Gebeliğe Hazırlık Kalabalık aile seven, çocuğuna kardeş düşünen güzel anneler burada toplanalım🥰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun çok duygulandırdınız beni. Güzel kalbinize acı hiç dokunmasın rabbim gönlünüze göre versin inşallah cok sağolun
Sağol bitanem Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah. Unutma her şer gibi görünen durumların ardında bir hayır gizlidir. Sen şerre takılma hayrı bekle sadece. Senin için özellikle dua ettim kuzum. Sen de bebeğim için dua et bir oğlum olsun inşallah hayırlı sağlıklı akıllı fikirli azada noksansız

Amin amin amin. Dualarımdasınız..

Diloş adaşım idolümsünnn... en küçük kızın kaç yaşındaydı. Tebrikler nisan annesi olacaksın
Dün gece rüyamda doğum yaptığımı gördüm. Dilerim Rabbim bana 4.kez anne olmayı nasip eder gönlümden geçtiği gibi. Sanada can sağlığı ile kucağına almayı nasip etsin Rabbim.

De haydi gözün aydın. Sağlıkla tamamlanır gebeliğin inşallah. Bizde siz gibi korunuyosssss benimkideeee beceriksiz olsa keşke bi tane daha isterim hemde çok

Can adaşım. En küçüğüm 2015 şubat doğumlu 5buçuk yaşında. Allah razı olsun canım öyle olacak. Öğretmen olduğum için güzel bir tarih. Öğrencilerim de mağdur olmayacaklar fazla bem de. Canım ben yıllar önce gördüğüm rüyayı görmeseydim tekrar düşünmezdim. Düş olmadan iş olmuyor. Senin de mi 3kızın var

N neyb kızzz iyi olmana sevindim. Hadi geçmiş gitmiş olsun takrarından esirgesin Rabbim seni , kendine dikkat et be yavrum. Tamam havalar sıcak ama terliksiz gezme. Bak bebek düşünen kadınlar hassas oluyor.
Ben düşünmüyorum ama inan terliksiz gezdim bide hava çok basık sıcak nemliydi , dün gece sancıyla kıvrılıp uyudum. Sabaha kalktım iyiyim nasıl mutlu oldum. Fena oluyor üşütünce.

Canım benim ne rüya gördün merak ettim yaz hele. Bende öğretmen olmayı hayal ediyorum kaç gündür ne hikmetse pişmanım okulu bıraktığım için.
2013 lü oğlum ellerinden öper
2016 lı kızım
2019 lu bacısı. 2 kızım var elhamdülillah. Bir oğlum daha olsun istiyorum Ahmet Asım olacak gelirse.

Yaw ben akıllanmayacağım okadar ahkâm kestim burada vallaha denedik olursa sürpriz olacak
Olacağı varsa olur hiç ahkam kesmekle yazmakla olcak iş değil. Hele benim 3.varya şok oldum öğrenince. Rabbim yazmış kaderime geliyor öyle kuzu kuzu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…