- 7 Aralık 2013
- 1.097
- 2.185
- 133
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.221
Yok canim daha ultrasona göre 10+6 geriden geliyoruz biraz 19 una gidicem ama belki o zaman da söylemezcanımmm cok sağol Allah razı olsun maşallah büyümüş seninki cinsiyet belli mi artık
cnm eşim keçi boynuzu akşamları kaynatıp 20 dk sonra bir bardak suyunu içiyordu kalan bir bardak suyu da sabah aç karna içiyordu 15 gün. Sonra biraz ara verip tekrar. Saraçaoğlunun fln sitesinde tam tarif yazıyo. Kendi yaptığı için ben tam tarifi bilmiyorum
cnm bne hiç erken test yapmadım bilmiyorum açıkçası bir dünya para veriyorsun
aynen kuzumm yaa bak ameliyat olacaktın tüplerin kapalıydı Elhamdulillah su an bu sorunların hiç biri yok hemencecik yine kalırsın inşallah
Canımın içi ne kadar güzel dua etmişsinHayırlı cumalar.
Hamile olanlar @hayatheysagliklihayat @basak_83 kahvecibaby sizin için zdua ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp sarmalamayı emzirmeyi sevmeyi nasip etsin veeeeee tabiki benim fıstıklarım N Nazlim0634 N neyb @Mavi Boncugumm sizdende en kısa zamanda pozitif müjde alacağız. Dualarım sizinle.
Sizlerde bana dua edermisiniz Rabbim Rahman esmasıylâ kalbime nazar eylesin hep sakin huzurlu olayım. Yuvamada huzur suhulet bereket versin ve hepimizin yuvalarına amin amin. İsmini unuttuğum varsa kusura bakmayın
Ben de yedin o kartıKızlar ben bu ay günü gününe kırmızı kart yedim. 28. gün bugun ve beklemiyordum açıkçası. Demekki geçiren ay korunmadık diye gecikti 3 hafta... nasıl rahatladım şimdi Bekleme derdi çekmeyeceğim bu ay
Ayyy canımın içi. Sen gittiğinde wkaşp atışınıda duymuştun değilmi ?
Düşük yaparken illaki gelirdi büyük parçalar halinde. Rabbim sana merhamet etsin
En kisa Zamanda gene olur... bir kez daha oldu ya için rahat etsin . Senin yaşadıklarını ilk bebek istediğimizde yaşadık. 3 kez yaşadım bu duyguyu ve evde beni bekleyen bir evladımda yoktu... ona sarıl sana eşin ve oğlun yeter ve inşallah en kisa zamanda gene güzel haberlerini alırız.
ah etmezmiyiz hiç şimdi tatlı tatlı yazmışsınHayırlı cumalar.
Hamile olanlar @hayatheysagliklihayat @basak_83 kahvecibaby sizin için zdua ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp sarmalamayı emzirmeyi sevmeyi nasip etsin veeeeee tabiki benim fıstıklarım N Nazlim0634 N neyb @Mavi Boncugumm sizdende en kısa zamanda pozitif müjde alacağız. Dualarım sizinle.
Sizlerde bana dua edermisiniz Rabbim Rahman esmasıylâ kalbime nazar eylesin hep sakin huzurlu olayım. Yuvamada huzur suhulet bereket versin ve hepimizin yuvalarına amin amin. İsmini unuttuğum varsa kusura bakmayın
Eğer bebek yoksa Stresten oluyor Hepimize oldu maalesefMerhaba kızlar adet gecikmesi neden olir ben bu ay değerlendiremedim ama 3 aydır korumuyorum adetimin düzeni değişti sonuçta hep düzenlidi anlam veremedim
Yok bu ovalasyon testleri bende strese neden oldu sanırsam eşim evde olcak mi ovasyona denk gelecekmi diyeEğer bebek yoksa Stresten oluyor Hepimize oldu maalesef
Belki hamile kalmışsindir canımSelam kızlar benim de adetime 5 gün var. Göğüs uçlarıma hassasiyet başladı ara ara sızlıyor. Neden ola ki adetim mi gelecek acep
Dün test yaptım kzuum negatif çıktı hem kan hem idrar. BilemedimBelki hamile kalmışsindir canım
Kaç gün kaldı canım. Benin de 4 gün var. Dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sadece bel ağrım oluyorDün test yaptım kzuum negatif çıktı hem kan hem idrar. Bilemedim
Kuzum dün altı gün vardı bugün 5gün var batıma. Bel ağrısı bende de çok oldu özellikle yatınca bir de sağ kasığım ağrıyordu çok. 1haftafır falan. Bugün biraz azaldı bunlar Bugün de göğüs uçlarımda hassasiyet ara ara sızı olmaya başladıKaç gün kaldı canım. Benin de 4 gün var. Dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sadece bel ağrım oluyor
Dur bakim kuzum ilk denemen daha olmazsa öbür ay denenDün test yaptım kzuum negatif çıktı hem kan hem idrar. Bilemedim
Senin de şüphen var kuzum kan ver birkaç gün daha geçince.Kaç gün kaldı canım. Benin de 4 gün var. Dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sadece bel ağrım oluyor
Bakalım canım hayırlısı ama daha erken belki de vardır bilemiyorum. Küçük olduğu için çıkmamış olabilir dedi doktorDur bakim kuzum ilk denemen daha olmazsa öbür ay denen
Benim ilk gebeliğimde adet sancım ve bel ağrım olmuştu hep. Meme ağrım 2. Ay başlamıştı. Bugün yumurtamanın 10. Günü ama ne zaman belli olur çözemedimKuzum dün altı gün vardı bugün 5gün var batıma. Bel ağrısı bende de çok oldu özellikle yatınca bir de sağ kasığım ağrıyordu çok. 1haftafır falan. Bugün biraz azaldı bunlar Bugün de göğüs uçlarımda hassasiyet ara ara sızı olmaya başladı
İnşallah canım merakımdan her gün test yapasım var hele erken öğrenenleri duyuncaSenin de şüphen var kuzum kan ver birkaç gün daha geçince.
Olabilir canım hastalığını bekleBakalım canım hayırlısı ama daha erken belki de vardır bilemiyorum. Küçük olduğu için çıkmamış olabilir dedi doktor
Tamam canımOlabilir canım hastalığını bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?