- 16 Mart 2014
- 6.547
- 6.079
- 448
- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.521
Yap yap yapKuzum gece belim çok ağrıdı sağa döndüm olmadı sola döndüm olmadı
Reglim yaklaşınca ağrıyor ama bu kadar değildi reglim cuma günü
Test yapmıyacagım dedim ama
Yarın yapsam mı ki
Yoksa beklesem mi
Bilemedim
Bu öyle birşey ki seni sanki dürtüyorlar yap yap diye
Canım ben 2 aydır kendim aldım kullanıyordum zaten folik asit +iyot+ b12 + b6 falan karışımı bir kapsül günd eKızlar vitamin folik asit bişey verdimi doktorlarınız ?
Yarın yapıyım inşallahN Nazlim0634 yap bencede
Olur canım benim oğlan regliden birgün sonraki tek ilişkide olduKizlar regli bitiminden bir gun sonrz ovulasyon testinde iki koyu çizgi oldu cok saçma degilmi daha regli biter bitmez
Oyy minnoşum sağolN neyb kızzz iyi olmana sevindim. Hadi geçmiş gitmiş olsun takrarından esirgesin Rabbim seni , kendine dikkat et be yavrum. Tamam havalar sıcak ama terliksiz gezme. Bak bebek düşünen kadınlar hassas oluyor.
Ben düşünmüyorum ama inan terliksiz gezdim bide hava çok basık sıcak nemliydi , dün gece sancıyla kıvrılıp uyudum. Sabaha kalktım iyiyim nasıl mutlu oldum. Fena oluyor üşütünce.
Bacım gözler senin üzerinde hadi bakalım ayrılda gelYarın yapıyım inşallah
Testi aldımBacım gözler senin üzerinde hadi bakalım ayrılda gel
İlk idrar şart değil ki ben öğlen yaptım şak die belirdi varsa vardırTesti aldım
Yarın ilk idrarda yaparım inşallah
Hiç ümidim yok ama
Neden umudun olmasın be aaaaTesti aldım
Yarın ilk idrarda yaparım inşallah
Hiç ümidim yok ama
Patlatimmmi kızOyy minnoşum sağol
Ay ne biliyim insanın başına herşey geliyor valla
Kız ne diycem içime sen dikkat ediyorum falan diyince ne doğdu sende patlatcan bi haber bence
Aynen öyle N Nazlim0634 güsel haberler bekliyoruzNeden umudun olmasın be aaaa
Hadi hadi güzel haberler verceksin inşallah
HahaaaaaOlur canım benim oğlan regliden birgün sonraki tek ilişkide oldu
Tek ilişkilerde benim gibi olun
Bir gecelik ilişkilerin insanıyım
He valla bizdeDe 2,3 kere oldu öyle sık sık olunca gına geldi hemenPatlatimmmi kız
kocam mahvoldu evell ay olacak diye
Amaç bebek olunca inan hayatın tadı kaçıyor. Bana göre... odaklanma kafada sürekli aynı istedek dua düşüneceler.He valla bizdeDe 2,3 kere oldu öyle sık sık olunca gına geldi hemen
Ah o bunalımlar kim bunalımda değilki kııız boşver sal gitsin herkes aynı elindekilerle mutlu olmaya bak bacım dünyanın hali ortadaAmaç bebek olunca inan hayatın tadı kaçıyor. Bana göre... odaklanma kafada sürekli aynı istedek dua düşüneceler.
Bi gevşeme olsa istenmediği zman geride durulsa o zaman gelecek işte.
Allah hayırlı kapılar açsın . Hayatımızın tadı tuzu neyse onu versin. Eskisi gibi çok mutlu olmayı özledim. Galiba az bişey bunalıma girdim ben.
Ah o bunalımlar kim bunalımda değilki kııız boşver sal gitsin herkes aynı elindekilerle mutlu olmaya bak bacım dünyanın hali ortada
Eskiler hep özlenir evet
çoluk çocuk çok şükür güzel ama bazen hiç bir sorumluluğun olmadığı bekarlık zamanlarımı özlüyorum
Evet onlarsız bırakmasın rabbim sende 3 tane ne şanslısın arkadaşımÇok haklısın tabi. Bende bekarlık hallerimi özlüyorummu yoksa bazen canımı birileri çok sıkınca hemen atamıyorummu karışık duygular. Salıp gitmek canını sıkmamak en güzeli elbet. O zaman çocuklarımın zeytin gözlerine bakıp rahatlıyorum. İyi varlar. Sıkıntım onlarlâ ilgili değil. Onlar hürmetine hayatım neşelendi bereketlendi.
Rabbim sanada isteyen herkese nasip etsin. Rabbime yarattıkları bütün canlılar kumlar ağaçlar yapraklar adedince şükürler olsun. Ne kadar şükretsem elimdeki nimetlerin zerresinin yerine denk gelmez .Evet onlarsız bırakmasın rabbim sende 3 tane ne şanslısın arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?