- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.241
Aynı yemin ederim valla bne de aynıyım.İnşallah canım merakımdan her gün test yapasım var hele erken öğrenenleri duyunca
Aynıyız kuzum benimde yum 10.günü batıma 5gün var yarın sabah tekrar test yapacağımBenim ilk gebeliğimde adet sancım ve bel ağrım olmuştu hep. Meme ağrım 2. Ay başlamıştı. Bugün yumurtamanın 10. Günü ama ne zaman belli olur çözemedim
Allah razı olsun tüm hepimizin dualarını kabul etsin canımHayırlı cumalar.
Hamile olanlar M momteachersagliklihayat @basak_83 @kahvecibaby sizin için zdua ediyorum Rabbim sağlıkla kucağınıza alıp sarmalamayı emzirmeyi sevmeyi nasip etsin veeeeee tabiki benim fıstıklarım N Nazlim0634 N neyb @Mavi Boncugumm sizdende en kısa zamanda pozitif müjde alacağız. Dualarım sizinle.
Sizlerde bana dua edermisiniz Rabbim Rahman esmasıylâ kalbime nazar eylesin hep sakin huzurlu olayım. Yuvamada huzur suhulet bereket versin ve hepimizin yuvalarına amin amin. İsmini unuttuğum varsa kusura bakmayın
Canım benim insllah vardırBen dayanamadım yine test yaptım. Hayalet çizgi var. Hemen yaptığım andan itibaren andan itibaren belirdi o hayalet çizgi. Işıkta varla yok arası. Test markası yanıltıyormuş albi markası. Sabah yine yapacağım ama şimdi sabah da çıksa bile teredütte olacağım marka yüzünden
sağlıkla ilerlesin de inşallah daha büyür öğrenirsin cinsiyeti de inşallah cnm kaşar peyniri muz ceviz tarzı yiyecekler bebeği büyütüyorY
Yok canim daha ultrasona göre 10+6 geriden geliyoruz biraz 19 una gidicem ama belki o zaman da söylemez
ay hadi inşallah cnm bende sadece regl belirtisi olduğu için bilmiyorum ama sende var bişeylerSelam kızlar benim de adetime 5 gün var. Göğüs uçlarıma hassasiyet başladı ara ara sızlıyor. Neden ola ki adetim mi gelecek acep
Canım inşallah vardır ama albi ve onestep testler bende kaç defa yalancı pozitif verdi 2- 3 gün sonra regl oldum. Hatta forumdaki bir arkadas su damlat kuruma çizgisiyse gider demişti gitmedi düşün. Bu firmaları şikayet etmek lazım resmen duygularımızla oynuyor. Labaquik o kadar iyi geldi ki bana yoksa bembeyaz çıktı var sa silik. Baska bir markayla dene sen yine de vardır inşallaahBen dayanamadım yine test yaptım. Hayalet çizgi var. Hemen yaptığım andan itibaren andan itibaren belirdi o hayalet çizgi. Işıkta varla yok arası. Test markası yanıltıyormuş albi markası. Sabah yine yapacağım ama şimdi sabah da çıksa bile teredütte olacağım marka yüzünden
Sabah yaptım kuzum yine aynıydı hatta yapmadan önce bile dikkat ettim test çizgileri gölgeli. 3 günüm kaldı sanırım yok ama bekleyrceğim artık kısmetsağlıkla ilerlesin de inşallah daha büyür öğrenirsin cinsiyeti de inşallah cnm kaşar peyniri muz ceviz tarzı yiyecekler bebeği büyütüyor
ay hadi inşallah cnm bende sadece regl belirtisi olduğu için bilmiyorum ama sende var bişeyler
Canım inşallah vardır ama albi ve onestep testler bende kaç defa yalancı pozitif verdi 2- 3 gün sonra regl oldum. Hatta forumdaki bir arkadas su damlat kuruma çizgisiyse gider demişti gitmedi düşün. Bu firmaları şikayet etmek lazım resmen duygularımızla oynuyor. Labaquik o kadar iyi geldi ki bana yoksa bembeyaz çıktı var sa silik. Baska bir markayla dene sen yine de vardır inşallaah
Evet kaç tane test yaptım şimdiden çok haklısın regli beklemek lazım canımCanım benim insllah vardır
Geçen ay bende dayanamayıp test yaptım reglime 4 gün vardı ikinci çizgi gözle zor görünür şekilde çıktı
Işığa bakınca görünüyordu emin olamadım ben mi öyle görüyorum diye arkadaşıma gösterdim ayyy var ben hemen gördüm dedi
Karmaşık duygular sardı beni regl günümü bekleyim ertesi gün kan veriyim dedim tam
Rel günüm de regl oldum
Şok oldummm geçen ayy göğüs ağrısı oldu deli gibi karın ağrısı oldu hamilelik belirtileri de yaşadım
Tövbe ettim belirti filan aramammm
Şimdi reglime 6 gün var
Belirti aramıyorum olursa olur moduna girdim hayal kırıklığı yaşamak zor oluyor
Testin resimi yollasanaKızım 3 yaşında bizde bu ay itibariyle kardeş çalışmalarına başladık adetim çok düzenli olmadığı için çok fazla hesap kitapla iş yapamıyorum ama daha adet olmadım gecikti gibi idrar testinde de silik bi çizgi var gibi ama bakalım ne olacak :) bir iki gün sonra tekrar test yapacağım hemen kan verip şok olmak istemiyorum
Başka marka ile yap testi. Kuruma çizgisiyse önemseme ama pembelik varsa 2 .çizgide pozitif sayılır.Ben dayanamadım yine test yaptım. Hayalet çizgi var. Hemen yaptığım andan itibaren andan itibaren belirdi o hayalet çizgi. Işıkta varla yok arası. Test markası yanıltıyormuş albi markası. Sabah yine yapacağım ama şimdi sabah da çıksa bile teredütte olacağım marka yüzünden
Kızım 3 yaşında bizde bu ay itibariyle kardeş çalışmalarına başladık adetim çok düzenli olmadığı için çok fazla hesap kitapla iş yapamıyorum ama daha adet olmadım gecikti gibi idrar testinde de silik bi çizgi var gibi ama bakalım ne olacak :) bir iki gün sonra tekrar test yapacağım hemen kan verip şok olmak istemiyorum
Canım benim insllah vardır
Geçen ay bende dayanamayıp test yaptım reglime 4 gün vardı ikinci çizgi gözle zor görünür şekilde çıktı
Işığa bakınca görünüyordu emin olamadım ben mi öyle görüyorum diye arkadaşıma gösterdim ayyy var ben hemen gördüm dedi
Karmaşık duygular sardı beni regl günümü bekleyim ertesi gün kan veriyim dedim tam
Rel günüm de regl oldum
Şok oldummm geçen ayy göğüs ağrısı oldu deli gibi karın ağrısı oldu hamilelik belirtileri de yaşadım
Tövbe ettim belirti filan aramammm
Şimdi reglime 6 gün var
Belirti aramıyorum olursa olur moduna girdim hayal kırıklığı yaşamak zor oluyor
Nen hiç erken gebelik Testi yapmadım. Hep kaset tiplerde ve lapaguik markayı kullandım. Tabi arada başka markalarda kullandım ama en güvenilir lapaguik. Sende can sağlığı ile kucağına alırsın inşallahiyi akşamlar kızlar ben erken test yaptığımda çıkmadı adete 3 gün kala normal kaset test ile tekrar denemek istedim çift çizgi çıkmıştı artık erken testlere hiç güvenmiyorum
Yapcam canım adet günümde daha 3 gün var en iyisi beklemekBaşka marka ile yap testi. Kuruma çizgisiyse önemseme ama pembelik varsa 2 .çizgide pozitif sayılır.
Evet canım 6 gün var reglimeN Nazlim0634 cnm az kaldı nasılsın varmı birseyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?