Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah korusun size bişe olsa tutunacak bir dalı olur sizin aranız iyi değil diye çocuklarınızınki kötü olacak değil benim kuzenim tek çocuk psikolojisi bozuk çünkü bütün ilgi onda nerdesin ne yaptın ne ettin bunalmış durumda bir kardeşim olsaydı keşke der hep asosyalde değil bu arada baya çevresi bulunan arkadaşı olan ortam erkeği ama tek olmanın zorluğunu hep dile getirir

Bende erkek istiyorum kızım var bitane rabbim nasip eder inşallah
Hadi inşaAllah insan her iki duyguyuda tatmak istiyor evlat bambaşka şey biz kadınlar bu dünyaya anne olmak için gelmiş gibiyiz anne olmak gerçekten çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla tattırsın

Kızlar Allahın izniyle ben de net olarak hamileyim. Kan verdim bugün. Değerim 140çıktı. Nisan annesi olacağım inşallah
Sizi okuyorum birkaç gündür ben de ovulasyon yaptım 28inde pik oldu sizin gibi. Test yapmaya korkuyorum 4 yıldır olumsuz sonuç alıyorum bana da dua edin insallah rabbim size de aslan gibi hayırlı sağlık bir erkek evlat nasip etsin

Allah bin kere razı olsun Kardeşim. Her şeyin vakti zamanı vardır hiç üzülme. Bak ben kendim 9sene sonra olmuşum. Annem hep dua ederdi kardeşimle bna. Rabbim ben aradım evlatlarım aramasın diye. Biz evlat aramadık. Ama annem hala anlayarak anlatır ne kadar zor bir durum olduğunu onun hala anlatırken dudaklarının titreyişinden anlayabiliyorum. Senin de vaktin zamanın gelince olur. Bak benim Almanyafa kuzenim var. 5yıldır çocukları olmuyordu. Her yöntemi denediler tüp bebek yaptırdılar birkaç kere tutmadı. Aradan 1yıl geçmeden bebekleri oldu. Hatta gelinimiz uzun bir süre hamile olduğunu anlayamamış gittiklerinde 4 aylık falanmış doktora. Moralini bozma bol dua et ben de senin için özellikle dua edeceğim canım. Abdesttliyim şu anda hatta. Rabbim aratmasın daha fazla hayırlısıyla ve hayırlısıysa bir an önce sen de evladını kucağına al canımın içi. Dualarım kalbim seninle

Saçlarım baya dökülüyor kızlar kasık ağrılarımda var inceden kızıma hamileyken saçlarım güzelleşmişti gürleşmişti şimdi tam tersi hiç kasığımda ağrımazdı demekki aynı olmuyor her gebelik

Allah razı olsun çok duygulandırdınız beni. Güzel kalbinize acı hiç dokunmasın rabbim gönlünüze göre versin inşallah cok sağolun

Ya aslinda aramizin iyi olmamasindan kasit soyle bir sorun yok esim de kardesleri ile bende kardesimle konusuruz iyi geciniriz ama kardes iliskisi olarak cok iyi de degiliz arkadas ortamimiz daha iyi gibi .. peki asil merak ettiğim konu tek cocugunuz mu var 2. Bir cocuga yetisebiliyor musunuz hem kemdimize hem de esinize vakit kaliyor mu yanlis anlamayin lütfen aklimda bazi seylerin oturmasi icin soruyorum

Vala canım şu an 4 ay 10 günlük kızım var yine hamile kalmışım istemsiz ama düşününce yavruma bir eş arkadaş olur bizim zamanımız gibi nerde sokak çocuğu olup arkadaş bulmak şimdikiler yalnızlıktan tablet bilgisayar içine kapanık tombul bişey oluyorlar beynimde kardeşimle aramda 1,5 yaş var ikimiz oynardık hatırlıyorum kaliteli vakit geçirirdik sizin tercihiniz yetişmek konusuna gelirsek şurda 2-3 yıl sabredeceğiz arası uzun olunca cidden biri okula gidecek ders diyecek biri emecek ağlayacak tam bir kısır döngü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…