Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Y Yok canim daha ultrasona göre 10+6 geriden geliyoruz biraz 19 una gidicem ama belki o zaman da söylemez

Canımın içi ne kadar güzel dua etmişsin
Çok duygulandım
Benim Dualarım da sizinle
Allah razı olsun sende ve burdaki tüm bacılarımdan

Merhaba kızlar adet gecikmesi neden olir ben bu ay değerlendiremedim ama 3 aydır korumuyorum adetimin düzeni değişti sonuçta hep düzenlidi anlam veremedim

Evet canım duymuştum hatta izlemiştim hareketini nasip inşAllah tekrar olur inanıyorum buna da şükür hamile kalabildim

ah etmezmiyiz hiç şimdi tatlı tatlı yazmışsın
Kalbinin güzeliği kadar güzel olsun herşey senin ve ailen için canım benim

Selam kızlar benim de adetime 5 gün var. Göğüs uçlarıma hassasiyet başladı ara ara sızlıyor. Neden ola ki adetim mi gelecek acep

Kaç gün kaldı canım. Benin de 4 gün var. Dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sadece bel ağrım oluyor
Kuzum dün altı gün vardı bugün 5gün var batıma. Bel ağrısı bende de çok oldu özellikle yatınca bir de sağ kasığım ağrıyordu çok. 1haftafır falan. Bugün biraz azaldı bunlar Bugün de göğüs uçlarımda hassasiyet ara ara sızı olmaya başladı

Benim ilk gebeliğimde adet sancım ve bel ağrım olmuştu hep. Meme ağrım 2. Ay başlamıştı. Bugün yumurtamanın 10. Günü ama ne zaman belli olur çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…