Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yap yap yap

Oyy minnoşum sağol
Ay ne biliyim insanın başına herşey geliyor valla
Kız ne diycem içime sen dikkat ediyorum falan diyince ne doğdu sende patlatcan bi haber bence

He valla bizdeDe 2,3 kere oldu öyle sık sık olunca gına geldi hemen
Amaç bebek olunca inan hayatın tadı kaçıyor. Bana göre... odaklanma kafada sürekli aynı istedek dua düşüneceler.
Bi gevşeme olsa istenmediği zman geride durulsa o zaman gelecek işte.
Allah hayırlı kapılar açsın . Hayatımızın tadı tuzu neyse onu versin. Eskisi gibi çok mutlu olmayı özledim. Galiba az bişey bunalıma girdim ben.

Ah o bunalımlar kim bunalımda değilki kııız boşver sal gitsin herkes aynı elindekilerle mutlu olmaya bak bacım dünyanın hali ortada
Eskiler hep özlenir evet
çoluk çocuk çok şükür güzel ama bazen hiç bir sorumluluğun olmadığı bekarlık zamanlarımı özlüyorum

Çok haklısın tabi. Bende bekarlık hallerimi özlüyorummu yoksa bazen canımı birileri çok sıkınca hemen atamıyorummu karışık duygular. Salıp gitmek canını sıkmamak en güzeli elbet. O zaman çocuklarımın zeytin gözlerine bakıp rahatlıyorum. İyi varlar. Sıkıntım onlarlâ ilgili değil. Onlar hürmetine hayatım neşelendi bereketlendi.

Evet onlarsız bırakmasın rabbim sende 3 tane ne şanslısın arkadaşım

Evet onlarsız bırakmasın rabbim sende 3 tane ne şanslısın arkadaşım
Rabbim sanada isteyen herkese nasip etsin. Rabbime yarattıkları bütün canlılar kumlar ağaçlar yapraklar adedince şükürler olsun. Ne kadar şükretsem elimdeki nimetlerin zerresinin yerine denk gelmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…