- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.501
Canım benim ne rüya gördün merak ettim yaz hele. Bende öğretmen olmayı hayal ediyorum kaç gündür ne hikmetse pişmanım okulu bıraktığım için.
2013 lü oğlum ellerinden öper
2016 lı kızım
2019 lu bacısı. 2 kızım var elhamdülillah. Bir oğlum daha olsun istiyorum Ahmet Asım olacak gelirse.
Bu iş burada bitmez ulen diyorsun
Canım yıllar önce ben 2.kızıma hamileyim ama hamileliğin çok başlarındayım. İlk kızım var 2.sini erkek istiyorum tabi gönül bu her meyveden tatmak istiyor. Her neyse bu dede karnıma elini koydu ve benim hamile olduğumu, 3tane kzıım olacağını aradan çok sonra bir tane oğlum olacağını söyledi. Neyse doktora gittik cinsiyet öğrenmeye kız yüksek ihtimal dedi ben nasıl üzüldüm ağlıyorum deli gibi. Sonra dede geldi aklıma sustum şükrettim. Neyse 2sene sonra bir bebiş daha ama onu hiç erkekmiş gibi hissetmedim dede söyşedi ya. Kızım olacağını biliyordum nihayetinde oldu. Gelelim çok sonra meselesine. Ben aslında şimdiye çoktan 1tane daha yapardım ama hep birşeyler engel oldu küçük kzıım 2 kere havale geçirdi falan derken 6yıl sanırım bizim için dedenin dediği gibi çok sonra. Bakalım Rabbim sonumuzu hayra çıkara. Rüyam böyle canım saf kalpli bir kişiyim zaman zaman görürüm böyle rüyalar.Bu iş burada bitmez ulen diyorsun
Bilerekmi yaptı orası muammaDe haydi gözün aydın. Sağlıkla tamamlanır gebeliğin inşallah. Bizde siz gibi korunuyosssss benimkideeee beceriksiz olsa keşkebi tane daha isterim hemde çok
Kız canommm sen hangi hastaneye gidiyorsunCanım randevu almadım aslında hala muhtemelen haftaya persembe ya da cuma giderim sen
Kız canommm sen hangi hastaneye gidiyorsun
Aklıma ne geldidaha doğrusu hayal kurdum
Ben hamile olsam sende hamilesin
Sen Ankarada'sın bende Ankadayım aramızda çok uzak değil
Ben normalde Şehir hastanesine gidiyorum
Sende geliyormuşsun aynı gün
İkimizin de karnı burnunda düşünsene bi
Birbirimizi tanımadan konuşup dertleşiyormuşuz hastanede
Sonra buradan yazıyormuşuz
Ayyy hayal perez oldum iyice
Ne güzel olurdu
Gerçekten miBen 2013 te burda oğlumu kucağıma aldım.
Özlem
Vildan
Leyla
Tuğba
Feyza...
Hala görüşürüz özlem ile hergün yazışıyoruz. 2.kızı 3 yaşında. Vildan ile yüzyüze görüştük Ankaraya gelmiştim evine gittim. Oğlum 1 yaşındaydı memleketimé tayin oldu ordada görüştük. 3 .bebeğim ile gittim ona. Yani buranın bana dost arkadaş kazandırdığı bir gerçek
Veee evet kız bildin bu defter kapanmadı şimdilik askıda
Ne desem bilemedim ki canım çünkü kendiliğinden atılmayan anneyi zehirleyen ya da kürtaj fln daha zor olurdu. Rabbim en iyisini bilir tabiki ne kadar üzülme desem de mümkün değil. Dinlen biraz cnm dediğin gibi sonra yine de bir mucize olur inşallah düştükten sonra hemen hamile kalanlar var.
Canım benim üzülme
Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin
Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
Canım üzülme vardır bunda da bir hayır Rabbim tekrar sunsun inşallah. Allaha emanet ol.
Ayy maşallah ne güzel görmüşsün keseyi bende senle aynı tarihlerde giderim inşallah hem kese hem kalp duyarızHafif kahverengi akıntim olunca korktum bugün gitmek zorunda kaldım kese göründü kalp atışı için 20 sinde gel dedi
aaaa hadi kuzum tescillendi artık hamişsin zaten ben emindim ilk sayfaya yazmıştım adını cok sevindim gözün aydın. Aramızda 3 gün varKızlar Allahın izniyle ben de net olarak hamileyim. Kan verdim bugün. Değerim 140çıktı. Nisan annesi olacağım inşallah
canım muhtemelen vitamin eksikliği ya da kansızlık vardır ondan dökülürSaçlarım baya dökülüyor kızlar kasık ağrılarımda var inceden kızıma hamileyken saçlarım güzelleşmişti gürleşmişti şimdi tam tersi hiç kasığımda ağrımazdı demekki aynı olmuyor her gebelik
oh Ohh erken yumurtlamak cok güzel 3 gün değerlendir sonra bekle kuzum olur inşallahKizlar regli bitiminden bir gun sonrz ovulasyon testinde iki koyu çizgi oldu cok saçma degilmi daha regli biter bitmez
kızz sen daha beklersen kızım büyüsün diye ben de seninle beraber 4. Yü doğururum bacım merak etme buralarda yalnız koymam seni
ayyy tüylerim diken diken oldu cok etkilenirim ben boyle rüyalardan maşallah oğluş geliyo o zamanCanım yıllar önce ben 2.kızıma hamileyim ama hamileliğin çok başlarındayım. İlk kızım var 2.sini erkek istiyorum tabi gönül bu her meyveden tatmak istiyor. Her neyse bu dede karnıma elini koydu ve benim hamile olduğumu, 3tane kzıım olacağını aradan çok sonra bir tane oğlum olacağını söyledi. Neyse doktora gittik cinsiyet öğrenmeye kız yüksek ihtimal dedi ben nasıl üzüldüm ağlıyorum deli gibi. Sonra dede geldi aklıma sustum şükrettim. Neyse 2sene sonra bir bebiş daha ama onu hiç erkekmiş gibi hissetmedim dede söyşedi ya. Kızım olacağını biliyordum nihayetinde oldu. Gelelim çok sonra meselesine. Ben aslında şimdiye çoktan 1tane daha yapardım ama hep birşeyler engel oldu küçük kzıım 2 kere havale geçirdi falan derken 6yıl sanırım bizim için dedenin dediği gibi çok sonra. Bakalım Rabbim sonumuzu hayra çıkara. Rüyam böyle canım saf kalpli bir kişiyim zaman zaman görürüm böyle rüyalar.
ben daha gitmedim canoo ama muhtemelen küçük bir tıp merkezine ya da özel muayenehaneye giderim eşim de bende korkuyoruz bu virüs davasına.ayy ne güzel hayaller yaaa bu ay hamişsindir inşallah kız aramız acılmasın aynı gün doğururuz belli olmaz belki oyle tanısırızKız canommm sen hangi hastaneye gidiyorsun
Aklıma ne geldidaha doğrusu hayal kurdum
Ben hamile olsam sende hamilesin
Sen Ankarada'sın bende Ankadayım aramızda çok uzak değil
Ben normalde Şehir hastanesine gidiyorum
Sende geliyormuşsun aynı gün
İkimizin de karnı burnunda düşünsene bi
Birbirimizi tanımadan konuşup dertleşiyormuşuz hastanede
Sonra buradan yazıyormuşuz
Ayyy hayal perez oldum iyice
Ne güzel olurdu
İnşallah canımAyy maşallah ne güzel görmüşsün keseyi bende senle aynı tarihlerde giderim inşallah hem kese hem kalp duyarız
aaaa hadi kuzum tescillendi artık hamişsin zaten ben emindim ilk sayfaya yazmıştım adını cok sevindim gözün aydın. Aramızda 3 gün var
canım muhtemelen vitamin eksikliği ya da kansızlık vardır ondan dökülür
oh Ohh erken yumurtlamak cok güzel 3 gün değerlendir sonra bekle kuzum olur inşallah
kızz sen daha beklersen kızım büyüsün diye ben de seninle beraber 4. Yü doğururum bacım merak etme buralarda yalnız koymam seni
ayyy tüylerim diken diken oldu cok etkilenirim ben boyle rüyalardan maşallah oğluş geliyo o zaman
ben daha gitmedim canoo ama muhtemelen küçük bir tıp merkezine ya da özel muayenehaneye giderim eşim de bende korkuyoruz bu virüs davasına.ayy ne güzel hayaller yaaa bu ay hamişsindir inşallah kız aramız acılmasın aynı gün doğururuz belli olmaz belki oyle tanısırız
Sağol canım benim inşallahAyy maşallah ne güzel görmüşsün keseyi bende senle aynı tarihlerde giderim inşallah hem kese hem kalp duyarız
aaaa hadi kuzum tescillendi artık hamişsin zaten ben emindim ilk sayfaya yazmıştım adını cok sevindim gözün aydın. Aramızda 3 gün var
oh Ohh erken yumurtlamak cok güzel 3 gün değerlendir sonra bekle kuzum olur inşallah
ayyy tüylerim diken diken oldu cok etkilenirim ben boyle rüyalardan maşallah oğluş geliyo o zaman
ben daha gitmedim canoo ama muhtemelen küçük bir tıp merkezine ya da özel muayenehaneye giderim eşim de bende korkuyoruz bu virüs davasına.ayy ne güzel hayaller yaaa bu ay hamişsindir inşallah kız aramız acılmasın aynı gün doğururuz belli olmaz belki oyle tanısırız
Gerçekten miayyy söylediklerin çok hoşuma gitti burda tanışıp arkadaş oldunuz
Yüzyüze tanışma oldu evine misafir oldun
Ayy ne güzel olmuş çok şaşırdım
Harikasınnn vallahi
Ayy maşallah ne güzel görmüşsün keseyi bende senle aynı tarihlerde giderim inşallah hem kese hem kalp duyarız
Kuzum gece belim çok ağrıdı sağa döndüm olmadı sola döndüm olmadıBenim niyetim var bakalım eşimde ikna olursa kızım büyüsün 2 .5 yaşında iken olsun bi tane daha . İnşallah sende bekleme 4.için zman geçtikçe zorlaşıyor herşey.
Canım inşallah bebiş akıllı olursa düşüncem 4. Yü eşim hemen olması taraftarı bakalım kısmetBenim niyetim var bakalım eşimde ikna olursa kızım büyüsün 2 .5 yaşında iken olsun bi tane daha . İnşallah sende bekleme 4.için zman geçtikçe zorlaşıyor herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?