- Konu Sahibi sagliklihayat
-
- #3.481
Çok sağol canım Allah razı olsun. Bu dualarla ben yılmam artıkÇok sevindim gözün aydın olsun canım
Sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
Haaa bide Rabbim sağlıklı nurtopu gibi erkek evladı nasip etsin
Sağol bitanem Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Unutma her şer gibi görünen durumların ardında bir hayır gizlidir. Sen şerre takılma hayrı bekle sadece. Senin için özellikle dua ettim kuzum.Allah razı olsunçok duygulandırdınız beni. Güzel kalbinize acı hiç dokunmasın rabbim gönlünüze göre versin inşallah cok sağolun
Merhabalar hanımlar benim gibi cocuğuna kardeş düşünenler gelin konuşalım dertleşelim sohbet edip birbirimize hayır duası edelim batlarımızı beraber bekleyelim.
Rabbim sağlıkla hayırla isteyen herkese nasip etsin çifter çifter 
Listemizi oluşturalım
Bismillahirrahmanirrahim
@hayathey
kahvecibaby
@stoprak
@Eliifm
@Princess91
sagliklihayat
@basak_83
@dilekmelek4191
D dilek062
@Nazlim0634 14 Agustos
@Zeynepmina1982 17 Agustos
N neyb 21 Agustos
@MNbeyaz 24 agustos
@Bileran 31 Agustos
N nursewhite
@BensizBen
@miraleyn
@yubucukp
@Camelwhite
Amin amin amin. Dualarımdasınız..Sağol bitanem Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Unutma her şer gibi görünen durumların ardında bir hayır gizlidir. Sen şerre takılma hayrı bekle sadece. Senin için özellikle dua ettim kuzum.Sen de bebeğim için dua et bir oğlum olsun inşallah hayırlı sağlıklı akıllı fikirli azada noksansız
Herkesin yumurtlama zamanı farklıdır canım belki bı ay öyle yumurtlayacaksındır. Tekrar denesen mi kiKizlar regli bitiminden bir gun sonrz ovulasyon testinde iki koyu çizgi oldu cok saçma degilmi daha regli biter bitmez
Iki tane yaptim ikiside son derece pik yapmis gibi koyu çıktı ilginc erken yumurtlama oldu demekkiHerkesin yumurtlama zamanı farklıdır canım belki bı ay öyle yumurtlayacaksındır. Tekrar denesen mi ki
Diloş adaşım idolümsünnn... en küçük kızın kaç yaşındaydı. Tebrikler nisan annesi olacaksınAmin canım
Aynen canım bu ay da böyle olacaktırIki tane yaptim ikiside son derece pik yapmis gibi koyu çıktı ilginc erken yumurtlama oldu demekki
De haydi gözün aydın. Sağlıkla tamamlanır gebeliğin inşallah. Bizde siz gibi korunuyosssss benimkideeee beceriksiz olsa keşkeVala canım şu an 4 ay 10 günlük kızım var yine hamile kalmışım istemsiz ama düşününce yavruma bir eş arkadaş olur bizim zamanımız gibi nerde sokak çocuğu olup arkadaş bulmak şimdikiler yalnızlıktan tablet bilgisayar içine kapanık tombul bişey oluyorlar beynimde kardeşimle aramda 1,5 yaş var ikimiz oynardık hatırlıyorum kaliteli vakit geçirirdik sizin tercihiniz yetişmek konusuna gelirsek şurda 2-3 yıl sabredeceğiz arası uzun olunca cidden biri okula gidecek ders diyecek biri emecek ağlayacak tam bir kısır döngü
Değerlendirdinizmi peki söyle bakem.Bende degilde yumurtalar hazır paket servis son hızla çalıştı regl bitiminde hemen el yordamıyla gonderdimasallah çok hızlı pizza servisi gibi
Can adaşım. En küçüğüm 2015 şubat doğumlu 5buçuk yaşında. Allah razı olsun canım öyle olacak. Öğretmen olduğum için güzel bir tarih. Öğrencilerim de mağdur olmayacaklar fazla bem de. Canım ben yıllar önce gördüğüm rüyayı görmeseydim tekrar düşünmezdim. Düş olmadan iş olmuyor. Senin de mi 3kızın varDiloş adaşım idolümsünnn... en küçük kızın kaç yaşındaydı. Tebrikler nisan annesi olacaksın
Dün gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm. Dilerim Rabbim bana 4.kez anne olmayı nasip eder gönlümden geçtiği gibi. Sanada can sağlığı ile kucağına almayı nasip etsin Rabbim.
Yaw ben akıllanmayacağım okadar ahkâm kestim burada vallaha denedik olursa sürpriz olacakDeğerlendirdinizmi peki söyle bakem.
Canım benim ne rüya gördün merak ettim yaz hele. Bende öğretmen olmayı hayal ediyorum kaç gündür ne hikmetse pişmanım okulu bıraktığım için.Can adaşım. En küçüğüm 2015 şubat doğumlu 5buçuk yaşında. Allah razı olsun canım öyle olacak. Öğretmen olduğum için güzel bir tarih. Öğrencilerim de mağdur olmayacaklar fazla bem de. Canım ben yıllar önce gördüğüm rüyayı görmeseydim tekrar düşünmezdim. Düş olmadan iş olmuyor. Senin de mi 3kızın var
Olacağı varsa olur hiç ahkam kesmekle yazmakla olcak iş değil. Hele benim 3.varya şok oldum öğrenince. Rabbim yazmış kaderime geliyor öyle kuzu kuzu.Yaw ben akıllanmayacağım okadar ahkâm kestim burada vallaha denedik olursa sürpriz olacak
Allahım inşallah bakalım saglik ve huzurla gelsinler inşallahOlacağı varsa olur hiç ahkam kesmekle yazmakla olcak iş değil. Hele benim 3.varya şok oldum öğrenince. Rabbim yazmış kaderime geliyor öyle kuzu kuzu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?