- 15 Kasım 2019
- 349
- 606
- 33
- 30
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.461
Bende erkek istiyorum kızım var bitane rabbim nasip eder inşallahRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
4. İnşallah. 3tane prensesim var.İnşaAllah canım kaçıncı çocuk seninki
İnşAllah canım. Allah herkesin gönlüne göre versinBende erkek istiyorum kızım var bitane rabbim nasip eder inşallah
Allah korusun size bişe olsa tutunacak bir dalı olur sizin aranız iyi değil diye çocuklarınızınki kötü olacak değil benim kuzenim tek çocuk psikolojisi bozuk çünkü bütün ilgi onda nerdesin ne yaptın ne ettin bunalmış durumda bir kardeşim olsaydı keşke der hep asosyalde değil bu arada baya çevresi bulunan arkadaşı olan ortam erkeği ama tek olmanın zorluğunu hep dile getirirIyi aksamlar kizlar konunuzu tesaduf uzrrine gordum fikrinizi almak istedim 3 yasinda kizim var cevremdeki herkes 2. Cocugu ara vemeden yapin arasi cok olumca iyi olmaz falan diyor ama esim de bende baska bir cocuk dusunmuyor gibiyiz yani ben istemedigimi acikca belirttim ama sen istersen dusunebiliriz dedim oda ben de istiyorum demedi.. esimin ailesi cok kalabalik ama kardeslerinin arasi pek iyi degil biz ise 1 kardesim var kendini cok da severim ama oyle aman aman bir kardeslik bagimiz da yok tek çocukla kalsam ileride pisman olurmuyum acaba kardeş sartmi bir cocuk icin tek cocuk da mutlu buyumez mi .. esimde bende çalışıyoruz maddi acidan dusunmuyoruz cok sukur manevi olarak illa bir kardes lazim mi ben manevi olarak 2 cocufa yetisememekten korkuyorum
Hadi inşaAllah insan her iki duyguyuda tatmak istiyor evlat bambaşka şey biz kadınlar bu dünyaya anne olmak için gelmiş gibiyiz anne olmak gerçekten çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla tattırsınBende erkek istiyorum kızım var bitane rabbim nasip eder inşallah
Rabbim nasip eder inşallah sizin 3 müş hamişin hamişe duası tutar sana dua edeceğim4. İnşallah. 3tane prensesim var.
Bol dua et balımRabbim nasip eder inşallah sizin 3 müş hamişin hamişe duası tutar sana dua edeceğim
Sizi okuyorum birkaç gündür ben de ovulasyon yaptım 28inde pik oldu sizin gibi. Test yapmaya korkuyorum 4 yıldır olumsuz sonuç alıyorum bana da dua edin insallah rabbim size de aslan gibi hayırlı sağlık bir erkek evlat nasip etsinKızlar Allahın izniyle ben de net olarak hamileyim. Kan verdim bugün. Değerim 140çıktı. Nisan annesi olacağım inşallah
Sende bize et tamam mı duamdasınSizi okuyorum birkaç gündür ben de ovulasyon yaptık 28inde pik oldu sizin gibi. Test yapamaya korkuyorum 4 yıldır olumsuz sonuç alıyorum bana da dua edin insallah rabbim size de aslan gibi hayırlı sağlık bir erkek evlat nasip etsin
Hadi MaşaAllah Rabbim acılarını göstermesin4. İnşallah. 3tane prensesim var.
Rabbim hepinize en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşallahSende bize et tamam mı duamdasın
Canım benim üzülmeKızlar gittim doktora geldim.. düşmüş bebeğim parça görünmüyor doğal düşük oluşmuş dedi kan tahlili yapalım teyit edelim dedi yarın tekrar gideceğim
Allah bin kere razı olsun Kardeşim. Her şeyin vakti zamanı vardır hiç üzülme. Bak ben kendim 9sene sonra olmuşum. Annem hep dua ederdi kardeşimle bna. Rabbim ben aradım evlatlarım aramasın diye. Biz evlat aramadık. Ama annem hala anlayarak anlatır ne kadar zor bir durum olduğunu onun hala anlatırken dudaklarının titreyişinden anlayabiliyorum. Senin de vaktin zamanın gelince olur. Bak benim Almanyafa kuzenim var. 5yıldır çocukları olmuyordu. Her yöntemi denediler tüp bebek yaptırdılar birkaç kere tutmadı. Aradan 1yıl geçmeden bebekleri oldu. Hatta gelinimiz uzun bir süre hamile olduğunu anlayamamış gittiklerinde 4 aylık falanmış doktora. Moralini bozma bol dua et ben de senin için özellikle dua edeceğim canım. Abdesttliyim şu anda hatta. Rabbim aratmasın daha fazla hayırlısıyla ve hayırlısıysa bir an önce sen de evladını kucağına al canımın içi. Dualarım kalbim seninleSizi okuyorum birkaç gündür ben de ovulasyon yaptık 28inde pik oldu sizin gibi. Test yapamaya korkuyorum 4 yıldır olumsuz sonuç alıyorum bana da dua edin insallah rabbim size de aslan gibi hayırlı sağlık bir erkek evlat nasip etsin
Canım üzülme vardır bunda da bir hayır Rabbim tekrar sunsun inşallah. Allaha emanet ol.Kızlar gittim doktora geldim.. düşmüş bebeğim parça görünmüyor doğal düşük oluşmuş dedi kan tahlili yapalım teyit edelim dedi yarın tekrar gideceğim
Amin canımHadi MaşaAllah Rabbim acılarını göstermesin
Allah razı olsunAllah bin kere razı olsun Kardeşim. Her şeyin vakti zamanı vardır hiç üzülme. Bak ben kendim 9sene sonra olmuşum. Annem hep dua ederdi kardeşimle bna. Rabbim ben aradım evlatlarım aramasın diye. Biz evlat aramadık. Ama annem hala anlayarak anlatır ne kadar zor bir durum olduğunu onun hala anlatırken dudaklarının titreyişinden anlayabiliyorum. Senin de vaktin zamanın gelince olur. Bak benim Almanyafa kuzenim var. 5yıldır çocukları olmuyordu. Her yöntemi denediler tüp bebek yaptırdılar birkaç kere tutmadı. Aradan 1yıl geçmeden bebekleri oldu. Hatta gelinimiz uzun bir süre hamile olduğunu anlayamamış gittiklerinde 4 aylık falanmış doktora. Moralini bozma bol dua et ben de senin için özellikle dua edeceğim canım. Abdesttliyim şu anda hatta. Rabbim aratmasın daha fazla hayırlısıyla ve hayırlısıysa bir an önce sen de evladını kucağına al canımın içi. Dualarım kalbim seninle
Ya aslinda aramizin iyi olmamasindan kasit soyle bir sorun yok esim de kardesleri ile bende kardesimle konusuruz iyi geciniriz ama kardes iliskisi olarak cok iyi de degiliz arkadas ortamimiz daha iyi gibi .. peki asil merak ettiğim konu tek cocugunuz mu var 2. Bir cocuga yetisebiliyor musunuz hem kemdimize hem de esinize vakit kaliyor mu yanlis anlamayin lütfen aklimda bazi seylerin oturmasi icin soruyorumAllah korusun size bişe olsa tutunacak bir dalı olur sizin aranız iyi değil diye çocuklarınızınki kötü olacak değil benim kuzenim tek çocuk psikolojisi bozuk çünkü bütün ilgi onda nerdesin ne yaptın ne ettin bunalmış durumda bir kardeşim olsaydı keşke der hep asosyalde değil bu arada baya çevresi bulunan arkadaşı olan ortam erkeği ama tek olmanın zorluğunu hep dile getirir
Çok sevindim gözün aydın olsun canımKızlar Allahın izniyle ben de net olarak hamileyim. Kan verdim bugün. Değerim 140çıktı. Nisan annesi olacağım inşallah
Vala canım şu an 4 ay 10 günlük kızım var yine hamile kalmışım istemsiz ama düşününce yavruma bir eş arkadaş olur bizim zamanımız gibi nerde sokak çocuğu olup arkadaş bulmak şimdikiler yalnızlıktan tablet bilgisayar içine kapanık tombul bişey oluyorlar beynimde kardeşimle aramda 1,5 yaş var ikimiz oynardık hatırlıyorum kaliteli vakit geçirirdik sizin tercihiniz yetişmek konusuna gelirsek şurda 2-3 yıl sabredeceğiz arası uzun olunca cidden biri okula gidecek ders diyecek biri emecek ağlayacak tam bir kısır döngüYa aslinda aramizin iyi olmamasindan kasit soyle bir sorun yok esim de kardesleri ile bende kardesimle konusuruz iyi geciniriz ama kardes iliskisi olarak cok iyi de degiliz arkadas ortamimiz daha iyi gibi .. peki asil merak ettiğim konu tek cocugunuz mu var 2. Bir cocuga yetisebiliyor musunuz hem kemdimize hem de esinize vakit kaliyor mu yanlis anlamayin lütfen aklimda bazi seylerin oturmasi icin soruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?