Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sagliklihayat ayy ben az değerlendirdim o zaman, pikten 1 gün önce ve çatlama günü oldu
cnm hangi gün tuttuğunu bilemeyiz ama zaten sağlıklı spermler yaşıyormuş
Benim yok sanırım kızlar kanda çıkmadı ama doktor küçük olduğu için çıkmamış olabilir dedi adet günümü bekleyeceğim artık. Hayırlısı
cnm benimki regle 3 gün kala 40 cıktı sonuç daha önce yaptırsam muhtemelen çıkmayacaktı iki günde bir arttığı için biraz daha sabır inşallah. Evde test al silik çıktığında gidip kan verirsin
Ovulasyon testi ile mi hamike kaldınız
evet cnm 2. Denemede oldu birde eşim keçi boynuzu kürü yaptı
Kızlar ben beta hcg sonucumu e devletten göremiyorum
ben kan vereli 5 gün oldu benimkide hala yok
Selam aleyküm bayanlar bende 3 kız annesiyim dün bismillah deyip 4.ye niyetlendik bakalım hayırlısıyla
Aleykümselam hoşgeldin oh oh maşallah nasıl yaptınız bu kızları sırrınız ne kızlar gelenler hep kızları var kıskandım sizi bat ne zaman
Bakalım canım nasip artık adetime 6gün var ama henüz belki de vardır bilmeiyorum
inşallah cnm
Kızlar dayanamadım erken gebelik testi aldım kaç saat idrar tutmam gerek
Sabah yap cnm yaa ilk uyandığın idrarla. Ve orta yani biraz idrar yap sonraki orta idrarınla testi yap en doğru sonuç oyleymiş

Kızlar gebeliği takip etmek için kan vermek yerine evde tekrar ovulasyon testi yaptım. Adetten once yaptığımda silikti. Adet günü eşitti. Şimdi maşallah koyulaşmış demekki beta artıyor Elhamdulillah. Ama su an cok sancım var temizlik falan yaptım cok korkuyorum akıntı geldikçe birsey olmaz inşallah.

Kaset testte de negatif gibi çıktı kuzum. Adetimi bekle ceğim artık. Kanda iki günde bir mi artıyor yoksa hergün iki katı mı Artıyor ilk hafyalarda

Oyy maşallah maşallah
Yavrum boşver temizliği falan
Şu kese falan görünene İyice tutunana kadar Yapma bişey

Canım cik hevesim kaçtı icimden bir ses bu ay ovu testini dene diyor obur seste sacmalama olmuyor iste ugrasma diyorçalışıyım bari diyorum unuturum hemde bu takintidan kurtulurum diyorum istemezmiyim bende bebiş ama aşacağım inanıyorum

Kaset testte de negatif gibi çıktı kuzum. Adetimi bekle ceğim artık. Kanda iki günde bir mi artıyor yoksa hergün iki katı mı Artıyor ilk hafyalarda
iki günde bir artıyor cnm
Oyy maşallah maşallah
Yavrum boşver temizliği falan
Şu kese falan görünene İyice tutunana kadar Yapma bişey
yaa işte canım ben rahat durmadım baza altı fln derken devam ettim
Kızlar bugün gebelik testi yaptım ve bembeyaz çıktı düşürmüşüm demek ki
Aaa inanmıyorum canım o nasıl oluyo yaa yarın doktor kontrolun var değil mi canım inşallah düşündüğün gibi değildir. Ne diyeceğimi bilemedim cok üzüldüm

Doktorumla görüştüm canım salı gününe gün alabildim maalesef aklıma geldi eşime gelirken test al da bakayım dedim o beni her ihtimale hazırlamıştı testte bembeyaz çıktı

Kızlar bugün gebelik testi yaptım ve bembeyaz çıktı düşürmüşüm demek ki
Çok üzüldüm her şerde bir hayır vardır derler. Acını hafifletmez ama en azından küçükken oldu ya daha büyük olsaydı böyle düşün. Rabbim korusun. Sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Çok sevindim sirf sana bakmak icin girdim buraya aklima geldi birden görünce cok sevindim Allah sağ salim kucagina almayı nasip etsin inşallah

Keçi boynuzu kürü nasıl yapılıyor canın

Kızlar erken gebelik testim dün negatif çıktı bugün bat günüm gelen giden yok yarın da bekleyip hcg yaparım inşallah erken gebelik testinin yanlış olma ihtimali var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…