim. Çalışıyorum herkes bana manyak gözüyle bakıyor ama asıl manyak onlar. Doğuracağım güzel kardeşim size ne ayol 33 yaşındayım balım. Günüme 1 hafta var henüz. Ama merkatan çatlıyorum. Yapar yapmaz atarım merak etme

Canım çok teşekkürler ben öğretmenim. Çalışıyorum herkes bana manyak gözüyle bakıyor ama asıl manyak onlar. Doğuracağım güzel kardeşim size ne ayol 33 yaşındayım balım. Günüme 1 hafta var henüz. Ama merkatan çatlıyorum. Yapar yapmaz atarım merak etme
[/QUOTE]
Oğlumun 1. Sınıf öğretmeni 45 yaşında onunda 4 tane çocuğu var en küçüğü anaokula gidiyor
Not:Ögretmenimiz çok tatlı bir bayan

Yumurtlama başladığı yapışkan akıntının başladığı gün ilişki oldu sadece
Diğer günleri değerlendiremedik bu ayda gitti
Bizim sorunumuzda bu olacak sanırım takılamamak
İnşallah o tek ilişki de tutar
Canım bugün ne düşündüm biz burda arkadaş olduk
Herşeyimizi paylaştık görmeden sevdik birbirimizi
Hepinizin yeri bende ayrı ayrı
Şimdi peşpeşe hamile kalsak
Cinsiyetlerini konuşuruz
Doğuma gideriz konuşuruz bilgilendiririz birbirimizi teselli ederiz
Kaç kilo doğdu filan filan
Bugün hayal kurdum sizlerle hayal kurdum
Çok hoşuma gitti
Rabbim hayirlisini nasip etsin hepimize

Oğlumun 1. Sınıf öğretmeni 45 yaşında onunda 4 tane çocuğu var en küçüğü anaokula gidiyor
Not:Ögretmenimiz çok tatlı bir bayan
[/QUOTE]
Teşekkürler canım ben de tatlıyımdır laf aramızda

Oyyy canım benim ne tatlı hayaller
İnşallah o da olur Ben inanıyorum hepimiz yazıcaz hamileyiiim diye belki aynı ay belki 1 kaç ay farkla
Benim içinde bu grubun yeri çok ayrı
Sen yine böyle bir hayal kurmuşsun ben ne kurmuştum biliyormusun
Yıllar sonra bu topiğe baktığımı
Kızımın grubuna bakmıştım 2010 mart anneleri
Çok garip hissetmiştim yazışmalarımı falan okudum şimdi hepsi koca eşek oldu
Terk edilmiş bir köy gibi geldi üzdü hafiften
Belki birgün gerçekten tanışmakta nasip olur belli mi olur hele bi bebişleri tutturalımda
Burayada yıllar sonra bakarız inşallah allah ömür verirse

Canım bugün test yapamadım eczane kapalıymış alamadı eşim adetime 1 hafta var ama içim içimi yiyor muhtemelen yarına kaldı. 33 yaşındayım bu arada canım sen kaç yaşındasın
bende 31 yasındayım canım adete bir hafta cıkan da var çıkmayan da aslında yumurtlama tarihi önemli oluyo bu durumda 10-12 gün geçince yumurtlamadan çıkar bence sonuç. Bu ay ilk mi denedin
Listede adım Yok kendimi bi garip hissettim. Nedense
Bir daha bana nasip olurmu bu heyecanlı bekeleyişler. Allahım hayırlısını nasip et
olur cnm sen bir kendini toparla kızçeni büyüt biz seni hemencik kafalarız kanına gireriz
Yumurtlama başladığı yapışkan akıntının başladığı gün ilişki oldu sadece
Diğer günleri değerlendiremedik bu ayda gitti
Bizim sorunumuzda bu olacak sanırım takılamamak
bir de hamiş oluyormuşsun nokta atısı olur resmen kız inşallah
evet yaa canım benim ki gece ağladı aman benimki cok emiyo yetiremiyoz, fln bayağı bir muhabbet döner hele doğuma giden oldukça birbirimize dualar ederiz inşallah o günler de gelir cnm
Kızlar çatlamanın 8 ya da 9.günü bugün. Bembeyaz çıktı test. Erken mi yaptım acaba
olabilir cnm bazen 10-12. Günde çıkıyormuş foruma bayağı bakmıştım bu konuya
Amin amin inşallah yaaa 
Tabi senin birz çalışman lazım bacım bu ay oldu oldu, olmazsa tatile neyin birseye çıkın yalnız kalın takılın yani olmuyor boyleee

Son düzenleme:
Benim de ya 27 temmuz gecesi ya da 28 temmuz sabahı. Ben de akşam test yaptım çıkmadı. Ya olmadı ya da erken yaptım,
Erkendir bence :) benim yeni cikti senin 3 gun sonrasi normal. hangi marka test acaba? Hassasiyeti dusuk degilse ondan daha da gec cikar hic merak etme insallahhh hamilesindir insallah topikce gebe olalim bu ay

Erkendir bence :) benim yeni cikti senin 3 gun sonrasi normal. hangi marka test acaba? Hassasiyeti dusuk degilse ondan daha da gec cikar hic merak etme insallahhh hamilesindir insallah topikce gebe olalim bu ay
İnşallah kuzum, miratech normal gebelik testi. 5 6 gün var reglime. İnşallah vardır bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…