Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
He valla kız nolcak benim halim
Hamiş hanım nasıl hissediyorsun azcık anlay bakiim

sagliklihayat senden özenmiştim oysa ki bakalım kısmet canım
ben bata 3 gün kala yaptım canım bence bir kaç gün gecsin oyle tekrarla
Kizlaarrr kan testini yaptirdim 88,40 evet artik hamileyim diyebilirim sagliklihayat canim senin tahmininden dusuk ama dogru 3 haftalik araliginda
oooo hadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün kuzum aramızda 2 gün var zaten ben de hamişlere yazmıştım cok sevindim artık bekleyelim 2 hafta falan sonra keseye gideriz
Evet canım ilk denemem ama sağ kasığım çok şiddetli ağrıyor bir de belim. Sabah 9.gün olcak yumurtlamanın üzerinden adetime de 5 gün kalacak. Olmazsa ilçeye gidip kan vereyim diyorum
cnm benim 10. Gün kanda çıktı ama çıkmayan da var. Benimde regl olacak gibi belim kasığım ağrıdı hep vardır inşallah
He valla kız nolcak benim halim
Hamiş hanım nasıl hissediyorsun azcık anlay bakiim
kuzum hiç bir sey hissetyorum aslında hemen vücudum değişti ama gabız oldum, bacaklarım, kasıklarım hala regl olacak gibi ağrıyo, akıntım var. En güzeli Cocuklar cok sevindi tabi görsen hayal kuruyorlar

Kizlar test yapmaya gerek kalmadı Ağrısız sancısız sessiz sedasız adet başladı
Canım olsun üzülme iyi ki gecikme olmadı hemen haftaya yumurtlama başlar değerlendirirsin inşallah. Sen ovulasyon yaptın mı hiç denesene cnm ben aylardır boşa çabalamışım

Ne sevinmişlerdir benim kızda çok istyor oğlanın pek umrunda değil ama

Kızlar ilçeye girmeden önce kaste test yapayım dedim bakalım ne olacak. Eşim alıp gelecek birazdan. Ama başım dönüyor bugün tansiyonum mu düştü yoksa bebek mi var bilrmmyiorım vücudum çok halsiz. Sağ kasığımdaki ağrı hala var

Canım olsun üzülme iyi ki gecikme olmadı hemen haftaya yumurtlama başlar değerlendirirsin inşallah. Sen ovulasyon yaptın mı hiç denesene cnm ben aylardır boşa çabalamışım
Hayırlısı canım
gecikmeden iyidir gerçektende ovu testini bende tavsiye ederim

Geçen aylarda yaptım ovulasyon testi Bu ay onu da yapmadim
Ya şaka maka uzun zamandır uğraşıyoruz İlk hamileliğim ne kadar da kolay olmuş diyorum şimdi Hatta ilki düşük olmasına rağmen kızıma düşükten hemen üç ay sonra hamile kaldım Ben de yine böyle kolayca olur sanıyordum

Aminn canim hayirlisiyla insallah bi de kalp atisini duyduk mu tamam

Ne sevinmişlerdir benim kızda çok istyor oğlanın pek umrunda değil ama
yaa benim büyük biberon alacakmış kucağında tutacakmış görsen ne hayaller ama gece benimle kendi uyuyacakmış. Bebek ayrı yatakta
güzel belirtiler
bende yaa hemen kalırım sandım hatta ilk ay acaba erken mi davranıyoruz virüs falan dedim ama iyi ki beklememişim 8. Ayda geldi yani
Kızlar ovulasyon testi ile kaç ay sürdü gebelik çalışmalaları. Benim bugün bel ağrım var ve bacak. İlk gebeliğimde de olmuştu tek belirti olarak. Bakalım inşallah vardır
ovulasyonu 2. Denemede tuttu cnm pik, çatlama, ve ertesi gün üstüste 3 gün değerlendirdik
Aminn canim hayirlisiyla insallah bi de kalp atisini duyduk mu tamam
Ayy inşallah sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun ben 15 gün sonra falan heralde giderim

Valla ben de oyle dusunuyorum canim. Gitmisken bi kese bi kalp atisi stresi olmasin ikisi bi arada ciksin :) hem de asgari hastaneyle muhataplik daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…