- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.141
Amin canımAmiinnn hepimize rabbim gonlumuze gore versin. Saglikli sihhati hayirli ahlakli evlatlar nasip etsinbize de evlatlarimizi ahlakli yetistirebilmeyi nasip etsin
He valla kız nolcak benim halimbende 31 yasındayım canım adete bir hafta cıkan da var çıkmayan da aslında yumurtlama tarihi önemli oluyo bu durumda 10-12 gün geçince yumurtlamadan çıkar bence sonuç. Bu ay ilk mi denedin
olur cnm sen bir kendini toparla kızçeni büyüt biz seni hemencik kafalarız kanına gireriz
bir de hamiş oluyormuşsun nokta atısı olur resmen kızinşallah
evet yaa canım benim ki gece ağladı aman benimki cok emiyo yetiremiyoz, fln bayağı bir muhabbet döner hele doğuma giden oldukça birbirimize dualar ederiz inşallah o günler de gelir cnm
olabilir cnm bazen 10-12. Günde çıkıyormuş foruma bayağı bakmıştım bu konuya
Amin amin inşallah yaaa 
Tabi senin birz çalışman lazım bacım bu ay oldu oldu, olmazsa tatile neyin birseye çıkın yalnız kalın takılın yani olmuyor boyleee
Wooow süper bir haber dahaKizlaarrr kan testini yaptirdim 88,40evet artik hamileyim diyebilirim sagliklihayat canim senin tahmininden dusuk ama dogru 3 haftalik araliginda
ben bata 3 gün kala yaptım canım bence bir kaç gün gecsin oyle tekrarla
oooo hadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün kuzum aramızda 2 gün varKizlaarrr kan testini yaptirdim 88,40evet artik hamileyim diyebilirim sagliklihayat canim senin tahmininden dusuk ama dogru 3 haftalik araliginda
cnm benim 10. Gün kanda çıktı ama çıkmayan da var. Benimde regl olacak gibi belim kasığım ağrıdı hep vardır inşallahEvet canım ilk denemem ama sağ kasığım çok şiddetli ağrıyor bir de belim. Sabah 9.gün olcak yumurtlamanın üzerinden adetime de 5 gün kalacak. Olmazsa ilçeye gidip kan vereyim diyorum
kuzum hiç bir sey hissetyorum aslında hemen vücudum değişti ama gabız oldum, bacaklarım, kasıklarım hala regl olacak gibi ağrıyo, akıntım var. En güzeli Cocuklar cok sevindi tabi görsen hayal kuruyorlarHe valla kız nolcak benim halim
Hamiş hanım nasıl hissediyorsun azcık anlay bakiim
İki üç gün içinde test yapmayı düşünüyorum inşallah
Canım olsun üzülme iyi ki gecikme olmadı hemen haftaya yumurtlama başlar değerlendirirsin inşallah. Sen ovulasyon yaptın mı hiç denesene cnm ben aylardır boşa çabalamışımKizlar test yapmaya gerek kalmadı Ağrısız sancısız sessiz sedasız adet başladı
Ne sevinmişlerdir benim kızda çok istyor oğlanın pek umrunda değil amaben bata 3 gün kala yaptım canım bence bir kaç gün gecsin oyle tekrarla
oooo hadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün kuzum aramızda 2 gün varzaten ben de hamişlere yazmıştım cok sevindim artık bekleyelim 2 hafta falan sonra keseye gideriz
cnm benim 10. Gün kanda çıktı ama çıkmayan da var. Benimde regl olacak gibi belim kasığım ağrıdı hep vardır inşallah
kuzum hiç bir sey hissetyorum aslında hemen vücudum değişti ama gabız oldum, bacaklarım, kasıklarım hala regl olacak gibi ağrıyo, akıntım var. En güzeli Cocuklar cok sevindi tabi görsen hayal kuruyorlar
Hayırlısı canımKizlar test yapmaya gerek kalmadı Ağrısız sancısız sessiz sedasız adet başladı
Canım olsun üzülme iyi ki gecikme olmadı hemen haftaya yumurtlama başlar değerlendirirsin inşallah. Sen ovulasyon yaptın mı hiç denesene cnm ben aylardır boşa çabalamışım
Hayırlısı canım
gecikmeden iyidir gerçektende ovu testini bende tavsiye ederim
Hadi sende patlat bir taneKızlar ilçeye girmeden önce kaste test yapayım dedim bakalım ne olacak. Eşim alıp gelecek birazdan. Ama başım dönüyor bugün tansiyonum mu düştü yoksa bebek mi var bilrmmyiorım vücudum çok halsiz. Sağ kasığımdaki ağrı hala var
Hayirlisi bakalım 1saat sonra haber veririmHadi sende patlat bir tane
Biz ne zaman patlatacaz bakalımHadi sende patlat bir tane
Bekliyoruz güzel haberleriniHayirlisi bakalım 1saat sonra haber veririm
Ahhh çok mutlu oldum kuzum. İnşallah gelişir büyür annesi cuma gününü bekliyorum iki günün kaldı. Hadi bismillah
Aminn canim hayirlisiyla insallahben bata 3 gün kala yaptım canım bence bir kaç gün gecsin oyle tekrarla
oooo hadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün kuzum aramızda 2 gün varzaten ben de hamişlere yazmıştım cok sevindim artık bekleyelim 2 hafta falan sonra keseye gideriz
cnm benim 10. Gün kanda çıktı ama çıkmayan da var. Benimde regl olacak gibi belim kasığım ağrıdı hep vardır inşallah
kuzum hiç bir sey hissetyorum aslında hemen vücudum değişti ama gabız oldum, bacaklarım, kasıklarım hala regl olacak gibi ağrıyo, akıntım var. En güzeli Cocuklar cok sevindi tabi görsen hayal kuruyorlar
yaa benim büyük biberon alacakmış kucağında tutacakmış görsen ne hayaller ama gece benimle kendi uyuyacakmış. Bebek ayrı yataktaNe sevinmişlerdir benim kızda çok istyor oğlanın pek umrunda değil ama
güzel belirtilerKızlar ilçeye girmeden önce kaste test yapayım dedim bakalım ne olacak. Eşim alıp gelecek birazdan. Ama başım dönüyor bugün tansiyonum mu düştü yoksa bebek mi var bilrmmyiorım vücudum çok halsiz. Sağ kasığımdaki ağrı hala var
bende yaa hemen kalırım sandım hatta ilk ay acaba erken mi davranıyoruz virüs falan dedim ama iyi ki beklememişim 8. Ayda geldi yaniGeçen aylarda yaptım ovulasyon testi Bu ay onu da yapmadim
Ya şaka maka uzun zamandır uğraşıyoruz İlk hamileliğim ne kadar da kolay olmuş diyorum şimdi Hatta ilki düşük olmasına rağmen kızıma düşükten hemen üç ay sonra hamile kaldım Ben de yine böyle kolayca olur sanıyordum
ovulasyonu 2. Denemede tuttu cnm pik, çatlama, ve ertesi gün üstüste 3 gün değerlendirdikKızlar ovulasyon testi ile kaç ay sürdü gebelik çalışmalaları. Benim bugün bel ağrım var ve bacak. İlk gebeliğimde de olmuştu tek belirti olarak. Bakalım inşallah vardır
Ayy inşallah sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun ben 15 gün sonra falan heralde giderimAminn canim hayirlisiyla insallahbi de kalp atisini duyduk mu tamam
Valla ben de oyle dusunuyorum canim. Gitmisken bi kese bi kalp atisi stresi olmasin ikisi bi arada ciksin :) hem de asgari hastaneyle muhataplik daha iyiyaa benim büyük biberon alacakmış kucağında tutacakmış görsen ne hayaller ama gece benimle kendi uyuyacakmış. Bebek ayrı yatakta
güzel belirtiler
bende yaa hemen kalırım sandım hatta ilk ay acaba erken mi davranıyoruz virüs falan dedim ama iyi ki beklememişim 8. Ayda geldi yani
ovulasyonu 2. Denemede tuttu cnm pik, çatlama, ve ertesi gün üstüste 3 gün değerlendirdik
Ayy inşallah sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun ben 15 gün sonra falan heralde giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?