Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben dünkü kan testimde net değerimi öğrenemedim ya. 5ten küçük dediler ama net bir sayı yok e nabıza da yüklenmemiş. Yüklense bile yine 5in altında görünür değer. Saçma değil mi

Allah razı olsun tüm hepimizin dualarını kabul etsin canım İnşallah bebişlermizi sağlıcakla kucağımıza alırız, olmayan isteyen herkese de nasip olur inşallh
Kızlar Ben bugün kontrole geldim, leke gelmeye devam ediyor, doktor beklediğimiz bi durum değil ama bazen olabilir dedi. 2li tarama testi için kan verdim, ölçümler yapıldı bakalım hayırlısı

iyi akşamlar kızlar ben erken test yaptığımda çıkmadı adete 3 gün kala normal kaset test ile tekrar denemek istedim çift çizgi çıkmıştı artık erken testlere hiç güvenmiyorum

Ben dayanamadım yine test yaptım. Hayalet çizgi var. Hemen yaptığım andan itibaren andan itibaren belirdi o hayalet çizgi. Işıkta varla yok arası. Test markası yanıltıyormuş albi markası. Sabah yine yapacağım ama şimdi sabah da çıksa bile teredütte olacağım marka yüzünden

Canım benim insllah vardır
Geçen ay bende dayanamayıp test yaptım reglime 4 gün vardı ikinci çizgi gözle zor görünür şekilde çıktı
Işığa bakınca görünüyordu emin olamadım ben mi öyle görüyorum diye arkadaşıma gösterdim ayyy var ben hemen gördüm dedi
Karmaşık duygular sardı beni regl günümü bekleyim ertesi gün kan veriyim dedim tam
Rel günüm de regl oldum
Şok oldummm geçen ayy göğüs ağrısı oldu deli gibi karın ağrısı oldu hamilelik belirtileri de yaşadım
Tövbe ettim belirti filan aramammm
Şimdi reglime 6 gün var
Belirti aramıyorum olursa olur moduna girdim hayal kırıklığı yaşamak zor oluyor

Y
Yok canim daha ultrasona göre 10+6 geriden geliyoruz biraz 19 una gidicem ama belki o zaman da söylemez
sağlıkla ilerlesin de inşallah daha büyür öğrenirsin cinsiyeti de inşallah cnm kaşar peyniri muz ceviz tarzı yiyecekler bebeği büyütüyor
Selam kızlar benim de adetime 5 gün var. Göğüs uçlarıma hassasiyet başladı ara ara sızlıyor. Neden ola ki adetim mi gelecek acep
ay hadi inşallah cnm bende sadece regl belirtisi olduğu için bilmiyorum ama sende var bişeyler
Canım inşallah vardır ama albi ve onestep testler bende kaç defa yalancı pozitif verdi 2- 3 gün sonra regl oldum. Hatta forumdaki bir arkadas su damlat kuruma çizgisiyse gider demişti gitmedi düşün. Bu firmaları şikayet etmek lazım resmen duygularımızla oynuyor. Labaquik o kadar iyi geldi ki bana yoksa bembeyaz çıktı var sa silik. Baska bir markayla dene sen yine de vardır inşallaah

Sabah yaptım kuzum yine aynıydı hatta yapmadan önce bile dikkat ettim test çizgileri gölgeli. 3 günüm kaldı sanırım yok ama bekleyrceğim artık kısmet

Evet kaç tane test yaptım şimdiden çok haklısın regli beklemek lazım canım

Kızım 3 yaşında bizde bu ay itibariyle kardeş çalışmalarına başladık adetim çok düzenli olmadığı için çok fazla hesap kitapla iş yapamıyorum ama daha adet olmadım gecikti gibi idrar testinde de silik bi çizgi var gibi ama bakalım ne olacak :) bir iki gün sonra tekrar test yapacağım hemen kan verip şok olmak istemiyorum

Testin resimi yollasana

Başka marka ile yap testi. Kuruma çizgisiyse önemseme ama pembelik varsa 2 .çizgide pozitif sayılır.

Şimdi konunu gördüm testin pozitif gözün aydın

Demekki kimyasal gebelik yaşadın kuzum.
Bak buda iyi bişey yakında gebe kalırsın.
Rahim bebeği tutmaya çalışıyor. Canını sıkma olacak inşallah.

iyi akşamlar kızlar ben erken test yaptığımda çıkmadı adete 3 gün kala normal kaset test ile tekrar denemek istedim çift çizgi çıkmıştı artık erken testlere hiç güvenmiyorum
Nen hiç erken gebelik Testi yapmadım. Hep kaset tiplerde ve lapaguik markayı kullandım. Tabi arada başka markalarda kullandım ama en güvenilir lapaguik. Sende can sağlığı ile kucağına alırsın inşallah

Selam canlar
Ay size anlatmam gereken baya şey var
Ben bu ay ovu testi almamıştım
Yumurtlama akıntısının bittiğini zamanın geçtiğini sanıyordum
Akıntının devam ettiğini görünce ovu aldım
Dün pik oldu 3 gün üst üste ilişki oldu ki biz bile şoktayız bu yoğunlukta takılmacalar falan afferin bize
Canımı sıkan bir durum var dünden beri
Akşam afedersiniz bağırsaklar bir bozuldu şuan hafif terleme ve ateş var gibi
Korona mı oldum yoksa ya ☹
Geçen ay yaşadığım kimyasal gebelik ihtimalinden dolayı dün baktım neden olur falan diye
Sperm ya da yumurtadaki sıkıntılar dışında hastalanmak ilaç vs de sebep olabiliyormuş
Korona değilsem bile iyi değilim ilk defa full çalıştık bundada bu rahatsızlık çıktı iyi mi
Gerçi tek hasta olmayımda gerisi önemli değil
Ayrıca taşınma durumumuz var kafam allak bullak
Dertleşesim var mış bee

N Nazlim0634 cnm az kaldı nasılsın varmı birseyler
Evet canım 6 gün var reglime
Sadece belim çok ağrıyor ama bende var olan birşey zaten bel ağrısı
Ben korunmayı bırakalı vücudum şaştı
Kasık ağrısı, altta tarafta ağrı zonklama ,göğüs ağrısı,korunmayı bırakalı buralarım ağrıyor
Ooo yüzden her ay kendimi hamile zannediyordum
Bu ayyy pişkkkk
Hayatta kanmammmm oturdum regl olmayı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…