Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
D dilek062 senin en küçük maşallah büyümüş 4.için uygun zaman. Benim için çok erken ama istiyorum diyorum en azından kapanmadı bu defter misali
Bu iş burada bitmez ulen diyorsun

Bu iş burada bitmez ulen diyorsun
Canım yıllar önce ben 2.kızıma hamileyim ama hamileliğin çok başlarındayım. İlk kızım var 2.sini erkek istiyorum tabi gönül bu her meyveden tatmak istiyor. Her neyse bu dede karnıma elini koydu ve benim hamile olduğumu, 3tane kzıım olacağını aradan çok sonra bir tane oğlum olacağını söyledi. Neyse doktora gittik cinsiyet öğrenmeye kız yüksek ihtimal dedi ben nasıl üzüldüm ağlıyorum deli gibi. Sonra dede geldi aklıma sustum şükrettim. Neyse 2sene sonra bir bebiş daha ama onu hiç erkekmiş gibi hissetmedim dede söyşedi ya. Kızım olacağını biliyordum nihayetinde oldu. Gelelim çok sonra meselesine. Ben aslında şimdiye çoktan 1tane daha yapardım ama hep birşeyler engel oldu küçük kzıım 2 kere havale geçirdi falan derken 6yıl sanırım bizim için dedenin dediği gibi çok sonra. Bakalım Rabbim sonumuzu hayra çıkara. Rüyam böyle canım saf kalpli bir kişiyim zaman zaman görürüm böyle rüyalar.

Canım randevu almadım aslında hala muhtemelen haftaya persembe ya da cuma giderim sen
Kız canommm sen hangi hastaneye gidiyorsun
Aklıma ne geldi daha doğrusu hayal kurdum
Ben hamile olsam sende hamilesin
Sen Ankarada'sın bende Ankadayım aramızda çok uzak değil
Ben normalde Şehir hastanesine gidiyorum
Sende geliyormuşsun aynı gün
İkimizin de karnı burnunda düşünsene bi
Birbirimizi tanımadan konuşup dertleşiyormuşuz hastanede
Sonra buradan yazıyormuşuz
Ayyy hayal perez oldum iyice
Ne güzel olurdu

Ben 2013 te burda oğlumu kucağıma aldım.
Özlem
Vildan
Leyla
Tuğba
Feyza...

Hala görüşürüz özlem ile hergün yazışıyoruz. 2.kızı 3 yaşında. Vildan ile yüzyüze görüştük Ankaraya gelmiştim evine gittim. Oğlum 1 yaşındaydı memleketimé tayin oldu ordada görüştük. 3 .bebeğim ile gittim ona. Yani buranın bana dost arkadaş kazandırdığı bir gerçek

Veee evet kız bildin bu defter kapanmadı şimdilik askıda

Gerçekten mi ayyy söylediklerin çok hoşuma gitti burda tanışıp arkadaş oldunuz
Yüzyüze tanışma oldu evine misafir oldun
Ayy ne güzel olmuş çok şaşırdım
Harikasınnn vallahi

Canım benim üzülme
Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin
Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
Canım üzülme vardır bunda da bir hayır Rabbim tekrar sunsun inşallah. Allaha emanet ol.
kahvecibaby kuzum dua edelim inşallah sağlıklı bir gebeliğin olur tekrar

Rabbim cünlemize hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin canlarım. Allah razı olsun hep sağlıklı hayırlı evlat diye dua ettim.. buna da şükür en azından hamile kalabildim devamı da gelir inşAllah Allah'ın izniyle...

Hafif kahverengi akıntim olunca korktum bugün gitmek zorunda kaldım kese göründü kalp atışı için 20 sinde gel dedi
Ayy maşallah ne güzel görmüşsün keseyi bende senle aynı tarihlerde giderim inşallah hem kese hem kalp duyarız
Kızlar Allahın izniyle ben de net olarak hamileyim. Kan verdim bugün. Değerim 140çıktı. Nisan annesi olacağım inşallah
aaaa hadi kuzum tescillendi artık hamişsin zaten ben emindim ilk sayfaya yazmıştım adını cok sevindim gözün aydın. Aramızda 3 gün var
canım muhtemelen vitamin eksikliği ya da kansızlık vardır ondan dökülür
Kizlar regli bitiminden bir gun sonrz ovulasyon testinde iki koyu çizgi oldu cok saçma degilmi daha regli biter bitmez
oh Ohh erken yumurtlamak cok güzel 3 gün değerlendir sonra bekle kuzum olur inşallah
D dilek062 senin en küçük maşallah büyümüş 4.için uygun zaman. Benim için çok erken ama istiyorum diyorum en azından kapanmadı bu defter misali
kızz sen daha beklersen kızım büyüsün diye ben de seninle beraber 4. Yü doğururum bacım merak etme buralarda yalnız koymam seni
ayyy tüylerim diken diken oldu cok etkilenirim ben boyle rüyalardan maşallah oğluş geliyo o zaman
ben daha gitmedim canoo ama muhtemelen küçük bir tıp merkezine ya da özel muayenehaneye giderim eşim de bende korkuyoruz bu virüs davasına.ayy ne güzel hayaller yaaa bu ay hamişsindir inşallah kız aramız acılmasın aynı gün doğururuz belli olmaz belki oyle tanısırız

İnşallah canım

Sağol canım benim inşallah

Gerçekten mi ayyy söylediklerin çok hoşuma gitti burda tanışıp arkadaş oldunuz
Yüzyüze tanışma oldu evine misafir oldun
Ayy ne güzel olmuş çok şaşırdım
Harikasınnn vallahi

Koskoca 7 yıl oldu. Evet hala görüşürüz.

Benim niyetim var bakalım eşimde ikna olursa kızım büyüsün 2 .5 yaşında iken olsun bi tane daha . İnşallah sende bekleme 4.için zman geçtikçe zorlaşıyor herşey.

Benim niyetim var bakalım eşimde ikna olursa kızım büyüsün 2 .5 yaşında iken olsun bi tane daha . İnşallah sende bekleme 4.için zman geçtikçe zorlaşıyor herşey.
Kuzum gece belim çok ağrıdı sağa döndüm olmadı sola döndüm olmadı
Reglim yaklaşınca ağrıyor ama bu kadar değildi reglim cuma günü
Test yapmıyacagım dedim ama
Yarın yapsam mı ki
Yoksa beklesem mi
Bilemedim
Bu öyle birşey ki seni sanki dürtüyorlar yap yap diye

Canım inşallah bebiş akıllı olursa düşüncem 4. Yü eşim hemen olması taraftarı bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…