- 11 Temmuz 2019
- 1.003
- 1.151
- 133
- 37
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.201
Doktorumla görüştüm canım salı gününe gün alabildim maalesef aklıma geldi eşime gelirken test al da bakayım dedim o beni her ihtimale hazırlamıştı testte bembeyaz çıktı
Emoji yanlış olmuşnasıl yanii,hayırlısı olsun benim de kimyasaldı geçen ay eşekten düşmüş gibi oluyor insan ama Rabbim bilir en iyisini
iki günde bir artıyor cnm
yaa işte canım ben rahat durmadım baza altı fln derken devam ettim
Aaa inanmıyorum canım o nasıl oluyo yaa yarın doktor kontrolun var değil mi canım inşallah düşündüğün gibi değildir. Ne diyeceğimi bilemedim cok üzüldüm
Çok üzüldümher şerde bir hayır vardır derler. Acını hafifletmez ama en azından küçükken oldu ya daha büyük olsaydı böyle düşün. Rabbim korusun. Sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
Allah allah ne ilginç ben bu topikle beraber o kadar çok şey öğrendimki
Baya baya cahilmişim
nasıl yanii,hayırlısı olsun benim de kimyasaldı geçen ay eşekten düşmüş gibi oluyor insan ama Rabbim bilir en iyisini
Allah allah ne ilginç ben bu topikle beraber o kadar çok şey öğrendimki
Baya baya cahilmişim
İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versinHerşeyin hayırlısı olsun inşAllah.. Rabbim bana tekrar hamile kalabileceğimi ümidimi kaybetmemem gerektiğini gösterdi elhamdülillah.. tekrardan kalp atışı duymayı nasip etti.. öyle mükemmel yaratılmışız ki sağlıklı olmayan embriyoyu da vücuttan atmamı sağladı.. bir evladım var bir daha olur inşAllah..
Kızlar bugün gebelik testi yaptım ve bembeyaz çıktı düşürmüşüm demek ki
Rabbim hayırlısını versin canım
İlk önce sağlıklı olsun
Herşeyde bir hayır vardır Rabbim herşeyin en iyisini bilir ona göre yön verir
Üzülme diyeceğim insanın elinde olan birşey değil
Bende üzüldüm canım benim
Rabbim yardımcın olsun
Doktora gidecekmisin salı günü
Aynen sizlerden o kadar şey öğrendim ki hala da öğrenmeye devamAllah allah ne ilginç ben bu topikle beraber o kadar çok şey öğrendimki
Baya baya cahilmişim
Doğru söylüyorsun canım sana bilgi verirler en azındanevet canım gideceğim en azından baksınlar bakalım ne var ne yok içerde.. üzülünüyor ama inancımız olmasa çok kötü olur onunda farkındayım.. buna da şükür en azından hamile kalabildim..
canımmm cok sağol Allah razı olsun maşallah büyümüş seninki cinsiyet belli mi artıkÇok sevindim sirf sana bakmak icin girdim buraya aklima geldi birden görünce cok sevindim Allah sağ salim kucagina almayı nasip etsin inşallah
cnm eşim keçi boynuzu akşamları kaynatıp 20 dk sonra bir bardak suyunu içiyordu kalan bir bardak suyu da sabah aç karna içiyordu 15 gün. Sonra biraz ara verip tekrar. Saraçaoğlunun fln sitesinde tam tarif yazıyo. Kendi yaptığı için ben tam tarifi bilmiyorumKeçi boynuzu kürü nasıl yapılıyor canın
cnm bne hiç erken test yapmadım bilmiyorum açıkçası bir dünya para veriyorsunKızlar erken gebelik testim dün negatif çıktı bugün bat günüm gelen giden yok yarın da bekleyip hcg yaparım inşallah erken gebelik testinin yanlış olma ihtimali var mı
aynen kuzumm yaa bak ameliyat olacaktın tüplerin kapalıydı Elhamdulillah su an bu sorunların hiç biri yok hemencecik yine kalırsın inşallahHerşeyin hayırlısı olsun inşAllah.. Rabbim bana tekrar hamile kalabileceğimi ümidimi kaybetmemem gerektiğini gösterdi elhamdülillah.. tekrardan kalp atışı duymayı nasip etti.. öyle mükemmel yaratılmışız ki sağlıklı olmayan embriyoyu da vücuttan atmamı sağladı.. bir evladım var bir daha olur inşAllah..
Canım benim kalp atışını duyan kadar pişmemiş yumurta taşıyorsun gibi düşün. Yorma kendini ilişki yok. Dikkat etmen lazım.Kızlar gebeliği Eki Görüntüle 2671946 takip etmek için kan vermek yerine evde tekrar ovulasyon testi yaptım. Adetten once yaptığımda silikti. Adet günü eşitti. Şimdi maşallah koyulaşmış demekki beta artıyor Elhamdulillah. Ama su an cok sancım var temizlik falan yaptım cok korkuyorum akıntı geldikçe birsey olmaz inşallah.
Ayyy canımın içi. Sen gittiğinde wkaşp atışınıda duymuştun değilmi ?Kızlar bugün gebelik testi yaptım ve bembeyaz çıktı düşürmüşüm demek ki
Allah razı olsun canım cok mutlu oldum inşallah Rabbim dualarını kabul etsin. Benimde dualarımdasınız cuma günü yüzü suyu hürmetineHayırlı cumalar.
Hamile olanlar M momteachersagliklihayat Burberry3 kahvecibaby sizin için zdua ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp sarmalamayı emzirmeyi sevmeyi nasip etsin veeeeee tabiki benim fıstıklarım N Nazlim0634 N neyb Mavi Boncugumm sizdende en kısa zamanda pozitif müjde alacağız. Dualarım sizinle.
Sizlerde bana dua edermisiniz Rabbim Rahman esmasıylâ kalbime nazar eylesin hep sakin huzurlu olayım. Yuvamada huzur suhulet bereket versin ve hepimizin yuvalarına amin amin. İsmini unuttuğum varsa kusura bakmayın
evet yaa canım artık dikkat edicem sabahtandır yatıp yuvarlanıyoruz cocuklarla dinleniyoruzCanım benim kalp atışını duyan kadar pişmemiş yumurta taşıyorsun gibi düşün. Yorma kendini ilişki yok. Dikkat etmen lazım.
Hep mutlu ol tatlım hep...Allah razı olsun canım cok mutlu oldum inşallah Rabbim dualarını kabul etsin. Benimde dualarımdasınız cuma günü yüzü suyu hürmetine
evet yaa canım artık dikkat edicem sabahtandır yatıp yuvarlanıyoruz cocuklarla dinleniyoruz
Ohh oh düzene binmiş bari nasıl stresli bir dönemdi gercekten de canımKızlar ben bu ay günü gününe kırmızı kart yedim. 28. gün bugun ve beklemiyordum açıkçası. Demekki geçiren ay korunmadık diye gecikti 3 hafta... nasıl rahatladım şimdi Bekleme derdi çekmeyeceğim bu ay
Hemde nasıl... O ay olmadı ama rahim denedi tutmayı çalışkan organım benimOhh oh düzene binmiş bari nasıl stresli bir dönemdi gercekten de canım
Amiinn canim ne guzel dualarda olmak. Rabbim kalbine gore versin. Kalbinden, yuvandan huzuru eksik etmesin insallah. Benim dualarimda da sen olacaksin emin olHayırlı cumalar.
Hamile olanlar M momteachersagliklihayat Burberry3 kahvecibaby sizin için zdua ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp sarmalamayı emzirmeyi sevmeyi nasip etsin veeeeee tabiki benim fıstıklarım N Nazlim0634 N neyb Mavi Boncugumm sizdende en kısa zamanda pozitif müjde alacağız. Dualarım sizinle.
Sizlerde bana dua edermisiniz Rabbim Rahman esmasıylâ kalbime nazar eylesin hep sakin huzurlu olayım. Yuvamada huzur suhulet bereket versin ve hepimizin yuvalarına amin amin. İsmini unuttuğum varsa kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?