Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktorumla görüştüm canım salı gününe gün alabildim maalesef aklıma geldi eşime gelirken test al da bakayım dedim o beni her ihtimale hazırlamıştı testte bembeyaz çıktı
nasıl yanii,hayırlısı olsun benim de kimyasaldı geçen ay eşekten düşmüş gibi oluyor insanama Rabbim bilir en iyisini

Allah allah ne ilginç ben bu topikle beraber o kadar çok şey öğrendimki
Baya baya cahilmişim
nasıl yanii,hayırlısı olsun benim de kimyasaldı geçen ay eşekten düşmüş gibi oluyor insanama Rabbim bilir en iyisini

Herşeyin hayırlısı olsun inşAllah.. Rabbim bana tekrar hamile kalabileceğimi ümidimi kaybetmemem gerektiğini gösterdi elhamdülillah.. tekrardan kalp atışı duymayı nasip etti.. öyle mükemmel yaratılmışız ki sağlıklı olmayan embriyoyu da vücuttan atmamı sağladı.. bir evladım var bir daha olur inşAllah..

İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin

Kızlar bugün gebelik testi yaptım ve bembeyaz çıktı düşürmüşüm demek ki
Rabbim hayırlısını versin canım
İlk önce sağlıklı olsun
Herşeyde bir hayır vardır Rabbim herşeyin en iyisini bilir ona göre yön verir
Üzülme diyeceğim insanın elinde olan birşey değil
Bende üzüldüm canım benim
Rabbim yardımcın olsun
Doktora gidecekmisin salı günü

evet canım gideceğim en azından baksınlar bakalım ne var ne yok içerde.. üzülünüyor ama inancımız olmasa çok kötü olur onunda farkındayım.. buna da şükür en azından hamile kalabildim..

evet canım gideceğim en azından baksınlar bakalım ne var ne yok içerde.. üzülünüyor ama inancımız olmasa çok kötü olur onunda farkındayım.. buna da şükür en azından hamile kalabildim..
Doğru söylüyorsun canım sana bilgi verirler en azından
Hamile kalabildin evet yine kalırsın ben inanıyorum

Kizlar , sizden aynı zamanda tecrübeli birer anne olarak bir konuda tavsiye istiyorum Son açtığım konuya bakıp fikirlerinizi paylasir mısınız? 2 yaşındaki kızımın oyun arkadaşları ile ilgili

Çok sevindim sirf sana bakmak icin girdim buraya aklima geldi birden görünce cok sevindim Allah sağ salim kucagina almayı nasip etsin inşallah
canımmm cok sağol Allah razı olsun maşallah büyümüş seninki cinsiyet belli mi artık
Keçi boynuzu kürü nasıl yapılıyor canın
cnm eşim keçi boynuzu akşamları kaynatıp 20 dk sonra bir bardak suyunu içiyordu kalan bir bardak suyu da sabah aç karna içiyordu 15 gün. Sonra biraz ara verip tekrar. Saraçaoğlunun fln sitesinde tam tarif yazıyo. Kendi yaptığı için ben tam tarifi bilmiyorum
Kızlar erken gebelik testim dün negatif çıktı bugün bat günüm gelen giden yok yarın da bekleyip hcg yaparım inşallah erken gebelik testinin yanlış olma ihtimali var mı
cnm bne hiç erken test yapmadım bilmiyorum açıkçası bir dünya para veriyorsun
aynen kuzumm yaa bak ameliyat olacaktın tüplerin kapalıydı Elhamdulillah su an bu sorunların hiç biri yok hemencecik yine kalırsın inşallah

Hayırlı cumalar.
Hamile olanlar M momteacher sagliklihayat Burberry3 kahvecibaby sizin için zdua ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp sarmalamayı emzirmeyi sevmeyi nasip etsin veeeeee tabiki benim fıstıklarım N Nazlim0634 N neyb Mavi Boncugumm sizdende en kısa zamanda pozitif müjde alacağız. Dualarım sizinle.
Sizlerde bana dua edermisiniz Rabbim Rahman esmasıylâ kalbime nazar eylesin hep sakin huzurlu olayım. Yuvamada huzur suhulet bereket versin ve hepimizin yuvalarına amin amin. İsmini unuttuğum varsa kusura bakmayın

Canım benim kalp atışını duyan kadar pişmemiş yumurta taşıyorsun gibi düşün. Yorma kendini ilişki yok. Dikkat etmen lazım.

Kızlar bugün gebelik testi yaptım ve bembeyaz çıktı düşürmüşüm demek ki
Ayyy canımın içi. Sen gittiğinde wkaşp atışınıda duymuştun değilmi ?
Düşük yaparken illaki gelirdi büyük parçalar halinde. Rabbim sana merhamet etsin
En kisa Zamanda gene olur... bir kez daha oldu ya için rahat etsin . Senin yaşadıklarını ilk bebek istediğimizde yaşadık. 3 kez yaşadım bu duyguyu ve evde beni bekleyen bir evladımda yoktu... ona sarıl sana eşin ve oğlun yeter ve inşallah en kisa zamanda gene güzel haberlerini alırız.

Allah razı olsun canım cok mutlu oldum inşallah Rabbim dualarını kabul etsin. Benimde dualarımdasınız cuma günü yüzü suyu hürmetine
Canım benim kalp atışını duyan kadar pişmemiş yumurta taşıyorsun gibi düşün. Yorma kendini ilişki yok. Dikkat etmen lazım.
evet yaa canım artık dikkat edicem sabahtandır yatıp yuvarlanıyoruz cocuklarla dinleniyoruz

Kızlar ben bu ay günü gününe kırmızı kart yedim. 28. gün bugun ve beklemiyordum açıkçası. Demekki geçiren ay korunmadık diye gecikti 3 hafta... nasıl rahatladım şimdi Bekleme derdi çekmeyeceğim bu ay

Hep mutlu ol tatlım hep...
İnşallah darısı bekleyen kuzularımızà olsun. Onlarda yatıp yuvsrlansın dikkat et yiğenime sana emanet

Ohh oh düzene binmiş bari nasıl stresli bir dönemdi gercekten de canım

Amiinn canim ne guzel dualarda olmak. Rabbim kalbine gore versin. Kalbinden, yuvandan huzuru eksik etmesin insallah. Benim dualarimda da sen olacaksin emin ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…